Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@basen deryanın dedikleri canım hatta birde turk kahvesi malum arpa da bi nevi abur cubur etkisi yaratıyor kız nasıl için uç bira sismedimi karnın

bira biranin icindeki seker orani cok yüksek kesinlikle kilo aldirir 1 degil 2 degil tam 3 tane bira..ceza verildimi bilmiyorum eger @erigim ceza verdiyse tmm vermediyse...100 ip cevirme yada 50 mekik cezan

@erigim benim Burcum yengec ozGe006 Hosgeldim Özgecim kusura bakma isim uzadi coktan gelecektim güya neyse dedigim gibi takim yardimcisiyim aklina takila birsey olursa cekinme sor...ben buraya 5.8 katildim yaklasik 81 kiloydum dün 77,3 ü gördüm Hedef Büyük 51 Kilo olmak istiyorum Boyda 1.62...Almanyada yasiyorum ondan türkcem pek iyid degildir 24 yasinda ve ögrenciyim

hoş buldum canım umarım sende istediğin kiloya çabucak sağlıklı bi şekilde kavuşursun. Teşekkür derim desteğin için ilk günüm burada henüz herseyi anlama çabasındayım bende en kısa zamanda sizler için verimli olurum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…