canım ben yaklaşık 1 ay kadar yaptım yoğurt kürünü daha öncede bahsetmiştim. bence denenmeye değer. tabi öyle mucizeler bekleme ama etkisi oluyor kesinlikle sporla da desteklersen mekik falan daha da etkili olur. 10 gündür ara vermiştim. bu akşam yine başlayacağım bende.@erigim benmde oglmn uyku duzeni iyiydi aslnda ama son haftalrda degsti bi ara hasta oldu zaten smdi aglyarak kalkyo bilemedmki canm ya napsambide yogurt kuru hakknda kimse yorm yapmams
canım vücut dirence geçmiştir. 1-2 haftada direnç kırılır merak etme. sporunu arttırırsan işe yarayabilir.Ya kızlar benim kilo vermem durdu yaa 59,5 çıktım sabah çok üzgünüm
nerelerdesin menuleriniz yok sen yoksun neden bu rakamı gordun bilemiyoruz o yüzden katılımını artir geçen hafta hiç menü yazmamisim sadece 7msj yazmissin (sarı kartı aldin)Ya kızlar benim kilo vermem durdu yaa 59,5 çıktım sabah çok üzgünüm
canım denemedim çünkü reflu var bende yatmadan önce yiyrmem her ne yerden sıkıntı zaten sadece yoğurt değil a.a sürekli yapanlarda etki etmiş@erigim benmde oglmn uyku duzeni iyiydi aslnda ama son haftalrda degsti bi ara hasta oldu zaten smdi aglyarak kalkyo bilemedmki canm ya napsambide yogurt kuru hakknda kimse yorm yapmams
Selam kızlar.
Çok fena gribim şu an kolumu kaldırasım yok ama kendi azmime bende şaşırdım sabah aç karna 100 yarım mekik çektim. 5 dk wall sit yaptım(çok güzel popo küçültüyor).
Kalvaltım:
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Peynir
Maydonoz, domates
Bayram üst grip olmam iyi oldu aslında. İnşAllah iştahımda kesilir. Şimdilik bir kesinti yok ama
Canım çook incir çekti. Kahvaltının üstüne bir tane yesem nasıl olur?
ne yedin ne yedinsabah:
1kase sütlü müsli
ara: leblebi fıstık ne kadar olduğunu sayamadm 1avuçluk tabağım bitemeden annem sofra hazırladı
öğle:
2 kabak dolması
1dilim kadar ekmek
salata
1 bardak ayran
dün akşamı yazamadım bu arada misafirliğe gittik aniden geç geldik kaçırmadım yediklerimi ama iyi şeyler de yemedim hani
Şu üçgen baklavalardan tadımlık aldım bir ısırık sonra çerez vardı azcık badem fındık fıstığından yedm bide taze antep fıstığı vardı bikaç tane ından yine bir ısırık bayram kömbesine yedin ne yedin
Valla biz küçük olduğumuz için bize pek kimse gelmez biz gideriz biraz önce gittim çok az çikolata ve çok az şeker aldım çocuk gelirse diye tatlı yapmıyorum esimede getirme dedimBayram alışverişine gitmişler. Mutfaga girmemle çıkmam bir oldu. Babam yine abartmış. Annem hepsini yiyemeyiz bu kadar çikolatalın diye dondurucuya koydu bir kısmını. Dolabım tayısı doldu. (hiç abartmıyorum) ya ev amozon ormanları gibi. Manavda bulamadığın meyveyi bulursun yani. Birsürü çeşit lokum. Sinirden ağlıycam ya. Bir an önce gitsem izmirede hayatım bir düzene girse. Orda istemediğim şeyi almam olur biter.
Ooo iyi gidiyorsun aybukecimSlm kızlar . Kahvaltıdan sonra yarım domates yedim saat 2 gibi. Şimdi de akşam yemeği yiyorum 5 köfte biber domates bir ayran bir dilim ekmek. .sonrasında gece birsey yesem yazarım opuldunuz
Sekerpare ile borek olmamış kanlı artidayiz bizKAHVALTI:
1 fincan cornflakes
3-4 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM YEMEĞİM(16:00)
1 şekerpare
Çeyreğin çeyreği yufkadan sucuklu börek
1 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı bamya
Afiyet olsunİncir yemedim.
İkindin:
1 kepçe susuz nohut
1 küçük karnıyarık (közleyerek annem benimkini ayrı yapmış. İçinde çok az kıyma vardı)
Yoğurt, maydonoz
1 kaşık pirinç pilavı
sobiyet sanırım kaymaklıŞu üçgen baklavalardan tadımlık aldım bir ısırık sonra çerez vardı azcık badem fındık fıstığından yedm bide taze antep fıstığı vardı bikaç tane ından yine bir ısırık bayram kömbesi
Aynen Eşimi yolladım çikolata şeker falan alsın diye . 1 saatte donebildiMarketlrr tıklım tıklım
ben de coştum sağolsunlar her gün teyzemler olunca misafirlik felan çok oluyor yeme içme beraber oluyor felan daha bayrama başlamadan böyle oldum ya ona şaşırıyorum işin daha acayip tarafı yedim yedim kilo verdimValla biz küçük olduğumuz için bize pek kimse gelmez biz gideriz biraz önce gittim çok az çikolata ve çok az şeker aldım çocuk gelirse diye tatlı yapmıyorum esimede getirme dedim
Gittiğim yerlerde de çok mecbur kalmadıkça tadına bile bakmiycam çünkü hala artidayim gerçi bugün regl oldum etkisi var mi bilemem
Ooo iyi gidiyorsun aybukecim
Sekerpare ile borek olmamış kanlı artidayiz biz
Afiyet olsun
sobiyet sanırım kaymaklıama yine iyiidare etmissin ya benim sorunum evde idare edememek misafirliğe hayır deyip evde coşar mi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?