- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Pahabicilmez Rabbim sana da nasip etsin isteyen herkese inşallahİyi geceler kızlar :)) yarın düğün var, yeğenim benimle kaldı gece yarın hem onunla ilgilenip onu ve kendimi süslücem giremeyebilirim haberiniz olsun. Yeğenim 5 yaşında bi kız , hala saçını sen nasıl yapcaksan benimde öyle olsun diyor biraz beni takip ediyor afacan, şu anda koynumda uyuyor. Yeğenimle uyumak bu kadar güzel, masumda bide insanın evladıyla uyuması nasıldır kimbilir, anneleri çok iyi anlıyorum...
hayırdır grip mi oldun daha geçen olmuştur dikkat et c vitaminini ve proteini artirAma baska bise yemedim diye yiyebilirim diye seyettimiyilesince yaparim cezami Allah izin verirse
Ne yemedim ki@erigim tadımlık aldım canımm, yemekte kızartma ve makarna olunca bari onun tadına bakayım dedim, keşke mayonez katmasalar sadece yoğurt olsa :)
Sen ne yedin bakayım
Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir
Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası
Akşam
Misafirlikteydim aslında gün boyu misafirin
1/4 kete ( üçgen muska şeklinde içinde mısır unu şeker ve cevizin tereyağlı karışımı oluyor )
1/2 dlm pasta kremasini ayirdim am nafile gitti mideye
Birazcık kuruyemiş cokk azdı
Cezami alayim
Bahane değil ama bugün çok stresliydi bilmiyorum modelin çok dustu yedim çıktımı tam tersi iyice dustu
Pahabicilmez Rabbim sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah
hayırdır grip mi oldun daha geçen olmuştur dikkat et c vitaminini ve proteini artir
Ne yemedim ki
Bir milede benden iki mile yapiyim bir mile yetmez bunlaraBugün haksızlığa uğradığın için biraz gerildin canım ama boşu boşuna stres yok.. Sabahı görmezden geliyoruz ama akşamki pasta için leslie 1 yap cnm.
Bana pastayi huplettn diuene bak goturms hamurislerini bugun :)):sende leslie 1 ml yap :)Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir
Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası
Akşam
1/4 kete ( üçgen muska şeklinde içinde mısır unu şeker ve cevizin tereyağlı karışımı oluyor )
Cezami alayim
Bahane değil ama bugün çok stresliydi bilmiyorum modelin çok dustu yedim çıktımı tam tersi iyice dustu
Amerikan salatası i gormedim bi yk olduğu için sizde benimkiler gormeyin bugün olmaz mi
Kız gene mi pasta huplettin1mile leslie cezan bebeğim
erimiştir onlar bir bardak bitki çayı içip yat dinlen sabah kalkıp ders çalışırsın kesin valla öğrenci olmayı ozledim
Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir
Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası
Akşam
Cezami alayim
Halim yok 2 gundur dun daha kotuydum ama bugun iyim bitaz daha haklisin yarin mandalina fln yiyim daha beter olmadan bugun annemde dinlendm biraz yarinda dinlenirim biseym kalmaz insallahPahamez Rabbim sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah
hayırdır grip mi oldun daha geçen olmuştur dikkat et c vitaminini ve proteini artir
Bir milede benden iki mile yapiyim bir mile yetmez bunlarahala tikabasa doluyum yazık bu mide nasıl uyusun gece allahtan çocuk emiyo depoyu boşaltır
Sevgili 10numara insanlar
Bu hafta biraz boşladık boslayincada sonuç ortada ilk üçte biz yokuz bu hafta besinciyiz
Önümüzdeki hafta içinde çok sıkı tutuyoruz
EE malum 4.takımada yenildik
Ama irademiz yenilemeyecek artik
gece gece laf mi sokuyon bana
Evet yazık midene, üzme bidaha onu zorlama sakın :)
Evet kızlar bu hafta hareketleniyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz. Ben bugün yıllar sonra dar paça kot pantln aldım kendime basenlerimden dolayı giymiyordum hiç beğenmiyordum bugün denedim ve kendime aferin kız dedim :) size foto atmak isterdim ama silinemediği için atamıyorumdiyete başladığımda kendime ödül olarak dar paça kot giycem bol bol demiştim ve ödülümü aldım bugün, alt bedenim 44 tü hatta pantln bulamıyordum güzel basenlerde kalıyordu hep . Şimdi 38-40 arası (bugün aldığım 40) . Çok mutlu oldum ve sizlede paylaşmak istedim... Kızlar 78 den 61,5 lara düştüm hemde hiç aç hissetmeden . İmkansız diye düşünüyordum ilk zamanlar ama gerçekten zor değil sadece sabır. Sabredelim ve hedeflerimize ulaşalım. .
Önümüz de ki hafta için başarılar dilerim kaptanım... Güzel bir sonuç alacağınıza eminim :)Sağlık olsun tekrar yolumuz birleşir elbet evet canım kartınızın hakkıyla yendiniz bizi
Evet canım sıkıldı kırıcı yorum menulere yapmıştım gittim geçmişe baktım niye yedin değişim mekik cezası vermisim ne büyük haksızlık etmisim
İyiki varsiniz
Tmm canım sorun olmaz perşembe bıldır artık bu hafta 49u görelim dimi ama
Burda bunun için birlikte zayifliyoruz canım yanlız olmaktan daha iyidir birlik olmak teşekkür ederim
sorun değil zor zamanlarını da akşam 7ye kadar beklerim canım düzeltmeyi yaptım bu hafta ilk üçte değiliz
Çok güzel kilo vermissin tebrikler
teşekkürler canım bu hafta daha düzenli olalım herkesi 50kg 36beden yapcam işte
kaptanimiz bizim hocamiz gibidir katiyen kirilma darilma gibi seyler söz konusu dahi olamaz...kaptan o döverde yeri geldi afferin de der...basimizdan eksik olmasinÖnümüz de ki hafta için başarılar dilerim kaptanım... Güzel bir sonuç alacağınıza eminim :)
Kızlar sizleride verdiğini kilolardan dolayı tebrik ederim. Kaptanınıza kırılmayın o sizin sadece iyiliğiniz için uğraşıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?