- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
Ne desem,nasıl yüreğinizin acısını hafifletsem bilemedim.Biliyorum canınız çok acıyacak ama unutmayın bir gün geçecek.Şu an size verebileceğim en önemli tavsiye düşünmemeniz.Yani ne hayal kurun,ne de bulunmaz hint kumaşı olmadığını unutmayın.merhaba kizlar ,
erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum
zor bir durum ne desek boş. Belki hayırlısı böyledir. Sebebini söyledi mi sorun neymiş . Belki çözülecek birşeydirmerhaba kizlar ,
erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum
Canım benim yaa.merhaba kizlar ,
Ne desem bilemedim. Ben böyle hayatta doymam. MaşallahBugün yediklerimi özet geçiyorum hemen.
Kahvaltı:
Yok
Ara öğün (14:30):
1 Eti Form kepekli bisküvi7
Akşam yemeğim (15:30):
2 domates,1 salatalık,1 küçük soğan,yarım limon,1 yemek kaşığı pul biberden oluşan salatam
2 (yağ ilave etmedim) pirzola
Su ve spor bildirimimi de akşam yaparım artık
tatlım çok klasik bir laf olarak gelebilir ama sakın üzüp yıpratma kendini. sebep neymiş ki? çok özel olmazsa anlatmak istersen anlat. ama dediğim gibi üzülmeye değmez.merhaba kizlar ,
Teşekkürler.Zaten saat 14:00'da uyanınca kahvaltı yapamadımNe desem bilemedim. Ben böyle hayatta doymam. Maşallah
seni bırakan hiç göz yaşlarını hak eder mi üzüldüğüne bile değmez öğretmenimmerhaba kizlar ,
gayet güzel bence kendine hakim olmuşsunÖğlen yemeğini işyerinde yediğim için başka şansım yokzaten azıcıktı ki.
kız yürüyüşlere koşulara gidiyorsun gidiyorsun dönmüyorsun senle iki kişilik takımımız var nerde menüler nerde sporlar hiç haberlerini alamıyoruzHurma ve tarçınlı çay keyfimi yaptım. Dışarda da benim sevdiğim gibi yağmak üzere gibi bir hava var. Tam yürüyüş zamanı.
yawru senin gibi rakibe kim dayanabilir ki insanın gözünü korkutuyorsunkız yürüyüşlere koşulara gidiyorsun gidiyorsun dönmüyorsun senle iki kişilik takımımız var nerde menüler nerde sporlar hiç haberlerini alamıyoruz
teşekkür ederimyawru senin gibi rakibe kim dayanabilir ki insanın gözünü korkutuyorsun
tobefit gemis olsun cnm söylenecek fazla söz yok ama gece 00:00 civari buraya yine gelirim birazdan ise gidecegim...istersen özelden yazarsin dinlerim...anlarim...ama sunu söyliyeyim yalnizken kendini kasma agla icinde kalmasin..1 aglarsin 2 aglarsin...ama bari icine atip dert olmaz...onun kötü huylarini düsün...ayrica sunu asla unutma sen degerlisin ve gercek sevgiyi ve saygiyi hak ediyorsun...senin elini birakandan Hayir gelmez..simdi üzüleceksin..biraz ama ilerde daha mutlu olacaksin ve iyiki o benden ayrilmis digceksin. Hepsi gececek tmm mi...sen zayifliycaksin..süsleniceksin..kendin icin yapacaksin bunlari kendini iyi hissetmen icin...erkeklerin begenmesi icin..disarki kizlarin kadinlarin orta yerlerinden catlamasi icin...kendine daha cok güvenin olmasi icin yapicaksin...ve sen bunlari basaricaksin...cünkü simdiye kadar cok sey basardin...bununda üstesinden geleceksin. Vesselam.
kız yürüyüşlere koşulara gidiyorsun gidiyorsun dönmüyorsun senle iki kişilik takımımız var nerde menüler nerde sporlar hiç haberlerini alamıyoruz
çok isterimDoğru. Dayanamıyorum senin gibi rakibe. Tamam bundan sonra menü de paylaşayım. Sen iste yeter
gayet güzel bence kendine hakim olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?