10 Şubat bat bekleyenler belirlileriniz varmı

Insallah canim aslinda bebek fikri yoktu bizde. bir kaza yasandi heveslendim oglum da buyudu insallah vardir diye dua ediyorum simdi. Cok umutlandim. Test yapmayi dusunuyo musun ben cesaret edemiyorum
Ya ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20220208_172917.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220208_172910.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar hiç zaman geçmiyor bata 2 gün kaldı test yapmak istemiyorum olumsuz çıkar diye ama bütün belirtiler hamişsin diyor iyice kafam karıştı sizde ne gibi belirtiler var
Merhaba arkadaslar bısey sormak ıstıyorum yumurtalama dönemını gectım adetıme 7 gün var süreklı bel agrısı sol kasıgım az agrıyo bıde sefaf akıntım cok olmaya basladı süreklı uyuma hıssi var bu durumu yasayan var mı

Cnim aynı şikayetlerle başladı benimde şuan bata 2 gün var silik çizgi gördüm testte inşallah pozitif gibi duruyo suanlik Rabbim sanada mutlu haber almayı nasip etsin canim

Cnim aynı şikayetlerle başladı benimde şuan bata 2 gün var silik çizgi gördüm testte inşallah pozitif gibi duruyo suanlik Rabbim sanada mutlu haber almayı nasip etsin canim
İnşallah canım kendımı cok tuaf hıssedıyorum bıseyde yapmak ıstıyorum adetımın gecmesını beklıcem süreklı sefaf akıntım var ıc camasırım ıslak oluyo sendede oldu mu

İnşallah canım kendımı cok tuaf hıssedıyorum bıseyde yapmak ıstıyorum adetımın gecmesını beklıcem süreklı sefaf akıntım var ıc camasırım ıslak oluyo sendede oldu mu
Evet canım benim ilk şüphem oydu yumurtlama flan diye düşündüm ama şeffaf krem gibi hafif yoğunluktaki akıntı kesilmeyince şüphelendim sonra sürekli kasıkta batma ve bel ağrısı oluşmaya başladı en son gosguslerde hassasiyet olmaya basladi

Ben iki aydır kullanmaya başladım kırmızılık oluyor ama ne tam kırmızı ne de çok koyu istediğim şekilde pik vermeden geri silinmeye başlıyor
T nin en belirgin olduğu zaman piktir o zaten normalde ikinci cizgi hep silik cikar

İnşallah kuzum yaa ay nasil seviniyorum bilemezsin kan sonucunu yazicam buraya eğer varsa 14 Şubat'ta eşime sürpriz yapicam
Inan kendim kadar sevindim canim tam gununde ne guzel bir surpriz olur mutlaka haber ver sonuclari cok merak ederim❤

Şimdi napmam gerekıyo bısey yapmama gerek var mı suan bıle yatıyorum dınlenıyorum belım agrısı gecsın dıye 7 gün sonra yapmam gerekıyo demı net bellı olsun dıye

Ya ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi

Var canım benimde bata üç gün kala silik pozitif gördüm kan testi verdim değerim 166 çıktı sende eğer kan testi verirsen bizlerle paylas değerini bu arada tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…