Başınız sağolsun tatlım.Hayvan sevgisi çok başka. Benim de Alman kurdum öldüğünde günlerce kendime gelememiştim..
10 Senelik kuşumuz yaşar uzun bir süredir hastaydı.kursağı yırtılmış çareside yokmuş.Bu sabah annemle onu kafeste ölü görünce çok üzüldük anlatamam.:çok üzgünüm:Ailenin bir parçasıydu adeta..sıradan bir kuş değildi.kişilik sahibiydi..ismlerimizi biliyordu konuşuyordu..Eşim geldi az önce binanın küçük bir bahçesi var oraya gömdü...Çok üzgünümsenağlama:senağlama
Buketciğim,ben yeni evlendiğimde,babam bana çok cins,çok özel bir kanarya hediye etmişti.Balkona çıkardığımda,yoldan geçen herkes durur,onu dinlerdi.Bülbül kaseti ile eğitmiştik onu.Öyle cins bir kuştu,Çiko'm.Sonra bebeğimiz olunca,ben onla pek ilgilenemedim.Bir akşam eve döndüğümde,baktım ki kafesinde cansız yatıyor.Ne yem yemiş ne su içmiş.Cereyanda falan da kalmadı.Kuşlar ilgisiz kalınca bazen intihar ediyorlarmış,sonradan öğrenmiştim.O vicdan azabını,o günkü ağlamamı,bahçeye ona yaptığım minik mezarı hala unutamam.Bu minik canlılar,insanın içine çok dokunuyor,bizi terkedince.Üzüldüm senin adına ve seni çok iyi anlıyorum.
10 Senelik kuşumuz yaşar uzun bir süredir hastaydı.kursağı yırtılmış çareside yokmuş.Bu sabah annemle onu kafeste ölü görünce çok üzüldük anlatamam.:çok üzgünüm:Ailenin bir parçasıydu adeta..sıradan bir kuş değildi.kişilik sahibiydi..ismlerimizi biliyordu konuşuyordu..Eşim geldi az önce binanın küçük bir bahçesi var oraya gömdü...Çok üzgünümsenağlama:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?