• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 16TEMMUZ
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

PAZARTESİ

@miyaww__>>?
@Zhre_>>muaf
@Ezgi osman>>?

@MorVampirella>>62,6
@guziss35>>?
@Monaalizza>>?
@Ya habibi>>101,9
@Dumbledore>>sabit
@Sarayca >>?
Antepia27 Antepia27 >>110,5
@Ssy8491 >>muaf
divinity divinity >>?
@evinizinmimari>>
@Zerosima >>55,6
@aeben >>71,5
@vorones >>59,4
@sara_28>>105,5
@tostosi>>?
@gamze21>>71,2
@ozlemkartal>>99,9
@Deryagundz13>>82
@asivemavi34>>?
@Drdentist>>71.5
@birumut55>>55

Sanırım doğru yaptım yanlışım varsa düzeltebilir misiniz hanımlar

Tostosı 57 missss:63:

Olsun canım yarın toparlarsın ne ameliyatı olmuştun
canım benim kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum protez kapak taktilar
3 buçuk ay oldu ameliyat olali
hem dogum kilomdan kurtulmak istiyorum hemde kilo almak yasak bana onun için ideal kiloma gelmek istiyorum inşallah sabitlerim kilomu..
iki haftadir calisiyorum izinlerim bitti artik yarindan itibaren yuruyuslerede baslayacagim

canım benim kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum protez kapak taktilar
hem dogum kilomdan kurtulmak istiyorum hemde kilo almak yasak bana onun için ideal kiloma gelmek istiyorum inşallah sabitlerim kilomu..
iki haftadir calisiyorum izinlerim bitti artik yarindan itibaren yuruyuslerede baslayacagim
Yaşın kaç canım. Çöl geçmiş olsun. Allahım bebene bağışlasın seni . Bizi . Hepimizİ yavrularimiza

Çok geçmiş olsun canım o zaman daha dikkatli olmalısın sağlığın için burada hep beraber istediğimiz kiloya geleceğiz

Bende menümü yazayım

Sabah
Bir kase yulaf kepekli ve bir nektarinli süt

Öğle
Bir buçuk porsiyon adana kebap ekmeksiz
Soğan salatası
Ayran

Ara

Şekersiz türk kahve

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Salata
Dört yemek kaşığı taze kabak yemeği

Su 3 litre spor 45 dakika leslie yarım saat yürüyüş

moni moni Antepia27 Antepia27
Gayet güzel, soğan yediğinde içim kıyılıyor. Sende olmuyormu

Listem
Sabah 1 salkım üzüm 4 tane kayısı 2 dilim ekmek 1 adet yağsız omlet

Öğlen 1 dilim ekmek akşam yok
Su 3 litre
Spor yok
Bu nası menu gıı hiç sevmedim. Aç kalırsın Kilo verirsin . Vücut kitliga sinyal verir . Ve ne zman norml ölçüye gecsen gidenler geri gelir

Emzirmek için bol bol su içmen yeterli bu saatte yağda yumurta yenirmi kiloyu geçtim sağlığa zarar :KK67:
Haşlama da olmaz he mi.. YES. YES. Su içem ben çay saatini abartmasaydm aslinda yerdim .
Ya benim kaygım sut olsun Die değil de. İçim kiyilio süt verdikten sonra. Gece bi de büyük oğlan kalkio başına beklerken falan tansiyonum dusuyi

Menu bildirim
Sabah saat 10.00
2 dilim sucukla 2 yumurta ile menemen
Yarım lavas ekmek
Peynir 2 zeytin
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
Domates kapya biberli
Saat 16.00
1 tabak yesil mercimekli bulgur köftesi
1 bardak ayran
El kadar lavas

Saat 19.00 semaverde piknik alaninda çay ile 3 burcak bisküvi