- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyorAma ama gitmetatilinin biteceği günü beklemiştik hep şimdi gideyim diyorsun:-( ama haklisin tabi ki yetişmek zor oluyor ... kim ister bilmiyorum ama ben yapamam ne yazık ki
gonullu arkadaşa elimizden geldiğince yardım ederiz ama...izne ayrılsan da boş bırakma buralari
Danıştim canım sadece bitki cayi dedi.balgam söktürücü vs verdi bronşit olmasın diye.dünden elverişli daha iyi sanki :)Amman miniğim benim yer onu teyzesi ona olmaz o zamanbenim dediğim.en iyisi doktoruna danışmak canım.
Kız sadece yazmışsın bi de. Haftada 1 kg ideal olanı zaten.benim gibi + çıkma daSevgili ortim sadece 900 gr
Çok geçmiş olsunGecmisi ancak okuyabildim kizlar.
@Ses35 T tuba52 kizlar sakın moral bozmak yok. Etrafa da kulaklarinizi tikayin. Bazen çok mümkün olmuyor ama bunu kendimiz için yapmaliyiz. Siz elinizden geleni yakin yetter ki. O kilolar dirense de gidecek mutlaka merak etmeyin.
@aysedurmaz tatlim geçmiş olsun. Bizde bugün hastanedeydik. Annem faransit olmuş kanda da enfeksiyon cikti 3 tane serum taklidi.Bu yyogunlukta birde hastalık cikti. Ama buna şükür biraz toparlandı serumlarla. Sende bi hastaneye git istersen ilerlemeden.
[/QUOTE]@sosyoloji12 canimm karmen hazirlanmis :))) tekrardan tebrik ederim :))
Darisi diğer arkadaslarimizin basina :))
]![]()
sosyoloji12' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 7,1
Aralık / 2
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9,1 KİLO
Ocak / 0,5
Şubat / -1,3
Mart / <izinli>
Nisan / 4,4
Mayıs / 1,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (438. Etap) ( 76,1 )
Bitiş Kilosu (467. Etap) ( 62,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,53% )
Toplam Süre ( 30 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,62% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 470 )
Yorum : Sevgili @sosyoloji12, 6 Ekim 2015 (438. Etap) tarihinde ve 76,1 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Mayıs 2016 (467. Etap) tarihinde toplam 14,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 62 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!![]()
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ne kadar sade ama kaliteli bi menu :) Merhaba bu arada.ben deneme suresindeyim daha.geçen hafta + cikmasaydim listedeydim ama bu haftaya kaldı aetik. 82.2 ile başladım hedef 70. 78.8 e kadar geldim 2 haftada.almasaydim iyiydiDünkü menüm:
Sabah
1 haş yumurta
domates , salatalık
50 gr tb ekmek
ara: yok
Öğle:
1 tavuk but
1 kase yoğurt
ara: sade soda
Akşam:
ızgara köfte+ salata
Bende en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum. Deneyimli hanımları örnek almam lazım çünkü bende ramazanda kilo alanlardanimee kızlar ramazan geliyor. Ramazanda diyet uygulamalarınız neler?
Hayırlı olsun bebisiniz.Güle Güle büyütün :)Selam kızlar,ben geldiim.nasilsiniz
@kimyager1508 nasilsin nasil gidiyor hamilelik,kac kg aldin.ben kizimi kucagima aldim darisi başına.
Bu menu böyle sporla + mi çıktın? Tartım yanlış bence senin.sabah: 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir
öğle: 1 elmA + 1 BARDAK SÜT + 2 grissini
ara: 10 badem
akşam: 1 tabak fırında patateli tavuk + 2 yk mısır
ara: 1 bardak süt + 1 hurma
45 dakika yürüyüş+15 dakika koşu + 30 dakika fitness+ 3 lt su
kızlar bu sabah tartıldım + gördüm tartıda :/ iki gün epey kasıcam inş gider![]()
Allah yardimcin olsun kaptan.çocuk is ev sosyalik çok zor.seni çok çok iyi anlıyorum. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ben. Inşallah hersey sakinlesir sende aramıza donersinKızlar çoğunuz için pasif bir kaptan oldum malum tatil zamanına denk geldiniz takımı içinizden birine devretmek istiyorum gerçekten vakit ayrılabilecek liste yapacak kuralları takip edecek bir gönüllü var mı içinizde
Ben 16 kg verdim ve artık biraz tartı stresi olmadan devam etmek istiyorum vede yetisemiyorum canavar bir oglum var cok misafirli bir cevrem birde ramazan geliyor ev perisan halde izne ayiralacagim kalan 13 kg için daha sonra devam edeceğim.
Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor[/QUOTE geçmis olsun. Şimdi nasıl paşa?
@sosyoloji12 tebrik ederim canım
dünkü menüm
sabah kalkınca 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
akşam: 1 bardak tarçınlı süt, 4 çeri domates salatası, 5 yaprak roka, 1 tane k.paşa tatlısı
gün içinde 2 lt su içtim, 15 dk az hareketli spor
sanırım regl yaklaşıyor, karnım iki katı şişmeye başladı![]()
sahurda yemek yiyorum , yumurta yemediğim için kahvaltı tarzı yapamıyorum, sadece tost olabiliyor bazen
iftarı hafif geçiriyorum çorba ve meyva yiyorum ( kavun yada karpuz )
Afiyet olsun güzell :)Slm ara 1 çay bardağı tarçınlı süt
öğlen 4 kaşık yumurtalı kıyma
1 dilim ekmek
1 kase cacık
Ara 1 salatalık 1 dilim ekmek
akşam
5 yemek kaşığı yoğurt
1 tabak haşlanmış taze fasulye çok az yağda ka vurdum
1 dilim ekmek
sabah: 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir
kızlar bu sabah tartıldım + gördüm tartıda :/ iki gün epey kasıcam inş gider![]()
Bu arada dünu menüm
Öğle Çilekli yoğurt 2 kase.içine yulaf ezmesi attım.1/2 dilim ekmek ve beyaz peynir.
Ara eti form bisküvi.hurma.
Akşam karpuz vs.kahvaltilik.
Ve misafirlik ikramlarindan sadece sakızlı muhallebi :)
Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor
Danıştim canım sadece bitki cayi dedi.balgam söktürücü vs verdi bronşit olmasın diye.dünden elverişli daha iyi sanki :)
Kız sadece yazmışsın bi de. Haftada 1 kg ideal olanı zaten.benim gibi + çıkma da
Çok geçmiş olsunanneler de bebekler de hasta olmasın hic
((
Menün güzel olmuş. Afiyet olsun.
Güzelmiş. Yinede proteini eksiltme ara ara yumurta yemeye çalış bence.
Afiyet olsun güzell :)
Güzell :)
Sporun harika.
Çok spor yapman kas kütleni arttırıyor olabilir. Benim hatama düşme canım. Yediklerine dikkat et. Tuzlu yeme
Karpuz kaç dilim o çok önemli. Şekerli olduğu için dikkat etmelisin.
Bana menün az gibi geldi ama sakızlı muhallebi ne kadardı söyle bakayım![]()
Allah yardımcı olsun ortş valla okurken bile korktumaysedurmaz .!.:Günaydın kızlar. Yine gelemedim dün aksama kadar.
Yoğunluktan kosturmaktan yoruldum.gözümu açar açmaz bugün acil olan neler var diyerek plan yapmaya başlıyorum. Hiçbir işimi de ertelememeye çalışıyorum ama sanki 1 yıldır yatiyordum yeni yeni toparlamaya calisiyorum hayatımıdün oğlumun kontrolü vardı. Ordan gelirken toptanciya uğrayıp malzemeler aldım. Eve uğrayıp evdeki malzemeleri de aldım atolyeye geçtim. 2 ye kadar orda çalıştım.eve gelip evde devam ettim.5 e kadar.siparişleri teslim ettim.kızım kresten geldi.hazırlanıp çıktık. Kardeşimde bişeyler hazırlayıp yemek yedik arkadaslarla.oğlum balgam söktürücü yüzünden felaket kustu.9 da yeni velilere hayırlı olsuna geçtik. 12de eve dönüş. Makinaları aç. Ser. Evi topla derken 2.oğlum 5te uyandi bi daha da uyumadi. Şu an yeni uyumaya başladı. Eşim oglumu anneme götürecek 8de.kızımda kreşe gidecek.bende Kızımın kres pikniğe için 40 kişilik kısır yapacağım 11e kadar.üstelik kısır yapmayı da bilmem
çamaşırı kim serecek evi kim supurecek aksama yemeği kim yapacak bilmiyorum. Daha siparislerim var yetişecek.
Bi gün bi yerlerde düşüp bayilcam o olacak![]()
çok geçmiş olsun canımSadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor
geçmiş olsun canım
Bu menu böyle sporla + mi çıktın? Tartım yanlış bence senin.
Allah yardimcin olsun kaptan.çocuk is ev sosyalik çok zor.seni çok çok iyi anlıyorum. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ben. Inşallah hersey sakinlesir sende aramıza donersin
Menün güzel olmuş. Afiyet olsun.
Güzelmiş. Yinede proteini eksiltme ara ara yumurta yemeye çalış bence.
Afiyet olsun güzell :)
Güzell :)
Sporun harika.
Çok spor yapman kas kütleni arttırıyor olabilir. Benim hatama düşme canım. Yediklerine dikkat et. Tuzlu yeme
Karpuz kaç dilim o çok önemli. Şekerli olduğu için dikkat etmelisin.
Bana menün az gibi geldi ama sakızlı muhallebi ne kadardı söyle bakayım![]()
günaydın kızlar :)
bu kadar yemeğe ve spora şaşırdım gerçekten canımsabah: 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir
Günaydın kızlar. Yine gelemedim dün aksama kadar.
Yoğunluktan kosturmaktan yoruldum.gözümu açar açmaz bugün acil olan neler var diyerek plan yapmaya başlıyorum. Hiçbir işimi de ertelememeye çalışıyorum ama sanki 1 yıldır yatiyordum yeni yeni toparlamaya calisiyorum hayatımıdün oğlumun kontrolü vardı. Ordan gelirken toptanciya uğrayıp malzemeler aldım. Eve uğrayıp evdeki malzemeleri de aldım atolyeye geçtim. 2 ye kadar orda çalıştım.eve gelip evde devam ettim.5 e kadar.siparişleri teslim ettim.kızım kresten geldi.hazırlanıp çıktık. Kardeşimde bişeyler hazırlayıp yemek yedik arkadaslarla.oğlum balgam söktürücü yüzünden felaket kustu.9 da yeni velilere hayırlı olsuna geçtik. 12de eve dönüş. Makinaları aç. Ser. Evi topla derken 2.oğlum 5te uyandi bi daha da uyumadi. Şu an yeni uyumaya başladı. Eşim oglumu anneme götürecek 8de.kızımda kreşe gidecek.bende Kızımın kres pikniğe için 40 kişilik kısır yapacağım 11e kadar.üstelik kısır yapmayı da bilmem
çamaşırı kim serecek evi kim supurecek aksama yemeği kim yapacak bilmiyorum. Daha siparislerim var yetişecek.
Bi gün bi yerlerde düşüp bayilcam o olacak![]()
evet canım sporumu yapıyorum ama + çıkıyorum canım benim tartı diyetisyene göre 700 gr fazla çekiyordu zaten ama kendmi her hafta bu tartıdan tarttıgım için farketmez die düşündüm
teşekkür ederim canım hım öyle mi oldu dersin canım vucüt çok yumuşak ideal kiloya ulaştıgım içinde başlıyayım spora dedim ama bu sefer hedefe ulaşmadan + görürü oldum :/ sporuda bırakmak istemiyorumçünkü gerçekten toparlıyor bni
günaydın kızlar,
kaptanımız gerçekten sıkıntı da belli, kim yapmak istiyor, geçici olarak veya kim yapsın istersiniz kaptan yardımcılığı
bu kadar yemeğe ve spora şaşırdım gerçekten canım![]()
Evet 1 ay takilmistim burda,sonra hamile oldugumu öğrendim.cok şükür kizlarimla ugrasip duruyorumAnaaam eski üye misin sen dehoşgeldin iyiyiz,seni sormali
Cok gecmis olsun cnm.Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor