Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vermediler. :KK70:
3 kere istediler vermediler.:KK70:

İlerki tarihte isteme nişan bir olacak inşallah.:KK22:
Ama iyi geçti diyebilirim. Çok stresliysim.:confused:

Senden fenası var üzülme.:KK70:

Oooo keyfin yerindeee ;)
Hadi gozun aydin, bak korktugun gibi olmamis.. Hayirlisi artik..
Dokul bakayim dokul... Yedin de mi sarmalari borekleri..
Dur seni azicik kiskandirayim, cuma gunu hedef kiloma ulastim, hedefimi de 2 kg asagiya cektim ;)

Oooo keyfin yerindeee :KK66:
Hadi gozun aydin, bak korktugun gibi olmamis.. Hayirlisi artik..
Dokul bakayim dokul... Yedin de mi sarmalari borekleri..
Dur seni azicik kiskandirayim, cuma gunu hedef kiloma ulastim, hedefimi de 2 kg asagiya cektim :KK66:

O harikasında çok mutlu oldum senin adına. Darısı başıma. Bir daha kendimi böyle strese sokmamayı amaç ediniyorum. Sarhoş gibiydim.
İÇli köfte sarma tatlı falan bissürü şey yedim. Korkumdan tartıya çıkmıyorum. :KK70:
bir kaç hafta verdiğimden emin olmadan çıkmam tartıya. Listeyede o zaman dönerim ama hergün buradayı.:KK22:
Şİmdi kaç oldun bakiyim sen. Bir resim atta şenlenelim gaza getir beni balıkçı :KK70:

O harikasında çok mutlu oldum senin adına. Darısı başıma. Bir daha kendimi böyle strese sokmamayı amaç ediniyorum. Sarhoş gibiydim.
İÇli köfte sarma tatlı falan bissürü şey yedim. Korkumdan tartıya çıkmıyorum. :KK70:
bir kaç hafta verdiğimden emin olmadan çıkmam tartıya. Listeyede o zaman dönerim ama hergün buradayı.:KK22:
Şİmdi kaç oldun bakiyim sen. Bir resim atta şenlenelim gaza getir beni balıkçı :KK70:

Cuma gunu 63,9 dum, ama haftasonundan sonra kac oldum bilmiyorum :KK70::KK70::KK70:
Boydan resmim yok ki, evde cekeyim de, atarim sonra ;)

İstersen bana İspanyolca yazabilirsin pratik yaparsın.
Evet ben İspanyadayım
İş için sürekli Madrid'e gidiyorum ama
Barcelona'da yaşıyorum.
İsviçre ne güzel iyi yapmışsın kafa dinlersin biraz
Benim yerime de fondu ve macaron yersen çok sevinirim
Fonduuuu bayilirimmmm
Tekrardan merhabalar bende Nihal kimya bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim meslektaş sayılırız Yaklasık olarak bi 3 Senedir ciddi zayıflama programları hazırladım 94ten 67ye indim ama dönem dönem geri aldığım için yine bir toparlanmam lazım diye her yolu denedim ama o kadar uğraşımca insan sıkılıp tükeniyor ama bu sefer iddia koyduk ortaya ve kazanmam lazım hem iddiayı hemde irademi anlayacağınız baya bi kilolarımla takıntılı haldeyim umarım bu sefer son olur :KK43:
Hosgeldin canimmm boy kacti?

hoşgeldin canım :KK66:

Hoşbuldum canım:)
tonton sosoyolojii :KK70:

hayırlısı olsun şimdidenn :)

Teşekkürler. siz ne yaptınız hallettiniz mi problemleri?

günaydın kızlar bu haftada güzelce veririz kiloları inşallah hafto sonunu telafi etmeli :KK66:

İnşallah çok ihtiyacım var :KK70:

Cuma gunu 63,9 dum, ama haftasonundan sonra kac oldum bilmiyorum :KK70::KK70::KK70:
Boydan resmim yok ki, evde cekeyim de, atarim sonra :KK66:

Yüzünü çekmeden bir at bir bakayım ne meraklı çıktım hee :KK70:
Sadece 2 kilocuk mu çektin aşağı :KK53: Benim bildiğim sosyoloji balıkları hüpletir yinede verir kiloları :KK53:

65 altına inmelisin şekercim. Boyun kaçtı bakayım senin.:KK19:

Vallahi ben;m bahanem var, sen dusun :KK70:
38 yasindayim, cocuk dogurdum ( bu da zugurt tesellisi :KK70: )

Sen naptin canim yaa, hallettiniz mi nisanlinla olan sorunlari ?

Hoşbuldum canım:)

Teşekkürler. siz ne yaptınız hallettiniz mi problemleri?

İnşallah çok ihtiyacım var :KK70:

Yüzünü çekmeden bir at bir bakayım ne meraklı çıktım hee :KK70:
Sadece 2 kilocuk mu çektin aşağı :KK53: Benim bildiğim sosyoloji balıkları hüpletir yinede verir kiloları :KK53:

65 altına inmelisin şekercim. Boyun kaçtı bakayım senin.:KK19:
yok kızlar halledemedik, geçen cuma aradım napiyon felan baktım konuya giremiyoz, beni işten alır mısın dedim geldi çıktık, öfkeliydi, yüzüğü neden çıkardın diye girdi konuya kızdım sana dedim, kızdın hee dedi, sonra sustuk dedim yeterince susmadık mı kaç gündür, iyi böyle dedi, düğünümüze 1 ay kaldı doğrumu davranıyoruz dedim, ben susucam bundan sonra böyle kafam daha rahat dedi, bende bundan sonra mı dedim, döndü baktı, benden bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorm bunun beni ne kdar üzdüğünü yıprattıpğını başımı ağrıttığını biliyorsun dedim, napalım o zaman dedi söyle, gerekeni yapalım dedim, çıkardı yüzüğü koydu torpidoya, hiçbişey demedim, başladı isyana ben annemede babamada yaranamadım zaten sizi bi memnun edemedim, bende başladım isyana ben ne zaman senden memnun değil gibi davrandım he, herşeyde sustum hiçbşey istemedim, hep işini kolaylaştırdım, sen sıkıntıya girme diye herşeyden vazgeçtim, kendin diyodun çok uyumlusun diye şimdi noldu dedim, birisi ölmüş gibi ağlıyodum birden baygınlık geçirdim yığıldım, sonra beni geri yasladı, hiçbşey demedi su verdi, bende sustum bi daha hiç konuşmadık, tel çaldı iş saati gtimesi gerekiyordu bende yolda indim, kolay gelsin dedim görüşürüz dedi o kadar, ne arayan ne soran var yine ben anlamadım ayrıldıkmı, noldulk, aileside bi sormuyo düğüne bi ay kaldı, ne yapalım ne edelim, diye,, böyle berbat bi durumdayım

yok kızlar halledemedik, geçen cuma aradım napiyon felan baktım konuya giremiyoz, beni işten alır mısın dedim geldi çıktık, öfkeliydi, yüzüğü neden çıkardın diye girdi konuya kızdım sana dedim, kızdın hee dedi, sonra sustuk dedim yeterince susmadık mı kaç gündür, iyi böyle dedi, düğünümüze 1 ay kaldı doğrumu davranıyoruz dedim, ben susucam bundan sonra böyle kafam daha rahat dedi, bende bundan sonra mı dedim, döndü baktı, benden bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorm bunun beni ne kdar üzdüğünü yıprattıpğını başımı ağrıttığını biliyorsun dedim, napalım o zaman dedi söyle, gerekeni yapalım dedim, çıkardı yüzüğü koydu torpidoya, hiçbişey demedim, başladı isyana ben annemede babamada yaranamadım zaten sizi bi memnun edemedim, bende başladım isyana ben ne zaman senden memnun değil gibi davrandım he, herşeyde sustum hiçbşey istemedim, hep işini kolaylaştırdım, sen sıkıntıya girme diye herşeyden vazgeçtim, kendin diyodun çok uyumlusun diye şimdi noldu dedim, birisi ölmüş gibi ağlıyodum birden baygınlık geçirdim yığıldım, sonra beni geri yasladı, hiçbşey demedi su verdi, bende sustum bi daha hiç konuşmadık, tel çaldı iş saati gtimesi gerekiyordu bende yolda indim, kolay gelsin dedim görüşürüz dedi o kadar, ne arayan ne soran var yine ben anlamadım ayrıldıkmı, noldulk, aileside bi sormuyo düğüne bi ay kaldı, ne yapalım ne edelim, diye,, böyle berbat bi durumdayım

bence yüzüğü torpidoya koymakla sana nispet mi yaptı, yoksa ayrıldı mı bende anlamadım,
gerçekten o hatalıysa sakın arama derim, alttan alan sen olma, hayırsız ise at üstünden geri dönen var,
sen geri adım attıkça, ezilen sen olursun,
daha bir ay var diyorsun bekle biraz daha zaman ne gösterecek,canım

Oyyyy oyyyy sıkıntılı bi durum :KK43: ama sen yapman gerekeni yapmissin. Daha ne yapabilirsin ki??? Gerisini o dusunsun.

bence yüzüğü torpidoya koymakla sana nispet mi yaptı, yoksa ayrıldı mı bende anlamadım,
gerçekten o hatalıysa sakın arama derim, alttan alan sen olma, hayırsız ise at üstünden geri dönen var,
sen geri adım attıkça, ezilen sen olursun,
daha bir ay var diyorsun bekle biraz daha zaman ne gösterecek,canım
aslında ortada meselede yok ailesi sorunlu işte bana yansıyo, ne biçim aile düğün var umurlarında değil ya, yazıklar olsun
Oyyyy oyyyy sıkıntılı bi durum :KK43: ama sen yapman gerekeni yapmissin. Daha ne yapabilirsin ki??? Gerisini o dusunsun.

aynen inadna başlıycam ama onun hep inadı yüzünden

Canim bende çok inat birisiyimdir ama eşime karsi öyle inatlasmiyorum. Çünkü inatlasirsam orta yolu bulamiyoruz. Dediğin gibi ailesinden dolayı sana patliyor gibi. Bunuda sen çekmek zorunda değilsin.
aslında ortada meselede yok ailesi sorunlu işte bana yansıyo, ne biçim aile düğün var umurlarında değil ya, yazıklar olsun

aynen inadna başlıycam ama onun hep inadı yüzünden

Uzuldum
Keske ilimli davransa
Sende Iyi dusun belki senin icin de firsattir gozden gecirmen icin bazi seyleri.
Tam seni el ustunde tutacagi Zaman neyin havasiki bu.
Bir Bak bakalim neler olacak

Back
X