• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın,iyi günler hanımlarEn Büyük KK Antepia27 Antepia27 nereye yolculuk

Mersin Silifke arası annemlerin yazlığı var canım oraya gidiyoruz

1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim:skandal:
Sizce nasılHoppa

Canım akşam bütün gun yediklerini yazssan toplu yorum yapariz

yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel çok kalacakmısın gittiğin yerdende buraya yazacakmısın

günde bir salatalık bir domates sabah bir salatalık bir domatesde akşam yeterlimi yoksa fazlamı kaptanım

günaydın canım

Teşekkürler canım İnşallah her firsatta girerim inşallah

Hoşbuldum canımcım :KK15:

Kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar :KK15:

Bi ton ilaç aldık geldik
Eve geldim malesef:KK43:

Teşekkürler canım

Benim menüm
Sabah yarım litre limonlu su
Kahvaltı :
3 bardak çay 1 şekerli
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık 1 domates
4 dilim keci Peynirı
2 zeytin
Ara:yeşil cay
Öğle: salata yoğurt
Aksam:bezelye 2 kaşık bulgur

Keşke çayı şekersiz içebilsen onun harici fena değil bezelye de çok yeme ama

kızlar bugün çok halsiz ve bitkindim az önce şekerimi ölçtüm çok düşmüş bir çay kaşığı toz şekeri ve bir tane 3 gr lık çikolata yedim 10-15 dakika uzandım şimdi daha iyiyim inşallah bugünkü diyetimi baltalamaz bu ama mecburdum

Aman dikkat et cnm sağlık daha önemlii

Gezegen bacım etki tepki meselesi yediğin şeylerin gl endeksi yüksek ve kanşekerinde dalgalanmalar oluyor o yüzden sürekli aç hissedersin ..
Biliyorum tatildesin yede diyemiyorum çünki tatil dönüşü artılar üzecek,
Mümkün oldugu kadar yediğin cısların yanına yogurt ve yeşillik eklemeye çalış gl endeksleri biraz düşsün
%100 katılıyorum :rapci::rapci:

kızlar bugün çok halsiz ve bitkindim az önce şekerimi ölçtüm çok düşmüş bir çay kaşığı toz şekeri ve bir tane 3 gr lık çikolata yedim 10-15 dakika uzandım şimdi daha iyiyim inşallah bugünkü diyetimi baltalamaz bu ama mecburdum
Şekerin varsa diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha doğru olur canim

Geçmiş olsun kuzum ara öğün yap şekerin düşmesin:KK60:

Back
X