- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yok canım büyük bardak sütIceceklerde ney var canim? Cay mi sadece?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım büyük bardak sütIceceklerde ney var canim? Cay mi sadece?
Ben de sasirdim 100kalori oradan eklenmis gorunce. Bence aileyle yapilmis bir kahvalti icin 520 kalori iyi, cok degil ki :)Yok canım büyük bardak süt
Akşamla dengeledim:)Ben de sasirdim 100kalori oradan eklenmis gorunce. Bence aileyle yapilmis bir kahvalti icin 520 kalori iyi, cok degil ki :)
Canim dun giremedim hic misafirlige gittik coluk cocuk derken giremedim eve gelincede bende misafir vardi :)520de benim
nerelerdesin canım sen
Afiyet olsun, arada olur öyle pazar kahvaltısı sonuçta
Geçmiş olsun, bugün dinlenseydin ya ne diye dolanıp duruyorsun. Kendini çok yorma hasta olacam bak!Selam kızlar.
Bugünkü menüm.
1 haş. Yumurta
2 dilim sucuk
1,5 dilim peynir
Ara 2 ceviz
1 parmak sütle kahve
Öğle
5 tane ızgara köfte
2 yk pilav
Salata
2 elma dilim patates
Ara 1 kupa kahve
Akşam
Salata tavuk yiyeceğim
1 litre ( dısarıdaydım)
Spor yok ama zincirlikuyudan beşiktaşa yürüdük. Ekstra spor yapamadım. Çok kötü üşüttüm eve zor attım kendimi
Midem bulanıyor![]()
Selam canım, menün güzel görünüyor afiyet olsun:)Selam kizlar
misafirom vardi o yizden giremesm buin hic
sabah
1 haslanmis yumurta
4 yk ciger kavurma
1 kk peynir
2 cb cay
2 dlm ekmek
Ç
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Aksam
1 kase mercimek çorbası
bol salata
3tane firin kanat
1 lt su
sporuda ruzgari yikayip uyutcam yapabilirsem yazarm zaten ama yaparim ben ya :))
Bende baya demedim en iyisini buldum sonundaAfiyet olsun, arada olur öyle pazar kahvaltısı sonuçtabu sayaçtan ben de yükledim de hiç pratik gelmiyor, yerine koymak daha pratik benim için.
Geçmiş olsun, bugün dinlenseydin ya ne diye dolanıp duruyorsun. Kendini çok yorma hasta olacam bak!
Menün çok güzel dolu dolu, afiyet şifa olsun
Selam canım, menün güzel görünüyor afiyet olsun:)
ara yaptığın için galiba hiç kaçamak olmuyor sendeBugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 çk tereyağı, 1 tk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 ceviz, 3 fındık
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar
Ara: 1 muz, 1 parmak süt ile kahve
Akşam: 3 tavuk baget, 1 minik patates ( haşlama)
Ara: 1 çb süt ve 1 dlm ayva yiyeceğim
Yaa çok dikkatli ol. Sana güveniyoruzBu hafta çok işim var, diyet ve spor konusuna yogunlaşabilirmiyim bilmiyorum
Bir toplantı için şehir dışına çıkmam lazım inşallah diyetimi bozmam ama hiç umudum yok 500 gram versem yeter bu haftalık
Kilo verdikce insanin fazlalari gozune daha cok batiyor sankiSelam kızlar
Çok geçmiş olsun hasta çocuklarımıza
Ben 2.200 g verdim ama kendimi çok şiş hissediyorum çok kilolu hissediyorum anoreksi mi oldum ne
Spor suremi arttircam ben de ve farklı egzersizler bakicam, 2 hafta oldu bi değişiklik lazım galiba artık
Sanki daha fazla kilo veremicem gibi geliyo
Niye böyle oldu bi anda
Grupdaslarim siz napiyosunuz @sosyoloji12_inci
METANOL
Ondan mıdır diyosun? 2 gündür paniğe kapıldım valla boşa kürek cekiyosun diyo içimden bi sesKilo verdikce insanin fazlalari gozune daha cok batiyor sanki![]()
Aradan değil aslında; kilo verebileceğim maksimum limite kadar yiyorum, hiç açlık hissetmiyorum. Açlık hissetsem gözüm döner, karnımı iyi doyurduğum için hiç kaçamağım yokBende baya demedim en iyisini buldum sonunda
ara yaptığın için galiba hiç kaçamak olmuyor sende
Kesinlikle umitsizlige kapilinca insanin eli bi gidiyor cikolataya, biskuviye.Ondan mıdır diyosun? 2 gündür paniğe kapıldım valla boşa kürek cekiyosun diyo içimden bi ses
Ay ben sizi biraksam var yaaa hayatta veremem.
Çünkü ümitsizliğe kapılınca yiyesim geliyo
Bu hafta bende kendimi yılgın hiseditorum 1 şubatta rejime başladım 74 den 68 düşdüm ama bu hafta için çok umudum yok iş toplantısından sonra görümceme ugrıycaz ailecek bir kaç gün ev dışındayım misafirlikte ne kadar rejim olurkiSelam kızlar
Çok geçmiş olsun hasta çocuklarımıza
Ben 2.200 g verdim ama kendimi çok şiş hissediyorum çok kilolu hissediyorum anoreksi mi oldum ne
Spor suremi arttircam ben de ve farklı egzersizler bakicam, 2 hafta oldu bi değişiklik lazım galiba artık
Sanki daha fazla kilo veremicem gibi geliyo
Niye böyle oldu bi anda
Grupdaslarim siz napiyosunuz @sosyoloji12_inci
METANOL