Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hergün pilava, makarnaya, tatlılara engel oluyorum :)
aynen seni çok iyi anlıyorum bizim okulda da her gün yağlı yağlı pirinç pilavı ve her hafta çarşamba döner var o açlıkla da yiyoruz ayıla bayıla 2hafta sonra göreceğim kendimi krizlere girerim heralde kantindeki ayranlar biterse

Bir arkadaşımin ablası 90 kilo iken 1 senede 55 lere inmiş. Fotoları ni gösterdi resmen 10 yaş gençleşmış. Çok imrendim. Ne yaptı diet olarak dedim. Diet yapmamış hatta canın isterse yemiş ama az yemiş ve pasta börek tatlı gibi çok kalorili şeyler pisirmemeye özen göstermiş. Kendine bisiklet almış kadın ve her gün bisiklete binmiş. Yani bol hareket. Birde mutlu olmayı öğrendi dedi. Çok stresli ve mutsuzMuş. Bir şeyleri kafaya takmamayi hayatı yaşamayı öğrendi diyor . Hatta yemeği de kafasına takma di canımın istediğini yedi ama doyacak kadar yedi dedi. Çok mutlu oldum resimlerine bakarken gaza geldim resmen

Engel ol yeme :) ayranını yanında götür , küçük yoğurtlardan al onlarda ye. Sandviç hazırla , sebze yemeği varsa onları ye . Ama o yağlı pilavları yeme :))

kızlar benimde yeme işim bugünlük bitti;
saat 10:00 maydanoz kürü
kahvaltı saat 11:00 resmini paylaşmıştım,
15:00 3 ufak salkım üzüm
16:30 yeşil çay
17:45 ufak kepekli ekmeğe ton balıklı sandiviç, şekersi çay
19:00 1 kase mercimek çorba, 3-4 parça kuş başı et (patatesleri yemedim), yoğurt ve salata

su şimdilik 1 lt, spor eve gidince leslie 2 yada 3 mil ve mekik düşünüyorum.

Engel ol yeme :) ayranını yanında götür , küçük yoğurtlardan al onlarda ye. Sandviç hazırla , sebze yemeği varsa onları ye . Ama o yağlı pilavları yeme :))

bizde tek çeşit yemek çıkar yanında da hep pilav olur bazen yemekler doyurmuyor hatta pilavsız hiç doyurucu olmuyor yoğurt da satılmıyor yemekhanenin yoğurtlarını da yiyemiyorum tadı hoşuma gitmiyo okul zamanı bi düzen kurmaya çalışırım ne kadar düzenli olur bilmiyorum seçeneğimiz yok sonuçta

sabah:
2lokma çt ekmek
biraz tuzlu yoğurt
bir kase sütlü müsli

öğle:
2yk kabak yemeği
2kase cacık
yarım kase tuzsuz haşlanmış mercimek

ara: 1avuç beyaz leblebi ve 1kaşık künefe

19.00gibi ahududu-çilek çayı ve 2taze ceviz

spor:
1mile x2
3mile x2
100mekik
kalça seviye 1 ve seviye 2
300ip

veee ev temizliğinde rol oynadım

su: 4lt ya da civarı

zor bir durum ne desek boş. Belki hayırlısı böyledir. Sebebini söyledi mi sorun neymiş . Belki çözülecek birşeydir

Canım benim yaa. potterhead doğru söylüyor. Bulunmaz hint kumaşı değil ya. Sakın üzülme sen. . Böylesi daha hayırlıymış.

tatlım çok klasik bir laf olarak gelebilir ama sakın üzüp yıpratma kendini. sebep neymiş ki? çok özel olmazsa anlatmak istersen anlat. ama dediğim gibi üzülmeye değmez.

seni bırakan hiç göz yaşlarını hak eder mi üzüldüğüne bile değmez öğretmenim belki de böyle daha mutlu olacaksın kim bilir

kızlar hepinize cok cok tssekkür ediyorum , birazz ağladım kendime geldim mesajlarınzıı okudum iyi geldi. sebep olarak, baskasına karsı bişeyler hissettiğini söyledi, seni aldatmak yerine senden ayrılmanın daha doğru olcağını düşündüm dedi. Her zaman lafı dolandırmadan söyler ve bana karsı drüsttür ama bazen dürüstlük de can yakıyormus ne bileyim baska bi şey söyleseydi yalan söyleseydi de baskasına karsı bişey hissediyorum demeseydi keske. Bana diyecek laf kalmadı ama cok zor yüreğim almıyor.

oyyy canım çoookkkk acı bir durum şok oldum sende bi silkelen bakayım seni istemeyen, kalbi başkasına kaymış biri için bu kadar hırpalanmaya değer mi?? biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama bende eşimden önce 8 yıllık ilişkimi bitirmiştim üstelik liseden beri birlikteydik ve 1 ay içinde istemeye geleceklerdi. onun için herşey nasip kısmet. hiç bişey senden, senin gözyaşlarından kıymetli değil

kızlarrr ben çok kötüyüm yaaa, tonbalıklı sandiviç sanırım dokundu bana zaten baş ağrımda vardı o da mideme vurdu az önce ne yediysem çıkarttım hepsini, ama hala midem bulanıyor

tobefit Sıkma o tatlı canını.Senin isteğin olmadan başka biri daha dahil olmuş ilişkinize.Belki onun da haberi yoktur bu durumdan.Vallahi susayım susayım diyorum ama tutamıyorum kendimi.İyi ki bitmiş.Dobra olmak güzeldir de bu bildiğin katıksız hödük.Sen kendi hikayenin prensesi olacak kadar güzel ve kıymetlisin

kızlarrr ben çok kötüyüm yaaa, tonbalıklı sandiviç sanırım dokundu bana zaten baş ağrımda vardı o da mideme vurdu az önce ne yediysem çıkarttım hepsini, ama hala midem bulanıyor
sıcak ütü koy bezle ama yakma kendini he bana çok iyi geliyor hem hasta olduğumda hem de üşüttüğümde geçiyor bulantı felan

@erigim canim merhaba ben 6,takimdan kaptan yardimcisi pcpc :)
cok merak ettim suan dogum yapali ne kadar oldu ve kac kilosun suan :)
eskiden sormustum bikac ay once sanirim merak ettim ne durumdasin :)
Canım yedi bitti doğuma 76ile girdim 13kg aldım hamilelikte spinalin etkisi 82ile doğumdan çıktım ilk iki haftada 73e indim ama süt olsun diye 82ye çıktım belki daha fazla
4ayda diyete başladım ama gelen misafirler bitmediki hergun bozdum diyetisyene boşuna para verdim şimdi onuncu takımla yeniden başladım işte
Sütü tokluk yapiyo evet ama sağlıklı şeylerle de tok kalabilirsin bebeğini diyurma piskolojisi çok farklı işte bunların hepsini bildiğim halde tahin helvalarini paket paket goturdum

evlilik teklif etmişliği de var , ama yakın zamanda ikimizin de durumu uygun olmadığı için ertelemiştik ya evlenseydik de baskasına asık oldum diye gitseydi diye dşünüyorum, belki de en doğrusu bu oldu .

Evet tam bir katıksız hödüktr kendisi, o baskasıyla mutlu olacak ben arkada bırakılan mutsuz acınılan kadın olmak istemiyorum kendimi toparlıcam inşallah ( burnumu silmeyi becerebilirsem önce tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…