- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski yüzücü demeyelimde eski düzenli yüzücü şimdilerde düzenli yüzücü olmaya debelenenGelin gorucuye cikacak desene
İnsallah gonlunuze gore olur canim, olsun siz simdi nisanliligin tadini cikarinayy guzel heyecanlar bunlar. Biz artik eskimisiz, hayal meyal hatirliyorum ben
![]()
Masallah senin boyun uzunmus. Yanlis hatirlamiyorsam eski yuzucuydun degil mi. Senin vucudun zaten sekillidir. 30 lu yaslara gelmeden once metabolizma cok daha hizli. Kisa zamanda verirsin sen kilolari. Dugununde salina salina gezersin![]()
Aşure bizim evde pişiyorsa çok şekerli olur. Kimileri daha az şekerli yapıyor. İçeriği sakıncalı değil şeker sayılmazsa. Bi öğün niyetine yenebilir yılda bi kez keyifle yapılan birşey olduğu için. ama 2. öğün olarak tekrar yenmemeli şeker içeriği çok yüksek.
Yerse doverim o hamile değilAma elif sen hamile değil miydin? nefsinle savaşma ye biraz tabi.
Yerse doverim o hamile değil![]()
Yogurt kuruyle ilgili kimse bisey yazmamis canim. Ben baharatlari aldim. Bu aksam baslayalim olur muBen geldim.
Tamam bizde var zaten birazdan hazırlayıp yiyeyim bende.Yogurt kuruyle ilgili kimse bisey yazmamis canim. Ben baharatlari aldim. Bu aksam baslayalim olur mu
evet daha önce bahsetmiştin değiştir bencede hastalık menülere engel değilhastayim. hasta cay tarifi icin tskler bogazimi yakti gectiama iyi geldi..ev doktorumu begenmiyorum degistirmeyi düsünüyorum..1-2 kez sinavlarda rapor aldim diye tuhaf tuhaf hareketi oldu...simdide gercekten sesim cikmiyor burnum akiyor
hastayim ama dr göresim yok ondan gitmiyorum
![]()
artık dinlenmeye geç@erigim canım sabah kuzeni askere yolladık dün akşam tüm sülale bir aradaydık. Teyzeme de yardım ettim hiç vakit bulamadım gelecek. Son zamanlarda o kadar yoğunum ki çok yoruldum
nefsini köreltmişsin ama şu aralar azda olsa kaçamak sayın fazla canımdünkü menü:
sabah:sandviç
öğle: tarhana çorba, 1.5 kepçe kuru fasulye, salata, yoğurt
Saat 4 gibi bi dilim pizza
Akşam:1 porsiyon pırasa, yoğurt
Teyzeö börekler, tatlılar , pastalar yapmıştı hiç tadına bile bakmak istemedim.Tüm sülale birarada olunca kuzenimlerimin bebişleriyle oynadım öyle atlattım.
Pizzayı da canım çekiyordu kaç gündür arkadaşım alınca tadımlık olsun sonrasında pizza patlaması yaşamamak için yedim. İnce hamurdu.
hahh işte benim yaptığımm buydu tadı gayet güzelYoğurt kürü nasıl yapılır?
En etkili zayıflama kürü tarifi olan yoğurt kürünü yapmak gerçekten çok kolay, ucuz ve garantilidir. İhtiyacınız olacak baharatları aktardan alabilirsiniz.
Malzemeler,
Hazırlanışı,
- 1 kase yoğurt
- 1 çay kaşığı toz tarçın
- 1 çay kaşığı toz zencefil
- 1 çay kaşığı toz zerdeçal
Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürünü yediğinizde, vücudunuzun daha çok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.
- Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın.
- Uyumadan 3-4 saat önce yeyin.
- Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için.
- Önemli bilgiler,
- Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir.
- Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir.
- Her yaştan insan (çocuk veya yaşlı) yoğurt kürünü yapabilir.
- Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir.
- Eğer yoğurt kıvamında yiyemiyorsanız, ayran yapıp içebilirsiniz.
- Yoğurt yerine süt kullanabilirsiniz ama aynı derecede etki göstermez.
- Yoğurt kürüyle diyet nasıl yapılır?
Yoğurt küründen en iyi sonucu almak, hızlı ve sağlıklı kilo vermek için diğer öğünlerde yediklerinize çok dikkat etmelisiniz. Örneğin, kahvaltıda yağ yakıcı yiyeceklerden olan yumurta ve peynir yemeli; ara öğünde yağ yakıcı ve tok tutucu mandalina veya kayısı gibi meyveler tüketmeli, günde 15 bardak su içmelisiniz. Eğer, düzenli bir diyet listesine ihtiyacınız varsa, size bu konuda yardımcı olabiliriz.
Yoğurt kürü kaç kaloridir?
Yoğurt kürü, ortalama 130 kaloridir. Bu, diyet yapan birinin günlük 2000 kalori sınırında gayet ideal bir rakamdır.
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? bebiş umarım iyidir henüz bilmiyorum, kontrole cumartesi gidicem, o zaman öğrenicem nasılmış diye :)
yavaştan buyuyorum anne mi diyor bızdıkcanım aşerme başlamadı da iştahım açık bu hafta, çabuk acıkıyorum![]()
geçmiş olsun canım ıhlamur ver bol bol içinede keçi boynuzu özü kat çabuk toparlıyor burnu akıyorsa bol bol temizle 1 haftayı geçerse rihnfat diye bir sprey var onu vermişti doktoru ciğere akmasın diyeGünaydın kizlar ben bikac gun fazla gelemeyebilirim ruzgar grip olmus ates oksuruk hapsirik huysuzluk hepsi bi arada
çok olmayacak inşallahçoookkk nadir arada bulanır gibi oluyor ama öyle rahatsız edici olarak hiç olmadı canım
Sanırım bu hafta ben ikinci sarı kartımı alcam msj yüzünden :/
protein ağırlıklı olmuş gayet iyiDün ki menümü yazayım.
Kahvaltı
2 haslanmış yumurta
öğle
1 ayran
ara
1 elma
aksam
1 kucuk tabak kavurma
salata
ara
1 bardak sut
spor yoktu
su 2 litreden fazla
kaç aylıktı kızın canım bende kuzeye sorsam mı malum kilo almıyor (dr bile bu hareketle zor dediGeçmiş olsun canım, hemen ıhlamur takviyesine başla. Bir de tabii druna sor ama ben kızına geçen kıştan beri balık yağı şurubu veriyorum. Masallahi var, grip falan çok hafif atlatıyor.
Herkese selaaam. Kızımı uyuttum, limonlu havuzların ve yeşil çayını aldım.
Kızlar ben bu hafta fena azimliyim. Grup içi yarışma rakiplerin kimler bilmiyorum ama, korkunç bendeeeeen
Bu hafta kılı verme rekoru ben de olacak. 3 gundur ağzıma ekmek, makarna, pirinç, tatlı surmedim![]()
sorma canım Allahtan kız kardeşim vardı bugunOy bebişle birlikte bi de ona mı uğraştın. İnş eşin hallederde kafandan sorunu kalkar gider.
Oh maşallah nazar değmesin.
Bende yarın saf protein günü yapayım. regl ödemini atayım hiç yoktan.
yok yok yakışıyorzencefili kekte severim de yoğurt içinde tadı çok kötü olmaz heralde iki kaşık hemencik yutuveririz![]()
Vallahi bu kez azınlığın canım. İse başlamadan bu kilolar gitmeli. Hafta sonu kendime mont alacaktım güya. Beğendiğim hiçbirşeyi içine sigamadim, yakışmadığını da zaten. Kendime çok kizdim. Doğumdan sonra 2 yıldır esofmanla geliyorum resmen. Kararliyim, bu kilolar gidecek
arkadaşım yaptı tüm evreleri düzenli kuralına uygun yaparsan sıkıntı yok ama geçici işe gidende geçiciBizim takımda dukan yapan var mı?
Yil sonunda ise basliyorum. Ben de bir turlu diyet psikolojisine girememistim, ustune hastalandim, annemler geldi falan derken, hep ipin ucunu kaciriyordum. Ama haftasonu kendimi cok paspal ve kotu hissedince gaza geldimkizim artik buyuyor, fit bir annesi olsun
![]()
valla oyle benim topuklularla ben yürüyemiyorum bugun kardeşim onlarla 6000 adım attıbi de genç kız yetiştireceksin. Sen fit ve sağlıklı ol ki örnek alsın. Ve bende bunu düşünerek gaza geleyim en iyisi:)
Yıl sonuna daha var baya yol kat edebilirsin.
Benimde nişanlımın abisinin düğünü var şubat başında. O güne dek zayıflayayım ki stilettolarla rahat rahat ayakta durabileyim![]()
Vallahi canim sirf kizima kotu ornek olmamak icin, 15 yildir ictigim sigarayi bile biraktim, umarim zayiflayabilurim de. Zaten bu kililarin cogu sigara sonrasi..
Ouuuv evet dugunde gozler senin de uzerinde olacagindan, zayiflamak sart
Senin hedefin kac kilo?
Senin dugun ne zaman ?
azcık tadımlık olabilri ama alternatif olamaz canım sütlü tatlılardan daha agır çünkü sanki
geç olsun güç olmasın diyelimEski yüzücü demeyelimde eski düzenli yüzücü şimdilerde düzenli yüzücü olmaya debelenen
inş zaten sınırdayım artık 29 yaşındayım. Tiroidlerimde az çalışıyormuş bir hayli etkiliyor. Ama öyle ya da böyle zayıflayacağım yolu yok.
Bu arada günlerdir takımda olmama rağmen çok aktif olamıyordum. Biraz aktif olmakla bilşe içim kıpır kıpır oldu. Takım ruhu yeni işledi sanırım bana
Artık zayıflamak için daha azimli ve heyecanlıyım.
Bugün menü mü erkenden yazıyorum akşam yemeğim belli.
Kahvaltı
Yok
Öğle
Haşlanmuş tavuk ve roka
ara
2 armut (çok oldu sanırım)
Akşam
2 kaşık pilav ve nohut yemeği ve salata
Pilavı 2 kaşık yiyebilir miyim hiç ekmek yemedim bugün?
Su: 2 litre oldu 3 e tamamlayacağım.
Spor: Yok
İş çıkışı saçımı boyatmaya gideceğim geç geçerim eve. Kuaföre kadar 30 dk lık bir yürüyüş yapmış olacağım topuklularla![]()
olur canım bir dilim ekmek yerine geçerEriğim ben iki kaşıkcık pilav yiyebilir miyim akşam nooolur
hadi bakalım caylak daha aktif olBu hafta ben de çok yoğundum yarından itibaren artık menü paylaşabilirim.Öpüldünüzz
ohh yeni bitti alıntılar ancak bitirebildimNerdesiniz kizlaaarrr huuuuu
güzel menü belini çok yormadan yürüyüş yapsan artıkEveeet bugun ki menum
Sabah
Yumurta ,domates,salatalik,15 zeytin
Ara yesil cay,havuc
Oglen yok
Aksam
Kocaman bir tabak ispanak, salata,1 parca et
Yatmadan once yogurt kuru
Yogurt kuruyle ilgili kimse bisey yazmamis canim. Ben baharatlari aldim. Bu aksam baslayalim olur mu