Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Etliekmek etliekmek dediniz yedirttiniz sonunda. Ankaradan arkadaşım geldi mecburen onunla yedim :KK43:bugün luk yağ oranim bitti.aksama bol salata beni bekliyor.30 dk leslie yapsam etliekmek erirmi ki...

simit severek yemiyorum kızlar sabah evden acele çıktığım için oluyor hep.
haklısınız akşamdan sandavic hazırlayıp getirsem daha iyi olur.

Rakibelerim bu hafta iyi gidiyor. Yandiniz valla kaptanlar gene sopaları çıkaracak :duduk::sinirli:

B bffean canım. Sandviç yapman senin için daha iyi olur. Sende biliyorsun. Caba sarfetmeyince olmuyor. Ben diyetten önce ise giderken 2 poğaça yada simit alıyordum. Şimdi okul çocuklarının beslenme kutularından aldım. Akşamdan hazırlıyorum. Göz göz oluyor zaten. Bir kaç zeytin. Peynir. Domates. Azar azar koyuyorum akşamdan. 1 yada 2 dilim ekmek . isyerimde yapıyorum kahvaltimi
Sende bu tip uygulamaları hayatına sokman gerekli artık. Gorusuruz a.e.o yoksa o kilocuklar gitmiyor . kene gibi yapışıp kalıyorlar

aksam salata yarin oglen karbonhidratsiz bence dengelenir
Evet haklısın. Hatta ben yarin tüm günü hafif geçirip 2 saat spor yapsam 2 günü anca telafi ederim. Rejimdeyim sen ye ben ayranla eşlik edeyim lafindan anlamiyorlar ya inan sinir oluyorum. Ama bu demek degilki onun yüzünden yedim.benim hatam.sürpriz bi ziyaret olsaydı ben yedim diyebilirdim.yalana basvurmak zorunda kalmak ne acı. Ama başka türlü kurtulamiyor isrardan insan.Ayy boyun var senin ne kilosu allah askina, verirsin daha bugunumu buldun kırma beniler yoruyor insanı. Izgara çorba falan da yoktu lokanta sadece fırın olunca alternatif secemedim maalesef :( yarın telafi ederim inşallah.
Rakibelerim bu hafta iyi gidiyor. Yandiniz valla kaptanlar gene sopaları çıkaracak :duduk::sinirli:
Haklılar mi ? Evet maalesef benim açımdan haklılar. Hemde daha 2.haftanin basindayken bu kadar koyvermek yakışmadı hiç bana ::( :110:

Evet haklısın. Hatta ben yarin tüm günü hafif geçirip 2 saat spor yapsam 2 günü anca telafi ederim. Rejimdeyim sen ye ben ayranla eşlik edeyim lafindan anlamiyorlar ya inan sinir oluyorum. Ama bu demek degilki onun yüzünden yedim.benim hatam.sürpriz bi ziyaret olsaydı ben yedim diyebilirdim.yalana basvurmak zorunda kalmak ne acı. Ama başka türlü kurtulamiyor isrardan insan.Ayy boyun var senin ne kilosu allah askina, verirsin daha bugunumu buldun kırma beniler yoruyor insanı. Izgara çorba falan da yoktu lokanta sadece fırın olunca alternatif secemedim maalesef :KK43: yarın telafi ederim inşallah.

Haklılar mi ? Evet maalesef benim açımdan haklılar. Hemde daha 2.haftanin basindayken bu kadar koyvermek yakışmadı hiç bana ::KK43: :110:
Düzelir canım üzme kendini önemli olan kaldığı yerden devam etmek pes etmemek dengele yeter

Evet haklısın. Hatta ben yarin tüm günü hafif geçirip 2 saat spor yapsam 2 günü anca telafi ederim. Rejimdeyim sen ye ben ayranla eşlik edeyim lafindan anlamiyorlar ya inan sinir oluyorum. Ama bu demek degilki onun yüzünden yedim.benim hatam.sürpriz bi ziyaret olsaydı ben yedim diyebilirdim.yalana basvurmak zorunda kalmak ne acı. Ama başka türlü kurtulamiyor isrardan insan.Ayy boyun var senin ne kilosu allah askina, verirsin daha bugunumu buldun kırma beniler yoruyor insanı. Izgara çorba falan da yoktu lokanta sadece fırın olunca alternatif secemedim maalesef :KK43: yarın telafi ederim inşallah.

Haklılar mi ? Evet maalesef benim açımdan haklılar. Hemde daha 2.haftanin basindayken bu kadar koyvermek yakışmadı hiç bana ::KK43: :110:

aman canim cok fazla takma
insanlar israrci oluyor evet ama
arada sirada yemek lazim
nefis sonucta
tamam irade guzelde isrardan ote seninde canin istemistir
onemli olan yemek degil yedikten sonra dengelemek
kacamaklar 2 haftada 1 kez normal bence
bosver sen bir sey olmaz

Menüm
Kalkınca 2 hurma 1 bardak y.y. süt
Öğle 2 yumurtadan peynirli omlet peynir domates salatalık
Ara 1 elma 1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf 2 ceviz 2 fincan sade türk kahvesi
Akşam mantarlı hindi sote salata
9 gibi sütlü nescafe
Su 2.5 litre
Spor 80 dk yürüyüş 100 mekik 10 dk dans ev işlerini saymaya yım bitmez

"Ses35, post: 46535083, member: 756895"]Menüm
9 gibi sütlü nescafe
Su 2.5 litre
Spor 80 dk yürüyüş 100 mekik 10 dk dans ev işlerini saymaya yım bitmez[/QUOTE]

Valla en çok yürüyüş ve mekik e bayıldım. Kiskandim valla ne yalan söyleyeyim

:KK70: :KK70: aynen canım yapmam gerken o artık detoks yaptım ama artık ödem yok yağ var :KK70:
sıra yağlara geldi desene:KK76::KK76:
kadayıflar tel tel olucak, (gerçi ben yumuşak severim :KK53:) yemede yanında yat, survivor yarışmasında gibi olduk,
ödül alcaz diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
ayy ben de çıtır çıtır severim canım yaa:-)

bende bu sene boya badana yapıcam ama eşimle beraber yaparız bende boyuyorum artık, hafta sonları ancak bir oda bir oda olarak, o şekilde olucak benimki mecburen, toparlaması daha kolay olsun diye
maşallah arkadaşım sana, saygıyla eğiliyorum önünde:KK52::KK52:
ben korkmuyorum, hiç bir şey değilse de burada birbirimize destek oluyoruz,
kendi başıma diyet yapsaydım çoktan boşverir dim, burayı ve takımımı seviyorum
seviyeli bir şekilde, arada her ne kadar yolcukardelen e takılsamda , birbirimize destek oluyoruz sonuçta:KK60:
cancağızım takıl takıl,sen takılmayınca hırslanmıyorum ben:KK48::KK48::KK48:
Evet takım konusunda çok şanslıyız bende çok motive oluyorum @yolcukardelen açmalar ballar börekler yiyor bize hiç ikram yok :)
siz gelin hele en kalorisizinden yaparım size:hamarat::hamarat:
yesin yesin de yarasın benim canım arkadaşım yolcukardelen e , biz böyle iyiyiz RoseAnge
o kadar konuşuyoruz bakalım tartıda ne çıkıcaz :KK70::KK70::KK70::KK70:
tartıda geçiciiiiiimm sizi:KK76::KK76:var mısınız iddiaya:halay::halay:
Menüm
9 gibi sütlü nescafe
Su 2.5 litre
ayy galiba sen de beni geçeceksin:KK52::KK9::KK9:

"Ses35, post: 46535083, member: 756895"]Menüm
9 gibi sütlü nescafe
Su 2.5 litre

Valla en çok yürüyüş ve mekik e bayıldım. Kiskandim valla ne yalan söyleyeyim[/QUOTE]
Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme
Leslie 3 mile bitti
hic istemeye istemeye yaptim ama bitirdim :KK53::KK53:
:KK9:

Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım

Oyyy oyyy zor isler Allah kolaylık versin. Bende martta halettim boya temizlik islerini daha da agirlasmadan.
Kızlar Naber çok işim varya mutfak dolapları inecek giysi dolapları İncek ve bunlar cumaya bitmeli boya var Of Of nası yetiştircem

Benimde eşim boyodu ama renkler değişçek astar çekilecek ondan boyacı tuttuk bide mobilyaların döşemesi değişiyor haliyle perdeler halılar da değişecek ben işe gömülmüş durumdayım anlayacağın ama sonucu düşünerek sevinmeye çalışıyorum
Çok güzel canim güle güle kullanan.

Etliekmek etliekmek dediniz yedirttiniz sonunda. Ankaradan arkadaşım geldi mecburen onunla yedim :KK43:bugün luk yağ oranim bitti.aksama bol salata beni bekliyor.30 dk leslie yapsam etliekmek erirmi ki...
Canim aafiyet olsun. Tabiki arada yiyeceğiz ama sonrasında dengelemek önemli. Yarinda biraz hafif atlar yada spora agirlik ver biraz daha..
bugün 2 büyük bardak su içtim sadece.
Canim ssuyun içine limon dilimleyip ararsan emin ol daha rahat ve çok su icersin. Su içmek çok önemli. Havalarda isiniyor vücudunu susuz birakma.
B bffean canım. Sandviç yapman senin için daha iyi olur. Sende biliyorsun. Caba sarfetmeyince olmuyor. Ben diyetten önce ise giderken 2 poğaça yada simit alıyordum. Şimdi okul çocuklarının beslenme kutularından aldım. Akşamdan hazırlıyorum. Göz göz oluyor zaten. Bir kaç zeytin. Peynir. Domates. Azar azar koyuyorum akşamdan. 1 yada 2 dilim ekmek . isyerimde yapıyorum kahvaltimi
Sende bu tip uygulamaları hayatına sokman gerekli artık. Gorusuruz a.e.o yoksa o kilocuklar gitmiyor . kene gibi yapışıp kalıyorlar
Aynen canimm
Menüm
9 gibi sütlü nescafe
Su 2.5 litre
Superrrrrr :))
Leslie 3 mile bitti
hic istemeye istemeye yaptim ama bitirdim :KK53::KK53:
Cok guzel canimm. Vucut sisligin indi mi biraz daha? Daha iyi misin?

ben de bugun 4 ü yaptım ama 42 dk. oğlum uyandı son on dk kaldı,akşam tamamlamaya çalışacağım:-)
Supersinizzzzz, gelsin sporlar gitsin kilolar :)))

@katre-i dem kaptanım listedesin ama aramıza çok nadir katılıyosun çalışıyor musun pek
tanışamadıkta merak ettim
Canim kaptanimiz Rizede kayinvalidesinin yaninda yaklasik 3-4 haftadir. Bu ay sonu donecek. O zaman eskisi gibi daha aktif olur. 15 aylik bi oglu var :)) normalde gida muhendisi ama bebis emiyor, emmeyi biraktiktan sonra is hayatina geri donecek

Aynen canım en zor kısmı

Back
X