- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
He işte ondannnyani diyet öneriyosun ablam
Mucizemi bekliyordunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He işte ondannnyani diyet öneriyosun ablam
1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl![]()
yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel çok kalacakmısın gittiğin yerdende buraya yazacakmısın
günde bir salatalık bir domates sabah bir salatalık bir domatesde akşam yeterlimi yoksa fazlamı kaptanım
günaydın canım
Hoşbuldum canımcım
Kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar
Bi ton ilaç aldık geldik
Eve geldim malesef![]()
Mersin Silifke arası annemlerin yazlığı var canım oraya gidiyoruz
Canım akşam bütün gun yediklerini yazssan toplu yorum yapariz
Teşekkürler canım İnşallah her firsatta girerim inşallah
Teşekkürler canım
Pişmişini bende sevmem ama çiğ bayılırım
Bende de ayni sorun var
Ne kadar az yersrm o kadar iyi
Yoksa kendimi tutamiuortu![]()
Benim menüm
Sabah yarım litre limonlu su
Kahvaltı :
3 bardak çay 1 şekerli
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık 1 domates
4 dilim keci Peynirı
2 zeytin
Ara:yeşil cay
Öğle: salata yoğurt
Aksam:bezelye 2 kaşık bulgur
kızlar bugün çok halsiz ve bitkindim az önce şekerimi ölçtüm çok düşmüş bir çay kaşığı toz şekeri ve bir tane 3 gr lık çikolata yedim 10-15 dakika uzandım şimdi daha iyiyim inşallah bugünkü diyetimi baltalamaz bu ama mecburdum
%100 katılıyorumGezegen bacım etki tepki meselesi yediğin şeylerin gl endeksi yüksek ve kanşekerinde dalgalanmalar oluyor o yüzden sürekli aç hissedersin ..
Biliyorum tatildesin yede diyemiyorum çünki tatil dönüşü artılar üzecek,
Mümkün oldugu kadar yediğin cısların yanına yogurt ve yeşillik eklemeye çalış gl endeksleri biraz düşsün

Şekerin varsa diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha doğru olur canimkızlar bugün çok halsiz ve bitkindim az önce şekerimi ölçtüm çok düşmüş bir çay kaşığı toz şekeri ve bir tane 3 gr lık çikolata yedim 10-15 dakika uzandım şimdi daha iyiyim inşallah bugünkü diyetimi baltalamaz bu ama mecburdum
Bende yumurtanın beyazında aynı hissi yaşıyorum. Kırmızı mercimek tanesi kadar bile olsa yiyemem yaniBir defa kısırın içinde parmağımın ucu kadar ağzıma geldi yutana kadar ölüyorum sandım![]()
Şekerin varsa diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha doğru olur canim
Bende yumurtanın beyazında aynı hissi yaşıyorum. Kırmızı mercimek tanesi kadar bile olsa yiyemem yani
Anladım, geçicidir inşallahşekerim yok canım zaten diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ama ara ara böyle ani şeker düşmeleri yaşıyorum cumartesi endokrin doktorunda kontrolüm var ona soracam
sabah
Melemen
2 dl çavdar
Öğle
Domates çorba
1 dl kavun
Akşam
2 kepçe bamya
Yoğurt
Su 2 yi geçer
Spor yok
Menğm çok alelacele oldu ama çıkmam lazım habersiz bırakmayım dedim
Geçmiş olsun kuzum ara öğün yap şekerin düşmesinkızlar bugün çok halsiz ve bitkindim az önce şekerimi ölçtüm çok düşmüş bir çay kaşığı toz şekeri ve bir tane 3 gr lık çikolata yedim 10-15 dakika uzandım şimdi daha iyiyim inşallah bugünkü diyetimi baltalamaz bu ama mecburdum