- 5 Mayıs 2012
- 189
- 233
- 53
canını sıkma. sonucta elinden geleni yapıyosun. vücudun şaşırmış doğum yapmışsın vs. herkes kendine baksın. sende deseydin bende aynısını sana dicektim teyze yoksa sen demi kilo aldın diye bak konu nasıl ona dönüyo :)Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye
Ben: yiyorum teyze
Teyzem: Kavunda ye kızım Kavunda
Ben:Tamam yerim teyze
Yarım saat sonra...
Teyzem:Ayfer kilo almissin kızım sen
Ben: almadim teyze ama vermedimde
Teyzem: yok yok almissin
Ben: himmmmm
Teyzem: yeme kızım yeme dikkat et
Beniçimden) lennnnnn daha biraz önce yeee yee diyodun ya
Teyzem: Ayfer ye makarna ye süt yapar ye
Ben: yiyorum teyze
Teyzem: Kavunda ye kızım Kavunda
Ben:Tamam yerim teyze
Yarım saat sonra...
Teyzem:Ayfer kilo almissin kızım sen
Ben: almadim teyze ama vermedimde
Teyzem: yok yok almissin
Ben: himmmmm
Teyzem: yeme kızım yeme dikkat et
Beniçimden) lennnnnn daha biraz önce yeee yee diyodun ya
Ay bak Keske deseydimcanını sıkma. sonucta elinden geleni yapıyosun. vücudun şaşırmış doğum yapmışsın vs. herkes kendine baksın. sende deseydin bende aynısını sana dicektim teyze yoksa sen demi kilo aldın diye bak konu nasıl ona dönüyo :)
ananas candır hemde yağ yakaray teyzen bir alemama hafiftende dayaklik makarna süt filan yapmaz lütfen yapmasinlar nerden duyuyorlar makanranin tek yaptigi sey sekeri firlatmak tok dahi tutmaz bol bol su süt yapar isirgan cayi süt yapar diye bilirim bol bol sivi tüketeceksin sadece olay bundan ibaret.....krali gelse bana karpuz kavun yediremez igrenc sevmiyorum ama ananas candir
Rakibim beni çok mu çok zorluyorAksam yemegimide yedim ohhh bugünü bitirdim. Yemekte yarim kase yoğurt, domates kivircik salatasi, 1 kepce tavuklu bezelye yemeği, 2 kasik bulgur pilavi. Hee birde isten gelince saat 17 de 3 tane incir yedim.
Amin aminnnKızlar bu akşamı hafif kaoatiyoruz tartı yüzünüze Gülsün yarın :)
Hosgeldin canım ben takım kaptanın
İnşallah kısa surede hedefine ulasirsin
10 numara takıma geldin herkesin çenesi dusuk
tatlım günaydın, hoşgeldin aramıza, hep beraber kurtulucaz kilolarımızdan
Yoo kötü değil hatta bugün oldukça iyimişgunaydın arkadaslar bugun 400 kalori yaltım sabah ormanda onun dısında
sabah
tost yumurta yesillik
öğlen
kendi yaptığım yagsız corba salata kendi yaptığım yagsız ıspanak ve 1 kase yogurt
saat 6 da
1 bardak süt
aksam
tavuk zeytinyağlı salata 2 kasık pilav 3 tane kajun ve yoğurt
nasıl sizce? 6 dan sonra saçmalamısmıyım?
Tatil sonrasi kendimi toparlamam lazim ama degil mi :))Rakibim beni çok mu çok zorluyorYine süper bir menü
biraz pişmanım aksam pilav yediğim içinYoo kötü değil hatta bugün oldukça iyimiş
Çoooooooo...oooook ama çok teşekkürler kızlar. Biz tatilden yeni döndük (tatilde de kesin aldımYarın ilk günüm olacak, bugün form çay aldım. Resim de ekleyim de sayfamız şenlensin:)
Eki Görüntüle 1617109
KesinlikeTatil sonrasi kendimi toparlamam lazim ama degil mi :))
Hayır ya sütü takmayın kafanıza hatta iyi ki içmişsiniz.Kalsiyum gerekli.Ayrıca azıcık yemişsiniz pilav nolucak kibiraz pişmanım aksam pilav yediğim içinve o sütü içmemeliydim ama cok acıkmıstım
gunaydın arkadaslar bugun 400 kalori yaltım sabah ormanda onun dısında
sabah
tost yumurta yesillik
öğlen
kendi yaptığım yagsız corba salata kendi yaptığım yagsız ıspanak ve 1 kase yogurt
saat 6 da
1 bardak süt
aksam
tavuk zeytinyağlı salata 2 kasık pilav 3 tane kajun ve yoğurt
nasıl sizce? 6 dan sonra saçmalamısmıyım?
vallahi moralim düzeldi :) tesekkur ederim :) iyi ki varsınız. bende neden se diyetteyken olabildiğince az yeme mantıgı varHayir ne sacmalamasi bence super bi gün olmuş tebrikler :)
Bu aksam bende aynisindan aldim :)))
***10.Takım 428.Etap***
eriğim(82.5/ / /% )
cansutr (79.3 / / /% )
keskee (65.3 / / / % )
Kimyager1508(69.7/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11/08/15
10.takım ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?