Yarın vericem canım bende çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende pozitif sonuç alirimVar canımbenimde bata üç gün kala silik pozitif gördüm kan testi verdim değerim 166 çıktı sende eğer kan testi verirsen bizlerle paylas değerini bu arada tebriklerrr
Sonuç ne oldu canım?Yarın vericem canım bende çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende pozitif sonuç alirim
Evet canım geç döllenme olmuş hamisim Allah isteyen herkese nasip etsin
Geç döllenme olmuş canım evet hamileyimSonuç ne oldu canım?
Regl olmama 5 gun var kasıklarımla belım catlıyo bugun ılk defa mıde yanmam ve mıde bulantım oldu napıyım sızceVar canımbenimde bata üç gün kala silik pozitif gördüm kan testi verdim değerim 166 çıktı sende eğer kan testi verirsen bizlerle paylas değerini bu arada tebriklerrr
Gozun aydin canim hayirli olsun gebeliginEvet canım geç döllenme olmuş hamisim Allah isteyen herkese nasip etsin
Kan testi verebilirsin çünkü eğer döllenme iki gün bile olmuşsa kan testinde muhakkak çıkıyor hayatımRegl olmama 5 gun var kasıklarımla belım catlıyo bugun ılk defa mıde yanmam ve mıde bulantım oldu napıyım sızce
Amin canım tebrik ederim sağlıkla al kucağınaGeç döllenme olmuş canım evet hamileyimrabbim isteyen herkeze nasip etsin insalllah
Ver canım bencede beklemek insanı mahfediyor yaCesaretımı toplayıp gitcem kan vermeye bakalım ne cıktık sonucsuz durmaktansa net bellı olur
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkezin başına insallahAmin canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Amin canımAllah razı olsun canım darısı isteyen herkezin başına insallah
Canım ovülasyan testı yaptım biri koyu diğeri silik çıktı bu ne demekAmin canım
Fotoğraf var mı canım ?Canım ovülasyan testı yaptım biri koyu diğeri silik çıktı bu ne demek
Baya belli canm kan baktır bence benimde boyleydi
Ama bugün lekelenmem geldi akşam doktora gidicem ama kanama beni korkuttu açıkçası şuan moralman sifirimBaya belli canm kan baktır bence benimde boyleydi
Lekelenmem normal kuzum cok asırı olmıcak cok olursa sıkıntı o yerlesmedır bebek yerlestıgınde olusmus ebe dedı banadaAma bugün lekelenmem geldi akşam doktora gidicem ama kanama beni korkuttu açıkçası şuan moralman sifirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?