Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt

Ara 1 küçük kase kuruyemiş kuru meyve karışımı

Ara yarım dilim ananas

Akşam 4 yk et sote + 1 tam buğdaylı lavaş + yoğurt + salata + 1 tane fıstık ezmeli bisküvi

Ara yarım çb leblebi + 1 kuru erik

3 lt su + 30 dakika. Julian Michael 30 Day shred egzersizi yeni başladım

Oyyy oyyy zor isler Allah kolaylık versin. Bende martta halettim boya temizlik islerini daha da agirlasmadan.

Çok güzel canim güle güle kullanan.

Canim aafiyet olsun. Tabiki arada yiyeceğiz ama sonrasında dengelemek önemli. Yarinda biraz hafif atlar yada spora agirlik ver biraz daha..

Canim ssuyun içine limon dilimleyip ararsan emin ol daha rahat ve çok su icersin. Su içmek çok önemli. Havalarda isiniyor vücudunu susuz birakma.

Aynen canimm

Superrrrrr :))

Cok guzel canimm. Vucut sisligin indi mi biraz daha? Daha iyi misin?

Supersinizzzzz, gelsin sporlar gitsin kilolar :)))

Canim kaptanimiz Rizede kayinvalidesinin yaninda yaklasik 3-4 haftadir. Bu ay sonu donecek. O zaman eskisi gibi daha aktif olur. 15 aylik bi oglu var :)) normalde gida muhendisi ama bebis emiyor, emmeyi biraktiktan sonra is hayatina geri donecek
Teşekkürler canım BeğenmeNe sevindim içim rahatladı valla gören beğendi.kaptanımızı görmeyince merak ettim sadece misafirlikte zor tabi olsun dönünce iyice tanışırız:))kimyagerim sen burdan mezun olup hamile mi kaldın nası oldu

Ara yarım dilim ananas

Akşam 4 yk et sote + 1 tam buğdaylı lavaş + yoğurt + salata + 1 tane fıstık ezmeli bisküvi

Menün çok karışık geldi bana 2 tane lavaş var meyve mi çok olmuş sanki hem herşey var hem hiç bişey yok gibi

@Ses35 valla bende bayıldım sporuna.maşallah darısı başımıza :) gerçi ben yürüyüşe ok derim ama mekik 100 tane mümkün değil.
Sağolun desteginiz için canlar.inanin içim içimi yedi oglenden beri.yediğim burnundan geldi kendi kendime. Akşam yemeği için yeni acıktım. Biraz gec bi saat ama karbonhidrat almadan atladım çok şükür. 1 domates. 1 salatalık. 2 sap nane ve reyhan.5 zeytin. 1 tatlı k.reçel. yarım bardak yağsız süt.
Bugunluk bu kadar benden.
Sinirlerim harap olmuş benim.sebepsiz yere 1 saat ağladım az önce. Durduramadim kendimi.fazlaca hemde fazla fazla yoruldum bu aralar. Hem ruhen hem bedenen çöktü sistemim sanırım. Yarın daha sakin, daha az insanla muhatap olduğum ,cocuklarimdan başka kimsenin benden bişey istemediği bir gün olmasını diliyorum Rabbim den. Bana ne ya senin derdinden bi defol git deme modundayim çünkü. :(

@Ses35 valla bende bayıldım sporuna.maşallah darısı başımıza :) gerçi ben yürüyüşe ok derim ama mekik 100 tane mümkün değil.
Sağolun desteginiz için canlar.inanin içim içimi yedi oglenden beri.yediğim burnundan geldi kendi kendime. Akşam yemeği için yeni acıktım. Biraz gec bi saat ama karbonhidrat almadan atladım çok şükür. 1 domates. 1 salatalık. 2 sap nane ve reyhan.5 zeytin. 1 tatlı k.reçel. yarım bardak yağsız süt.
Sinirlerim harap olmuş benim.sebepsiz yere 1 saat ağladım az önce. Durduramadim kendimi.fazlaca hemde fazla fazla yoruldum bu aralar. Hem ruhen hem bedenen çöktü sistemim sanırım. Yarın daha sakin, daha az insanla muhatap olduğum ,cocuklarimdan başka kimsenin benden bişey istemediği bir gün olmasını diliyorum Rabbim den. Bana ne ya senin derdinden bi defol git deme modundayim çünkü. :KK43:
Spor kolayda ruhunu kim incitti Ayşem noldu sana regli olcaksan o mod bendede oluyo ama başka bişeye anlayabilirsiniz canım biz burda sadece kilo vermek için bulunmuyoruz bence hepimiz kadınız dilimizden derdimizden yine biz anlarız demi

Sinirlerim harap olmuş benim.sebepsiz yere 1 saat ağladım az önce. Durduramadim kendimi.fazlaca hemde fazla fazla yoruldum bu aralar. Hem ruhen hem bedenen çöktü sistemim sanırım. Yarın daha sakin, daha az insanla muhatap olduğum ,cocuklarimdan başka kimsenin benden bişey istemediği bir gün olmasını diliyorum Rabbim den. Bana ne ya senin derdinden bi defol git deme modundayim çünkü. :KK43:

Canım ben önceki mesajlara baktım ama anlamadım hayırdır kim canını sıktı senin ?

Menün çok karışık geldi bana 2 tane lavaş var meyve mi çok olmuş sanki hem herşey var hem hiç bişey yok gibi
Canım aslında meyve çok yok öğle yemeği yerine bitanesi bi yarında arada yedim.evet canım ekmeğim bitti alamadım da lavaş yedim ama tam buğdaylı olunca sorun olmaz Die düşünmüştüm

Canım aslında meyve çok yok öğle yemeği yerine bitanesi bi yarında arada yedim.evet canım ekmeğim bitti alamadım da lavaş yedim ama tam buğdaylı olunca sorun olmaz Die düşünmüştüm
Dağınık olmuş sanki menün ondan bana öyle geldi heralde ama lavaş ekmek gibi değil bildiğim kadarıyla kalorisi 2-3 dilim ekmeğe denk geliyor t.buğday olması sadece gi etkiler kaloriyi etkilemiyor canım

Valla en çok yürüyüş ve mekik e bayıldım. Kiskandim valla ne yalan söyleyeyim
Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme

:KK9:

Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım[/QUOTE]
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonra:KK49::KK49::KK49:
Ayyy telden çoklu alinti yapmak ne kadar da zor :KK57: ama basardim :KK71:

Heeeyyy mezdekeciler nerdesiniz bu hafta mezdeke yok mu :halay::halay::KK76:
Evet yaa aslibo aslibo canım ne zaman yapalım,iyiles hadi:dua::dua:@RoseAnge ne zaman yapalım kuzum???:KK76::KK76:@sosyoloji12 nerelerdesin,hadi gel de az oynayak kizzz:halay::halay:diger takımları nasıl geçeceğiz bu gidisle:işsiz:
Aynen canım en zor kısmı
Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmis:halay::halay:
Kızlar akşam yemeğinde önce 5 kaşık yoğurt şimdide 1 bardak süt ve 1 tk pek mez
Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma bence:KK12::KK12:

Ara yarım dilim ananas

Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalış :spor:
Bilemiciğim artık iyi olan kazansın:KK71::sampiyon:
biri beni mi cagirdii:oops::oops:ayy o kadar hava atayim ugrasayim diyorum aslibo aslibo ya ,bir de şu regl ters köşe yaparsa beni sönmüş balona donerim a dostlar:skandal::skandal::oops:

Kızlar öğlen:6kasik bezelye ,2kasik pilav(ekmek yemedim), bir kase cacık,ve roka yedim.
4gibi şut ictim tarcinli
6gibi de kalan iki kaşık bezelyeye kiyamadim(çok severim de:-) )bi kaşık pilavlar onu yedim.
Gün için de bi kaşık da bal yedim yine:-(iki dilim ekmekle
Leslie 4u yaptım 42 dk ama aralarda mekik çektim,okulda da nobetciydim hep ayaktaydım.
Biraz önce yoğurt kurumu yaptım.gun içinde de yeşil çay kurumu içtim:-):-)

Dağınık olmuş sanki menün ondan bana öyle geldi heralde ama lavaş ekmek gibi değil bildiğim kadarıyla kalorisi 2-3 dilim ekmeğe denk geliyor t.buğday olması sadece gi etkiler kaloriyi etkilemiyor canım
Tamam canım çok teşekkürler bilmiyordum öyle olduğunu dikkat edicem ve en kısa zamanda ekmek yapıcam
Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme

:KK9:

Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonra:KK49::KK49::KK49:

Evet yaa aslibo aslibo canım ne zaman yapalım,iyiles hadi:dua::dua:@RoseAnge ne zaman yapalım kuzum???:KK76::KK76:@sosyoloji12 nerelerdesin,hadi gel de az oynayak kizzz:halay::halay:diger takımları nasıl geçeceğiz bu gidisle:işsiz:

Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmis:halay::halay:

Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma bence:KK12::KK12:

Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalış :spor:
biri beni mi cagirdii:oops::oops:ayy o kadar hava atayim ugrasayim diyorum aslibo aslibo ya ,bir de şu regl ters köşe yaparsa beni sönmüş balona donerim a dostlar:skandal::skandal::oops:[/QUOTE]

Canım 5 te yedim akşam yemeğini sonrada yarım saat spor yaptım ama bugün yürüyemedim

Back
X