Benim de 13 Şubat dediğim her belirtiden sonra adet oluyorum oyuzden düşünmüyorum sizde ne gibi belirtiler varKızlar hiç zaman geçmiyor bata 2 gün kaldı test yapmak istemiyorum olumsuz çıkar diye ama bütün belirtiler hamişsin diyor iyice kafam karıştı sizde ne gibi belirtiler var
Canim benim ovulasyon dan beri beyaz şeffaf akıntım , aşırı bel ve kasık ağrısı gosguslerde hassasiyet yorgunluk gündüzleri uyumazdim aşırı bı uyku hali bide çok fazla gaz sendromu çekiyorum sende varmı canım belirtiBenim de 13 Şubat dediğim her belirtiden sonra adet oluyorum oyuzden düşünmüyorum sizde ne gibi belirtiler var
Benim de bu ay beyaz akıntım fazla oldu kremsi geldi ,ama ben ovülasyon testi kullanıyorum o günler yaptım test silik çıktı ama yine de değerlendirdim , birde yüzümde sivilceler arttı bunu da adet yaklaşmasına bağladımCanim benim ovulasyon dan beri beyaz şeffaf akıntım , aşırı bel ve kasık ağrısı gosguslerde hassasiyet yorgunluk gündüzleri uyumazdim aşırı bı uyku hali bide çok fazla gaz sendromu çekiyorum sende varmı canım belirti
Benimde 13Benim de 13 Şubat dediğim her belirtiden sonra adet oluyorum oyuzden düşünmüyorum sizde ne gibi belirtiler var
Bende ayni şekildeBenimde 15 Şubat ama hiççç belirtim yok , hatta kesin adet olucam diye şartladım beynimi.. ah ah bi mucize olsa da hamile olsam
Benim de 2 gun kaldi bata. Ayni tarihimiz benim de surekli uyku hali sol kasikta batmalar ve bacak agrilarim oluyoKızlar hiç zaman geçmiyor bata 2 gün kaldı test yapmak istemiyorum olumsuz çıkar diye ama bütün belirtiler hamişsin diyor iyice kafam karıştı sizde ne gibi belirtiler var
2 gün kala test yapıp sonuç alan çok duydum benim bat 18 şubat ben 5 gün kala yaparım diyorum senin 2 gün kalmış dene bence ne kaybedersin olmazsa battan sonra tekrarlarsınKızlar hiç zaman geçmiyor bata 2 gün kaldı test yapmak istemiyorum olumsuz çıkar diye ama bütün belirtiler hamişsin diyor iyice kafam karıştı sizde ne gibi belirtiler var
Benim de beyaz akıntım var goguslerde hassasiyet var bacaklarım ağrıyor kasik ağrım falan yok amaCanim benim ovulasyon dan beri beyaz şeffaf akıntım , aşırı bel ve kasık ağrısı gosguslerde hassasiyet yorgunluk gündüzleri uyumazdim aşırı bı uyku hali bide çok fazla gaz sendromu çekiyorum sende varmı canım belirti
Ben her dakika uyuyacak gibiyim hiç bir iş yapasim gelmiyor ya sürekli yorgun ve aç hissediyorumBenim de beyaz akıntım var goguslerde hassasiyet var bacaklarım ağrıyor kasik ağrım falan yok ama
Ya aslında çok düşündüm ama sonuç olumsuz olur diyede cesaret edemiyorum2 gün kala test yapıp sonuç alan çok duydum benim bat 18 şubat ben 5 gün kala yaparım diyorum senin 2 gün kalmış dene bence ne kaybedersin olmazsa battan sonra tekrarlarsın
Benim ilk cocugumda senin gibi olmuştum inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim batb13 Şubat meme hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok bulamiyorum akintim da hic yok aylardır çok belirti yaşadım ama hic gebelik olmadi bu ay da hic belirti yok
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırız ikimizde yaBenim de 2 gun kaldi bata. Ayni tarihimiz benim de surekli uyku hali sol kasikta batmalar ve bacak agrilarim oluyo
Bende kullandım bu ay ovilasyon sivilce bendede iki gündür basladiBenim de bu ay beyaz akıntım fazla oldu kremsi geldi ,ama ben ovülasyon testi kullanıyorum o günler yaptım test silik çıktı ama yine de değerlendirdim , birde yüzümde sivilceler arttı bunu da adet yaklaşmasına bağladım
Böyle merak etmekten iyidir bence ya diyorum ya 10 gün var daha benim yarın kan versem çıkar mı diye düşünüyorum ama işte benim çok erken daha ahh 2 gün kalmış olsa hiç düşünmem olumsuz olsa da bilmek istiyorum bende böyle düşünmek çok can sıkıcıYa aslında çok düşündüm ama sonuç olumsuz olur diyede cesaret edemiyorum
Insallah canim aslinda bebek fikri yoktu bizde. bir kaza yasandi heveslendim oglum da buyudu insallah vardir diye dua ediyorum simdi. Cok umutlandim. Test yapmayi dusunuyo musun ben cesaret edemiyorumAyy hadi inşallah güzel haberler alırız ikimizde ya
Ben de öyleyim ama tembellikten diyorumBen her dakika uyuyacak gibiyim hiç bir iş yapasim gelmiyor ya sürekli yorgun ve aç hissediyorum
Al benden de o kadarBenim de 13 Şubat dediğim her belirtiden sonra adet oluyorum oyuzden düşünmüyorum sizde ne gibi belirtiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?