- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Daha iyiyim abla çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
İyiyim canım iyi gidiyor diyette
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim abla çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
5 zeytin
1 dl ekmek
Öğle
1 kepçe herle
1 dl karpuz
Küçük 1 salkım üzüm
Akşam
2 kepçe domates çorba
1 dl kavun
2 kayısı
Su 2 litre
Spor yok
hosbuldum canım benimHoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda saglicakla istediğimiz kilolara duseriz
inşallah canım benim allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım, bebişini de huzurla sağlıkla büyüt inşallah![]()
Evet biliyorum aslında bu kadar yemem ama hava çok sıcaktı canım yemek yemek istemedi hiçMeyve ağırlıklı olmuş afiyet olsun ama naçizane tavsiyem meyveyi gece yeme gece yenen meyve kilo yapıyor aklında bulunsun
iyi akşamlar kizlar
bugünkü menüm
sabah 10 da
yumurta haslama
yagsiz peynir k.k. kadar
az tuzlu zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
oylen 1 de
bir neskafe
saat 4 de
bir bardak cay galete
akşam 7 de
bir tabak mercimek corbasi limonlu
2 tane biber kizartmasi bir dilim ekmek
bir dürüm cig köfte
2 lt su içiyorum
Daha değil du bakım. Yani p.tesi yi bilmiorum. Da. Zaten hedefi ve kendisi fenaaaa. Tam dertlenmelik
Yok artık . Alaaaaa ben ramazan in başından beri 59 kusurum hep de öyle oldu bi iki kere 58 ı ucundan gördüm.Cuma günü 58 idi bugün 57![]()

Ben söyleyim 57 imişDaha değil du bakım. Yani p.tesi yi bilmiorum. Da. Zaten hedefi ve kendisi fenaaaa. Tam dertlenmelik

Böyle menu yaz tabisi yorum istersinn ..woooowww süper bence. Gerçi kahvaltı n yok sevmedim hani yumurta peynirBende menümü yazayım
Sabah
Bir kase yulaf kepekli ve bir nektarinli süt
Öğle
Bir buçuk porsiyon adana kebap ekmeksiz
Soğan salatası
Ayran
Ara
Şekersiz türk kahve
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Salata
Dört yemek kaşığı taze kabak yemeği
Su 3 litre spor 45 dakika leslie yarım saat yürüyüş
moni @Antepia27
Dusseldorfa gittik arabsdayim donuyoruzTüh yaa
Neresine gidiyorsunuz
Böyle menu yaz tabisi yorum istersinn ..woooowww süper bence. Gerçi kahvaltı n yok sevmedim hani yumurta peynir
Hhahahahhaa bende oyle okudumAy sarayca firinda okudumbizim beyinnler harbi yanmis
Karatay için mercimek krebiniz fazladan olmuş ..
çiğ kofteye dayanamadimAkşam hem kızartma hem ekmek hem çiğ köfte dürüm olmamış öğleni neskafeyle geçiştireceğine öğlende yeseydin bunlardan birini daha az zararlı olurdu canım ayrıca bu kadar karbonhidrat aynı gün yememelisin