• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar :KK200: kimyager1508 kimyager1508 de kaptan yardımcısı artık hem bana hemde cansuya yardımı çok olacağından eminim malum çoğunuzun okulu var hemde bizden kopmamış olur En Büyük TÜRKİYE
Teklif ettim kabul etmesine de aşırı mutlu oldum :KK60:

bende teklifin için çok mutlu oldum canımm çok teşekkür ederim :KK68: umarım size yardımcı olabilirim aynı zamanda kendimi de böylece daha iyi motive etmiş olurum. çünkü iştahım çoookkk açıldı :KK57:

Kızlar takıma taze kan aranıyor yeni üye avina cikiyoruz canlanalim artık bu durum bize hiç yakışmıyor
M Merve M Merve geçmiş olsun bol bol ıhlamur c vitamini

@ruzgarinannesii canım oğlun nasıl oldu iyi mi

kimyager1508 kimyager1508 az kaldı heyecan varmı iki gün sonra allah soyletiyo yada oğlum demekten alistim oğlunu gideceksin diyordum neredeyse

masalimsii masalimsii yine mi davet var :KK70: ay bi ben geziyorum bide bu kız :KK70:

@judiee nerelerdesin tatlım

@cansutr iyileşti mi o karbonlar peşinden kovalasin ben kafani ucurcam senin :KK70:

elfkkk elfkkk abartmamissin aşireti teşekkür ederim
Yüzme nasıl gidiyor darısı bana

potterhead potterhead bizdik nasılsın

@sosyoloji12 nasıl gidiyor diyet artık oyalanmak yok dimi

gamzeli52 gamzeli52 baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis nasıl gidiyor gebelik

Aaaa kimseyi unutamadım umarım
tatlım hem heyecanlıyım hem stresliyim aslında :KK17: acaba bebişi görebilecek miyim acaba sağlıklı mı acaba kalp atışı duyulacak mı endişesi sarmış durumda. inan cumartesini iple çekiyorum. Rabbim bu duyguyu yaşattı ya 2 sene sonunda inşaallaahhh hayırlısıyla devamını nasip eder :KK51:

***10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/ / /% )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/ //%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / //% )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ / /% )kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ / /% ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/ / / /%) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 // /% )yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
bende teklifin için çok mutlu oldum canımm çok teşekkür ederim :KK68: umarım size yardımcı olabilirim aynı zamanda kendimi de böylece daha iyi motive etmiş olurum. çünkü iştahım çoookkk açıldı :KK57:

tatlım hem heyecanlıyım hem stresliyim aslında :KK17: acaba bebişi görebilecek miyim acaba sağlıklı mı acaba kalp atışı duyulacak mı endişesi sarmış durumda. inan cumartesini iple çekiyorum. Rabbim bu duyguyu yaşattı ya 2 sene sonunda inşaallaahhh hayırlısıyla devamını nasip eder :KK51:
inşallah hayırlısı ile kucağında alacaksın bende senin uykusuz kaldığını zamanlarda uyuyor olacağım :D

Yeni kaptan yardımcımız hayırlı olsun:)))) Benim hamilelik de güzel geçiyor çok şükür. İşyerinde şantiye vs arazi görevleri oluyor onlardan kaytarmaya çalışıyorum. Oda arkadaşım da yeni doğum yaptı ama ilk bebeğini düşük yapmış. Göreve gittiği günün ertesi günü kanaması olmuş ilk 3 ay çok dikkat et diyor.Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama biraz araştırma yaptım bebek düşük tehlikesi varsa yatsan da hareketli olsan da düşük olur diyor.Niye böyle şeyler aklıma geliyor bilmiyorum insanda bir tedirginlik oluyor sanırım.Ya hata yaparsam ya yanlış bir şey olursa ya yetemezsem korkusu var galiba.Bunlar vesvese sanırım.Bol bol dua etmek lazım.Namazları düzenli kılmak,Allahı anmak bunlar çok iyi gelir de hep başlayıp bırakıyorum malesef:(
Dünkü Menüm
Sabah:1 dlm ekmek,1 yumurta,1 bardak süt,1 dlm peynir,az kaşar,1 yk pekmez,domates,biber
Ara:1 elma,2 ceviz
Öğlen:ısırgan çorbası,2 kaşık patates salatası,1 tavuk baget,3 kaşık barbunya,2 kaşık pırasa,ayran,1 dlm ekmek
Ara:1 elma,15 çiğ badem
Akşam:mercimek çorbası,3 köfte kadar yağsız kırmızı et,salata,1 dlm ekmek,az turşu
Ara:1 çay bardağı süt

Yeni kaptan yardımcımız hayırlı olsun:)))) Benim hamilelik de güzel geçiyor çok şükür. İşyerinde şantiye vs arazi görevleri oluyor onlardan kaytarmaya çalışıyorum. Oda arkadaşım da yeni doğum yaptı ama ilk bebeğini düşük yapmış. Göreve gittiği günün ertesi günü kanaması olmuş ilk 3 ay çok dikkat et diyor.Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama biraz araştırma yaptım bebek düşük tehlikesi varsa yatsan da hareketli olsan da düşük olur diyor.Niye böyle şeyler aklıma geliyor bilmiyorum insanda bir tedirginlik oluyor sanırım.Ya hata yaparsam ya yanlış bir şey olursa ya yetemezsem korkusu var galiba.Bunlar vesvese sanırım.Bol bol dua etmek lazım.Namazları düzenli kılmak,Allahı anmak bunlar çok iyi gelir de hep başlayıp bırakıyorum malesef:KK43:
Dünkü Menüm
Sabah:1 dlm ekmek,1 yumurta,1 bardak süt,1 dlm peynir,az kaşar,1 yk pekmez,domates,biber
Ara:1 elma,2 ceviz
Öğlen:ısırgan çorbası,2 kaşık patates salatası,1 tavuk baget,3 kaşık barbunya,2 kaşık pırasa,ayran,1 dlm ekmek
Ara:1 elma,15 çiğ badem
Akşam:mercimek çorbası,3 köfte kadar yağsız kırmızı et,salata,1 dlm ekmek,az turşu
Ara:1 çay bardağı süt

aynen canım sürekli tedirginlik oluyor insanda. bir de ben çok zor süreçten geçtim (gerçi çok daha sıkıntılı günlerde yaşayanlar vardır eminim) geç sahip olmanın da vermiş olduğu tedirginlikte apayrı bişey sanırım. Rabbim herkesin meleğini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip isteyenlerede tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşaallaahhh :KK200::KK200::KK200:

bende dünkü menümü yazayım;
sabah; 1 kepekli sandiviç ekmeği, kaşar, zeytin ve şekersiz çay
ara; 4 badem 2 ceviz
öğle; 1 kepçe ıspanak çorbası, 2 köfte, 4-5 kaşık zeytinyağlı barbunya, bulgur pilavı, 1 kase yoğurt,
ara ;1 tane halley
akşam; 1 kase sbze çorbası, 3 kaşık menemen, 1 dilim ekmek, biraz peynir, 3-4 zeytin
ara; 3 kasıyı, 2 hurma, yarım ceviz, şekersiz çay

Ben de gitmeyi dusunuyorum ilerleyen haftalarda.bize de anlatsana neler konustunuz.liste sadece bu mu cnm
Ay cnm hiç sorma yaa.ben yemek yiyorum,az sonra midem kazinmaya başlıyor :KK46:

Evet canım liste bu. Ben özellikle çok kilo almak istemediğimi belirttim kan değerlerimi gösterdim.Kendim çok kilo almadan bebeğin beslenmesini sağlayacak şekilde neler yemem gerektiğini sordum.Aslında az çok neler yememiz gerektiğini biliyoruz ama zamanlama ve porsiyon ayarlamaları için danışmak iyi oluyor.Mesela ceviz yoğurt vs yememiz lazım ama oturup 5-10 ceviz yemek değil 1 porsiyon sadece 2 tane oluyor.Yoğurt günde 1 kase yarım öğle yarım akşam verdi.Her besin grubundan azar azar ama dengeli.Bir de hangi bitki çaylarını içebilirim diye sordum rezene ve ıhlamur dedi.Onun dışındakiler yasak.Yeşilçay,siyah çay,diğer çaylar,kahve vs hepsini kestim. Haftaya 800gr almış ol max dedi.Muhtemelen haftalara göre almam gereken kilo takibini de yapacak.

aynen canım sürekli tedirginlik oluyor insanda. bir de ben çok zor süreçten geçtim (gerçi çok daha sıkıntılı günlerde yaşayanlar vardır eminim) geç sahip olmanın da vermiş olduğu tedirginlikte apayrı bişey sanırım. Rabbim herkesin meleğini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip isteyenlerede tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşaallaahhh :KK200::KK200::KK200:
Aminnnn:) Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsun İnşallah her aşamasında kolaylık versin

Moralim bozuldu yaa kilo vermeyi birakin kilo almsm sanrm nasil ama ya ben dikkt ettm ama????:KK43::KK43::KK43:

Kızlar takıma taze kan aranıyor yeni üye avina cikiyoruz canlanalim artık bu durum bize hiç yakışmıyor
M Merve M Merve geçmiş olsun bol bol ıhlamur c vitamini

@ruzgarinannesii canım oğlun nasıl oldu iyi mi

kimyager1508 kimyager1508 az kaldı heyecan varmı iki gün sonra allah soyletiyo yada oğlum demekten alistim oğlunu gideceksin diyordum neredeyse

masalimsii masalimsii yine mi davet var :KK70: ay bi ben geziyorum bide bu kız :KK70:

@judiee nerelerdesin tatlım

@cansutr iyileşti mi o karbonlar peşinden kovalasin ben kafani ucurcam senin :KK70:

elfkkk elfkkk abartmamissin aşireti teşekkür ederim
Yüzme nasıl gidiyor darısı bana

potterhead potterhead bizdik nasılsın

@sosyoloji12 nasıl gidiyor diyet artık oyalanmak yok dimi

gamzeli52 gamzeli52 baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis nasıl gidiyor gebelik

Aaaa kimseyi unutamadım umarım

İyiyim ablacığım sen nasılsın?

Amin

Çok şükür kaptan,her şey yolunda. Bebeğim de iyidir inş. Gün sayiyoruz kizimla, 24 u gibi ikili test için gideceğiz."kardeşimi gormeye gidelim" deyip duruyor.

Merhabaaa M Merve gecmis olsn canim.dunku menumu yazmayi unitmstm
Sabah
1 penirli kraker
1 nescafe
Ogle
1 kase kisir
Ara
Asure(1 kseden biraz fazla oldu)
1 elma oglumdan arta kalan yarina yakin muz
Aksam
Yarim porsiyon etli guvec
2.5 lt limonlu su
Spor
1 saatlik yuzme calsmasi
Yüzme nasıl gidiyor tatlım

Bugün grip yüzünden huysuzum sanarken beklenen reglin gelmesi huysuzlugumun sebebini çıkardı ortaya.
Yarın tartıda inş artı çıkmam:(
Bi ara bide tiroidlerimi ölçtürmem gerek sanırım. Saçlarım yine aşırı dökülmeye başladı acaba tiroid mi demirim mi düştü. Of nefret ediyorum doktora gitmekten.

kimyager1508 kimyager1508 hayırlı olsun yardımcılığın. Bebişin kalp atısını duymaya ne zaman gitceksin.

Menü müde yazayım.

Kahvaltı
1 bardak süt

Öğle
1 tost

Akşam
dışarda yiyeceğim. köfte ızgara söylerim sadece köfte ve salata yerim değişiklik olursa yazarım.

Ya bu arada aklıma geldi Bizim bi sürü hamişlerimiz var. Ya menüde bişey canınız çeker o an ulaşamazsanız. Ay Allah korusun. Dert oldu içime şimdi.

@erigim canım kilomuzun ikiye bölünmesi ne oluyor :)))
Canim gecen hafta kilo bildirimi yapilmadi ya secimden dolayi 2 etap birleştirildiği için bu haftaki yuzdeler ikiye bölünecek. Hani bayram haftasi da aynisi yapilmisti.

Bugün grip yüzünden huysuzum sanarken beklenen reglin gelmesi huysuzlugumun sebebini çıkardı ortaya.
Yarın tartıda inş artı çıkmam:KK43:
Bi ara bide tiroidlerimi ölçtürmem gerek sanırım. Saçlarım yine aşırı dökülmeye başladı acaba tiroid mi demirim mi düştü. Of nefret ediyorum doktora gitmekten.

kimyager1508 kimyager1508 hayırlı olsun yardımcılığın. Bebişin kalp atısını duymaya ne zaman gitceksin.
SSağol tatlimm. Kismetse cumartesi günü gidicem canim.
Menü müde yazayım.

Kahvaltı
1 bardak süt

Öğle
1 tost

Akşam
dışarda yiyeceğim. köfte ızgara söylerim sadece köfte ve salata yerim değişiklik olursa yazarım.

Ya bu arada aklıma geldi Bizim bi sürü hamişlerimiz var. Ya menüde bişey canınız çeker o an ulaşamazsanız. Ay Allah korusun. Dert oldu içime şimdi.
Canim dert etme zaten diyet topigi oldugu icin kimse oyle can cektirecek bisey yiyemiyir zqten :)))

Canim gecen hafta kilo bildirimi yapilmadi ya secimden dolayi 2 etap birleştirildiği için bu haftaki yuzdeler ikiye bölünecek. Hani bayram haftasi da aynisi yapilmisti.

SSağol tatlimm. Kismetse cumartesi günü gidicem canim.

Canim dert etme zaten diyet topigi oldugu icin kimse oyle can cektirecek bisey yiyemiyir zqten :)))
Sağlıklada kucağına alırsın inş canım . sen huzurlu ol ki bebeğinde sağlıklı gelişsin

M Merve M Merve canim iyi diyelm iyi olsn:KK49:dengede ve kulac atmada skntliyim onn harcnde nefes ve ayaklri birazcik hallettim ins ayy ya ben kilo almsm galiba neden olablr regl donemmde degil:110:

M Merve M Merve canim iyi diyelm iyi olsn:KK49:dengede ve kulac atmada skntliyim onn harcnde nefes ve ayaklri birazcik hallettim ins ayy ya ben kilo almsm galiba neden olablr regl donemmde degil:110:
Yüzme öncesi hiç spor yapmadıysan kasların şişmistir yani su tutmuştur birazcık iner 10 gün içinde panik yapma. 10 güne hem incelmiş hem kilon azalmış olur.

Back
X