- 19 Ocak 2022
- 239
- 133
- 23
Yaa inşallah allah razi olsunBenim ilk cocugumda senin gibi olmuştum inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kullandim canimOvulasyon testi kullanan varmı bişey danışmak istiyorum
Ya ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmiInsallah canim aslinda bebek fikri yoktu bizde. bir kaza yasandi heveslendim oglum da buyudu insallah vardir diye dua ediyorum simdi. Cok umutlandim. Test yapmayi dusunuyo musun ben cesaret edemiyorum
Predictor mu ben bu testlere çok güveniyorum ama eminde değilimYa ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi
Ben iki aydır kullanmaya başladım kırmızılık oluyor ama ne tam kırmızı ne de çok koyu istediğim şekilde pik vermeden geri silinmeye başlıyorKullandim canim
Merhaba arkadaslar bısey sormak ıstıyorum yumurtalama dönemını gectım adetıme 7 gün var süreklı bel agrısı sol kasıgım az agrıyo bıde sefaf akıntım cok olmaya basladı süreklı uyuma hıssi var bu durumu yasayan var mıKızlar hiç zaman geçmiyor bata 2 gün kaldı test yapmak istemiyorum olumsuz çıkar diye ama bütün belirtiler hamişsin diyor iyice kafam karıştı sizde ne gibi belirtiler var
Merhaba arkadaslar bısey sormak ıstıyorum yumurtalama dönemını gectım adetıme 7 gün var süreklı bel agrısı sol kasıgım az agrıyo bıde sefaf akıntım cok olmaya basladı süreklı uyuma hıssi var bu durumu yasayan var mı
Predictor mu ben bu testlere çok güveniyorum ama eminde
Evet canım predictor ay inşallah kanda baktirip sonucu paylascamPredictor mu ben bu testlere çok güveniyorum ama eminde değilim
İnşallah canım kendımı cok tuaf hıssedıyorum bıseyde yapmak ıstıyorum adetımın gecmesını beklıcem süreklı sefaf akıntım var ıc camasırım ıslak oluyo sendede oldu muCnim aynı şikayetlerle başladı benimde şuan bata 2 gün var silik çizgi gördüm testte inşallah pozitif gibi duruyo suanlik Rabbim sanada mutlu haber almayı nasip etsin canim
Evet canım benim ilk şüphem oydu yumurtlama flan diye düşündüm ama şeffaf krem gibi hafif yoğunluktaki akıntı kesilmeyince şüphelendim sonra sürekli kasıkta batma ve bel ağrısı oluşmaya başladı en son gosguslerde hassasiyet olmaya basladiİnşallah canım kendımı cok tuaf hıssedıyorum bıseyde yapmak ıstıyorum adetımın gecmesını beklıcem süreklı sefaf akıntım var ıc camasırım ıslak oluyo sendede oldu mu
T nin en belirgin olduğu zaman piktir o zaten normalde ikinci cizgi hep silik cikarBen iki aydır kullanmaya başladım kırmızılık oluyor ama ne tam kırmızı ne de çok koyu istediğim şekilde pik vermeden geri silinmeye başlıyor
Ay bence varYa ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi
İnşallah kuzum yaa ay nasil seviniyorum bilemezsin kan sonucunu yazicam buraya eğer varsa 14 Şubat'ta eşime sürpriz yapicamAy bence varilk hamileligimde bende boyle silik ogrenmistim hemen kan ver bence
Inan kendim kadar sevindim canim tam gununde ne guzel bir surpriz olur mutlaka haber ver sonuclari cok merak ederim❤İnşallah kuzum yaa ay nasil seviniyorum bilemezsin kan sonucunu yazicam buraya eğer varsa 14 Şubat'ta eşime sürpriz yapicam
Öyle değil yanlız fotoğraf ekledim şimdi onu bende biliyorumT nin en belirgin olduğu zaman piktir o zaten normalde ikinci cizgi hep silik cikar
Şimdi napmam gerekıyo bısey yapmama gerek var mı suan bıle yatıyorum dınlenıyorum belım agrısı gecsın dıye 7 gün sonra yapmam gerekıyo demı net bellı olsun dıyeEvet canım benim ilk şüphem oydu yumurtlama flan diye düşündüm ama şeffaf krem gibi hafif yoğunluktaki akıntı kesilmeyince şüphelendim sonra sürekli kasıkta batma ve bel ağrısı oluşmaya başladı en son gosguslerde hassasiyet olmaya basladi
Ya ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi
Var canımYa ben çok merak edip bir test yaptım şimdi bı baksaniza kızlar ya silik ikinci çizgi var bata 2 gün kaldı sizce varmi
Sizin 11 12 arasi pik yapmış isteÖyle değil yanlız fotoğraf ekledim şimdi onu bende biliyorum
Peki teşekkür ederimS
Sizin 11 12 arasi pik yapmış iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?