- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hg canım hedef kilon nedir ilk sayfada kurallar var göz atarsinMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
şalgammmm ben de şekerli şeyler sevmiyorum. hoşgeldin bu arada veririz o kiloları üzülmeMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
Hedef 10 kilo vermek ve 58 kilo olmak. Bugün ilk yapacağım iş abur cuburları yok etmek evden. Marketten mini yoğurtlar meyveler ve sebzeler alacağım. Ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkaracak bol bol su içeceğim.
Hedef 10 kilo vermek ve 58 kilo olmak. Bugün ilk yapacağım iş abur cuburları yok etmek evden. Marketten mini yoğurtlar meyveler ve sebzeler alacağım. Ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkaracak bol bol su içeceğim.
@erigim net paketin bitiyorsa SIKnti yapma buralar bana emanet...ihmal etmem
Takimin 1.ci oldugunda ben (temsili):
Ya çok üzüldüm şimdi bir hafta bekleyeceğimCanim uç kez bildirimde bulunmama hakkın var sonunda ise diskalifiye (ki önemli çünkü bir daha asla hiçbir takımda yarisamazsin) bunun için yoğun olduğunda perşembe tartil cuma sabaha kadar bıldır . bildirim cuma saaat 13:00de son
Su inanılmaz tok tutuyor ya bir de abur cubur yerine aralarda çiğ badem yiyebilirsin tadı çok güzel ve faydalı hem de tok tutuyor kesinlikle öneririrmHedef 10 kilo vermek ve 58 kilo olmak. Bugün ilk yapacağım iş abur cuburları yok etmek evden. Marketten mini yoğurtlar meyveler ve sebzeler alacağım. Ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkaracak bol bol su içeceğim.
@basen okudun gittin gormedim sanma[/QUOTE
Ahahahahahaha yakalanmışım YA BİZ BİRİNCİ Mİ OLDUK YA İNANMIYORUM şimdi geriye doğru okuyorum yazılanları da çok heyecanlandım keşke ben de bildirim yapabilseydim
Kızlar herkesi teker teker alnından öpüyorum herkese kocaman bir AFERİN. Haftaya birinciliği kimseye kaptırmıyoruz, son hız devam
Oo ben spora gittim geldim siz kaynatın burada.Ee güzel hatunlar bugün sizler neler yaptınız kendiniz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?