- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
evemi sokmuyorsun evde pismesine mi izin vermiyorsun yoksa nasil engel oluyorsunHergün pilava, makarnaya, tatlılara engel oluyorum :)
aynen seni çok iyi anlıyorum bizim okulda da her gün yağlı yağlı pirinç pilavı ve her hafta çarşamba döner var o açlıkla da yiyoruz ayıla bayıla 2hafta sonra göreceğim kendimi krizlere girerim heralde kantindeki ayranlar biterseHergün pilava, makarnaya, tatlılara engel oluyorum :)
evemi sokmuyorsun evde pismesine mi izin vermiyorsun yoksa nasil engel oluyorsun
aynen seni çok iyi anlıyorum bizim okulda da her gün yağlı yağlı pirinç pilavı ve her hafta çarşamba döner var o açlıkla da yiyoruz ayıla bayıla 2hafta sonra göreceğim kendimi krizlere girerim heralde kantindeki ayranlar biterse
Engel ol yeme :) ayranını yanında götür , küçük yoğurtlardan al onlarda ye. Sandviç hazırla , sebze yemeği varsa onları ye . Ama o yağlı pilavları yeme :))
Ne desem,nasıl yüreğinizin acısını hafifletsem bilemedim.Biliyorum canınız çok acıyacak ama unutmayın bir gün geçecek.Şu an size verebileceğim en önemli tavsiye düşünmemeniz.Yani ne hayal kurun,ne de bulunmaz hint kumaşı olmadığını unutmayın.
zor bir durum ne desek boş. Belki hayırlısı böyledir. Sebebini söyledi mi sorun neymiş . Belki çözülecek birşeydir
Canım benim yaa.potterhead doğru söylüyor. Bulunmaz hint kumaşı değil ya. Sakın üzülme sen. . Böylesi daha hayırlıymış.
tatlım çok klasik bir laf olarak gelebilir ama sakın üzüp yıpratma kendini. sebep neymiş ki? çok özel olmazsa anlatmak istersen anlat. ama dediğim gibi üzülmeye değmez.
Canım hiç canını sıkma... Aksine güçlü ol, dik dur , umursamadığını göster bak nasıl pişman oluyor. Hatta bu dönem diyetine iyice sarıl , süslen ki onsuz daha da iyi olduğunu görsün bulunmaz hint kumaşı olmadığınıdq anlasın.tobefit
seni bırakan hiç göz yaşlarını hak eder mi üzüldüğüne bile değmez öğretmenimbelki de böyle daha mutlu olacaksın kim bilir
tobefit gemis olsun cnm söylenecek fazla söz yok ama gece 00:00 civari buraya yine gelirim birazdan ise gidecegim...istersen özelden yazarsin dinlerim...anlarim...ama sunu söyliyeyim yalnizken kendini kasma agla icinde kalmasin..1 aglarsin 2 aglarsin...ama bari icine atip dert olmaz...onun kötü huylarini düsün...ayrica sunu asla unutma sen degerlisin ve gercek sevgiyi ve saygiyi hak ediyorsun...senin elini birakandan Hayir gelmez..simdi üzüleceksin..biraz ama ilerde daha mutlu olacaksin ve iyiki o benden ayrilmis digceksin. Hepsi gececek tmm mi...sen zayifliycaksin..süsleniceksin..kendin icin yapacaksin bunlari kendini iyi hissetmen icin...erkeklerin begenmesi icin..disarki kizlarin kadinlarin orta yerlerinden catlamasi icin...kendine daha cok güvenin olmasi icin yapicaksin...ve sen bunlari basaricaksin...cünkü simdiye kadar cok sey basardin...bununda üstesinden geleceksin. Vesselam.
oyyy canım çoookkkk acı bir durum şok oldumkızlar hepinize cok cok tssekkür ediyorum , birazz ağladım kendime geldim mesajlarınzıı okudum iyi geldi. sebep olarak, baskasına karsı bişeyler hissettiğini söyledi, seni aldatmak yerine senden ayrılmanın daha doğru olcağını düşündüm dedi. Her zaman lafı dolandırmadan söyler ve bana karsı drüsttür ama bazen dürüstlük de can yakıyormus ne bileyim baska bi şey söyleseydi yalan söyleseydi de baskasına karsı bişey hissediyorum demeseydi keske. Bana diyecek laf kalmadı ama cok zor yüreğim almıyor.
Çok geçmiş olsun sevgili rakibemkızlarrr ben çok kötüyüm yaaa, tonbalıklı sandiviç sanırım dokundu bana zaten baş ağrımda vardı o da mideme vurdu az önce ne yediysem çıkarttım hepsini, ama hala midem bulanıyor
sıcak ütü koy bezle ama yakma kendini he bana çok iyi geliyor hem hasta olduğumda hem de üşüttüğümde geçiyor bulantı felankızlarrr ben çok kötüyüm yaaa, tonbalıklı sandiviç sanırım dokundu bana zaten baş ağrımda vardı o da mideme vurdu az önce ne yediysem çıkarttım hepsini, ama hala midem bulanıyor
Canım yedi bitti doğuma 76ile girdim 13kg aldım hamilelikte spinalin etkisi 82ile doğumdan çıktım ilk iki haftada 73e indim ama süt olsun diye 82ye çıktım belki daha fazla@erigim canim merhaba ben 6,takimdan kaptan yardimcisi pcpc :)
cok merak ettim suan dogum yapali ne kadar oldu ve kac kilosun suan :)
eskiden sormustum bikac ay once sanirim merak ettim ne durumdasin :)
sıcak ütü koy bezle ama yakma kendini he bana çok iyi geliyor hem hasta olduğumda hem de üşüttüğümde geçiyor bulantı felan
sağolun kızlar, ama ben işteyim koyamam ki...Çok geçmiş olsun sevgili rakibem
oyyy canım çoookkkk acı bir durum şok oldumsende bi silkelen bakayım seni istemeyen, kalbi başkasına kaymış biri için bu kadar hırpalanmaya değer mi?? biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama bende eşimden önce 8 yıllık ilişkimi bitirmiştim üstelik liseden beri birlikteydik ve 1 ay içinde istemeye geleceklerdi. onun için herşey nasip kısmet. hiç bişey senden, senin gözyaşlarından kıymetli değil
tobefit Sıkma o tatlı canını.Senin isteğin olmadan başka biri daha dahil olmuş ilişkinize.Belki onun da haberi yoktur bu durumdan.Vallahi susayım susayım diyorum ama tutamıyorum kendimi.İyi ki bitmiş.Dobra olmak güzeldir de bu bildiğin katıksız hödük.Sen kendi hikayenin prensesi olacak kadar güzel ve kıymetlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?