Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese merhaba lar. Hafta sonu biraz yoğun olduğundan anca yazabiliyor um.

Dünkü menüm
Sabah
1 brk süt
1 kk peynir. Birkaç tane zeytin
3 dilim tam tahıl li buğday ekmeği

Öğle
Pirinç lapası salatalık ve domatesli

Akşam
Patatesli yeşillikli karışık salata
Çilek 1 kase

Yatmadan
Türk kahvesi ictik kocisimle. Keyif kahvesi
:KK48::KK16:

Gün içinde
1.5 lt su ve 2 fincan form çayı içtim
Yarım saat sporumu yaptım.

Gorusuruz:KK54::KK54::KK54:

Pazar günümün menüsü

Sabah kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 sütlü kahve

Ara
1 açık çay

Öğlen
1 orta büyüklükte dilimlenmiş lazanya
Çilek

Ara
1 sütlü kahve

Akşam
Yeşil salata

Lazanyayı da eşim çok istedi o yüzden yapmak zorunda Kaldım başka bir şey daha yapmak zoruma gitti.
Bakalım bu Cumaya listeye girebilecek miyim

Bugün muhteşem bir kahvaltı yaptım boğazda :)

4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
3 dilim beyaz peynir (küçük kesilmiş)
1/3 dilim tam tahıllı ekmek
Patates salatası
1 dilim sucuk, 1 dilim ev yapımı sosis (Kendi elleriyle hazırlıyorlar katkı maddesi, gıda boyası, kimyasal vs yok)
2 dilim füme hindi jambon (Nadiren yiyorum sucuk, jambon vs)
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi
1 bardak taze sıkma portakal suyu

Brunch olarak yediğim için tüm güne yetecek kadar nefis bir kahvaltı yaptım. Proteini sebzesi vitamini karbonhidratı aldım. Katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları kendi ev yapımı tatlılarından da biraz yedim, onun sporunu da yarın gidip yapacağım.
Tabii hepsini 3 saate yaya yaya yedim, bir anda yemedim hepsini :)

Slm kızlar;)
elfkkk elfkkk iç baklalı enginarı eskiden ben de bilmiyordum, buralarda çok yapılır. Enginarcıda iç bakla da satılıyor. Ben Gölcüğe geldiğimde enginarı ilk gördüğümde ananas sanmıştım o kadar uzaktım yani :KK48:. Her yörenin kendine has sebze meyvesi var , çok güzel bi ülkede yaşıyoruz En Büyük TÜRKİYE

4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
Patates salatası
1 dilim sucuk, 1 dilim ev yapımı sosis (Kendi elleriyle hazırlıyorlar katkı maddesi, gıda boyası, kimyasal vs yok)
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi

Brunch olarak yediğim için tüm güne yetecek kadar nefis bir kahvaltı yaptım. Proteini sebzesi vitamini karbonhidratı aldım. Katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları kendi ev yapımı tatlılarından da biraz yedim, onun sporunu da yarın gidip yapacağım.
Afiyet olsun;)
Benim de bugün böyle bir kahvaltı oldu ayrıntılı yazmıyorum herşeyden az az yedim. Akşam üstü bir kase yoğurt yedim belki birazdan meyve ile kapanışı yaparım.

4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
Patates salatası
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi

Afiyet olsun Canım çok güzel.

Asıl haftaya ne yapacağımı düşünüyorum, İsviçre'ye gidiyorum çikolata cennetine :KK61:Artık bavula atıp ödül zamanlarıma saklayacağım sanırım. Eşe dosta dağıtacağım.

Artık azar azar tadına bakarsın
İsviçre'ye gidip çikolata yememek olmaz
Biraz da getirirsin yavaş yavaş yersin

ben hayir demem hic hatta sen cikolatalari al gel Barcelonada geze geze yiyelim :KK33:
Isvicreye ne icin gidiyorsun? gezmek icin mi?
off ya cikolata dedin ucakta bile verdikleri cikolatalar mukemmeldi hatirliyorum
Hiii, Barcelona'da mısınız... İspanyolca öğreniyorum çok istiyorum gelmeyi :KK68:
İsviçrede kuzenim var, onun yanına gidiyorum görmeyeli yıllar olmuştu, hafta sonu kaçamağı olsun dedim atlayıp gideceğim çikolata cennetine :oops:

Sabahi az bir kahvaltı ile atlattım gayet dusuk kalorili ama öğlen yaptığım ıspanaklı borege dayanamadım:-( sonrasında da hiç bir şey yemedim sürekli su içtim.akşam da menengic kahvesiyle kapanışı yaptım.iki buçuk lt su içtim.yarım saat yuruyus ve bi o kadar da egzersiz yaptım.
Evet sağlıksız oldu ama çok lezzetliydi dayanamadım:-\ :-)

Hiii, Barcelona'da mısınız... İspanyolca öğreniyorum çok istiyorum gelmeyi :KK68:
İsviçrede kuzenim var, onun yanına gidiyorum görmeyeli yıllar olmuştu, hafta sonu kaçamağı olsun dedim atlayıp gideceğim çikolata cennetine :oops:

İstersen bana İspanyolca yazabilirsin pratik yaparsın.
Evet ben İspanyadayım
İş için sürekli Madrid'e gidiyorum ama
Barcelona'da yaşıyorum.
İsviçre ne güzel iyi yapmışsın kafa dinlersin biraz
Benim yerime de fondu ve macaron yersen çok sevinirim

Sabah 1 yumurtadan sucuklu omlet biraz fırında patates 1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara türk kahvesi + iki bitter

Ara. 2 porsiyon meyve

Akşam 1 tabak kıymalı mantar sote + yoğurt + 1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara süt + bir avuç leblebi
1 saat yürüyüş 15 dk pilates
2 lt su

Afiyet olsun gayet iyi

Back
X