- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
patatesler ne için acaba@erigim bugun pazara gittim. Patatesleri aldim pazartesi basliyoruz değil mi?
hoş bulduk merhaba :)Yeni üyeler gelmişşşşHoşgeldiniz hepinizz
Boyumuz yakınmış ama ben sizden 2 cm kısayımhoş bulduk merhaba :)
patatesler ne için acaba
Evet canım ptesi başlıyoruz :)@erigim bugun pazara gittim. Patatesleri aldim pazartesi basliyoruz değil mi?
Nasıl bir diyetmiş o?3 günlük patates diyeti yapmaya karar vermistikte onun için tatlim
Sitede var canım link yok elinde ama patates diyeti tabi ben biraz fazla yiyeceğim listeden malum emziriyorumNasıl bir diyetmiş o?
Tabi ki de 60 kilo hedefim, ama 6 lı haneleri görmek öncelikli hayalim :) olsun 2 cm çok değil siz kaç kilosunuz hedefiniz nedir?Boyumuz yakınmış ama ben sizden 2 cm kısayım60'lara düşmek istiyormuşsunuz.İstediğiniz kesin bir rakam var mı?
kolay gelsin umarım iyi geçer3 günlük patates diyeti yapmaya karar vermistikte onun için tatlim
Dün 64.9 çıkmıştım.Hedefim 55Tabi ki de 60 kilo hedefim, ama 6 lı haneleri görmek öncelikli hayalim :) olsun 2 cm çok değil siz kaç kilosunuz hedefiniz nedir?
kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşallah :)Dün 64.9 çıkmıştım.Hedefim 55
ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 birabugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin
Aminn.kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşallah :)
hoş buldum canım umarım sende istediğin kiloya çabucak sağlıklı bi şekilde kavuşursun. Teşekkür derim desteğin için ilk günüm burada henüz herseyi anlama çabasındayım bende en kısa zamanda sizler için verimli olurum inşallah :)@erigim benim Burcum yengecozGe006 Hosgeldim Özgecim kusura bakma isim uzadi coktan gelecektim güya neyse dedigim gibi takim yardimcisiyim aklina takila birsey olursa cekinme sor...ben buraya 5.8 katildim yaklasik 81 kiloydum dün 77,3 ü gördüm Hedef Büyük 51 Kilo olmak istiyorum Boyda 1.62...Almanyada yasiyorum ondan türkcem pek iyid degildir 24 yasinda ve ögrenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?