- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Canim şuan düşündüm de hic hatirlamiyorum. Biz evlendigimiz ilk 2 senesi çok kötüydü 3 kere boşanma karari aldik. En büyük sorunumuz ailesiydi. Kavgalarimiz hep o yüzden olurdu. Ben 25 Esim 33 yadindaydi evlendigimizde. Farklı yörelerin insanlariydik. Kültür farki vardi. Oğluna asil bir anne, 2 tane bekar gorumcem vardi ve eşinden buyuklerdi. Çok stresli zamanlardi. Ama çok şükür ki simdi herşey yoluna girdi. Her serde bi hayir var diyorlar ya bizimde çocuk olmamsi, 2 yol tedaviler falan bizi birbirimize bagladi esimle. Bugün ki halimize çok şükür. Onun için güven önemli canim. Ben eşime hep güvendim. Düzelir dedim ve öyle de oldu binlerce kez şükürler olsun.
Bende onu istiyorum kendi hatasını kendi tamir etsin, üstelik ortada büyük problem yokken, düşünsün artık yada bir ömür hiç düşünmesin, ya herro ya merro
sen neden kavga etmiştin, bizim öyle baba şeyler olmadı işte artık yapasım var al git başımdan diye, valla canıma yetti yaa, düğüne kalmış bir ay tabi olacaksa uğraştığımız şeylere bak, daha hiçbi hazırlık tam değil