T
tuba52
örti kızma anneye.annelere kizilmaz kirilinmaz incinilmez. Allah cis yapar. Haftaya vereceğiz ikişer ikişer kurtulacagiz yağlardan. Tarçın süt elma uclemesine bizde girelim kız. Hem tarcin bebislere de iyi gelir.
Cezanı birlikte belirleyelim orti. Yazık annelere halden anlarım ben.5 günde 30ar dk leslie desem ne dersin?
aslibo
benim diyetisyenim de söyledi onu. Hatta ben geçen gün metobolizmasi yavaş yada durmus birinin hacamat ile eskisi gibi sağlıkla kilo verdiğini duydum.yaptıran arkadaşım var.sonuç da harika.
kimyager1508
:)) Teşekkürler efendim.sizlere layık olmaya çalışıyorum :)
breeze3535
bende bu hafta taktım az verdim.sağlıklı beslenmeye çalışmak daha önemli bence de
@sosyoloji12 caniim kötü olmuş bu hafta.aradaki açığı haftaya kapatirsin inşallah. Elma süt tarcin
Ayyy hadi inşallah :))))
Kendimi yedek kulubesinde hissediyorum.
R
RoseAnge
harika vermissin ya.Tebrikler. Bu arada bilgine hayran kaldım.hormonlar Karatay vs inanılmaz. Sağlıkla ilgili bi mesleğin mi var?
Bana uyar listemle karsilastiriyorum ortagimi ben :)
Of of of hepsi uyar bana.aerobik ve dans yapmıyorum ama yaparım yani.ödev olursa olur :)
Bu da harika bi fikir.bugün ağzımdan 76 yi görmeyi özledim tartida çıkmıştı. Benim bu haftalik hedefim 76 :) artık 76.1 mi olur 76.9 mu bilemem