• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın:) Ben de dün diyetisyene gittim hamilelik beslenmesiyle ilgili bilgi aldım aklıma takılanları sordum
Dünkü Menüm:
Sabah: 1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Ara: 1 armut
Öğlen: 1 kepçe çorba, ıspanak yemeği, 1 dlm ekmek, yoğurt
Ara: 2 avuç beyaz leblebi, 2 kuru incir
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 avuç içi et, 1 tabak türlü, 1 dlm ekmek, yoğurt
Ara:1 kase kestane
Diyetisyenin verdiği hamile için diyet listesi:
Eki Görüntüle 1677096
Ben de gitmeyi dusunuyorum ilerleyen haftalarda.bize de anlatsana neler konustunuz.liste sadece bu mu cnm

canım aşerme başlamadı da iştahım açık bu hafta, çabuk acıkıyorum :-)
Ay cnm hiç sorma yaa.ben yemek yiyorum,az sonra midem kazinmaya başlıyor :KK46:

menü
sabah
1 yumurta
peynir
roka

ara
yoğurt

ögle
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt

akşam
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt

spor:
6500 adım
Harika menü kaptanım. Ama o alıntı neydi demin okurken yoruldum :P

Tatlim ben yapmistim. Kesinlikle de tavsiye ederim. Ama benim yaptigim 3 kasik yoğurt, 1 cay kasigi dolu dolu pul biber ve yarim limon suyu şeklindeydi. Diğerini 2 gün demedim ama tadini çok sevmedim pul biberli olana geçtim.
Pul biberli olanı deneyim yarın .
Zencefilli olanı yutmamla çıkarmam bir oldu :S

@erigim biz gecen kis basladik balik surubuna . galiba markasi ligone kids di. Kizim 1 yasinda bile yoktu. Su anda 21 aylik. Kuzeyin ablasi olur :KK66:
Canim yuruyus yapmak kizimla neredeyse imkansiz. Artik arabasinda oturmak istemiyor. Beraber yurumeye kalksak, adim basi cicege, bocege, yapraga bakmak icin dururuz :KK66: dunya onun icin kesfedilecek bir cennet :KK66: aslinda eve kosu bandi almak lazim ama, o da bu aralar coook zor

M Merve M Merve yaptin mi yogurt kurunu? Benimki resmen aci oldu yaa, gozumu kapatip yedim :KK66:

@erigim sen bu kuru yaptiysan faydasini gordun mu, bir de haftada kac kez yedin
Ya ben yiyemedim ki ağzıma atmamla çıkarmam bir oldu.:(

Kimsecikler yok bende gideyim madem İyi geceler

@erigim annem geleli karbonlar beni kovaliyor resmen önceden evde birtek tost ekmegi olurdu simdi hem ekmek var hem tost ekmegi hemde köy< ekmegi getirmisler tr den :rolleyes:

bugünnkü menümü paylasayim:

sabah 10 gibi : 2 tost + 1 pirinc corbasi

aksam: 17 gibi 1 kase yogurtlu corba, 1 portion salata + 2 dilim ekmek :KK17::KK17: ama yine icinde makarna vardi :KK17::mad:

karblari arkaya arkaya dizilmis 1 gr protein yok...salata medine dilencisine verilmis sadka gibi olmus :KK61:
dünki beslenmem buna benzerdi ondan önceside aklimda degil uzun zamandir defterde tutmadim :KK20:

aksam yemegin ardindan zaten ise gittim geldim...ve birsey yemedim. birde yeseydin diyenleri duyuyorum :KK70:

günaydın kızzzllllaaarrrrrrr :KK24::KK24::KK24::KK24:

images

Ben de denemeyi düşünüyorum. Baharatları alabilirsem bu akşam yapılan. Yalnız ben her gece yenmesi gerek diye biliyordum. Senin yazında sadece haftada 2 kez diyor ??

Baharatlar evde var sizinle birlikte bende başlayım. Hergün mü hafta da iki gün mü yapalım ?

Tarifi veren masalimsii masalimsii idi. Burada da bu kuru yapan arkadaşlar mutlaka vardır. Tecrübeli arkadaşlar kaç gün yenmeli bu kur? Bakalım onlardan gelecek cevaba gore karar verelim. Ben ancak akşam eşim gelince alabilirim baharatları.

haftada 2 defa canım, her gün yiyince vücut alışıyor yağ yakmıyor.

:KK57:
evet daha önce bahsetmiştin değiştir bencede hastalık menülere engel değil :KK67:

artık dinlenmeye geç :KK70:

nefsini köreltmişsin ama şu aralar azda olsa kaçamak sayın fazla canım :KK43:

hahh işte benim yaptığımm buydu tadı gayet güzel

yavaştan buyuyorum anne mi diyor bızdık :KK70:

geçmiş olsun canım ıhlamur ver bol bol içinede keçi boynuzu özü kat çabuk toparlıyor burnu akıyorsa bol bol temizle 1 haftayı geçerse rihnfat diye bir sprey var onu vermişti doktoru ciğere akmasın diye :KK19:

çok olmayacak inşallah :KK54:

:KK62:

protein ağırlıklı olmuş gayet iyi :KK52:

kaç aylıktı kızın canım bende kuzeye sorsam mı malum kilo almıyor (dr bile bu hareketle zor dedi :KK20: babasına çekmiş :p)

:21::KK37:hadi bakalım

sorma canım Allahtan kız kardeşim vardı bugun :KK66:

yok yok yakışıyor :KK23:

:KK57:tıpkı ben :KK61:ama değişiyor artık eşormanın bol gelmesi kotun bol gelmesi bile çok güzel :confused:

arkadaşım yaptı tüm evreleri düzenli kuralına uygun yaparsan sıkıntı yok ama geçici işe gidende geçici :KK59:

:anneadayı::KK200:

valla oyle benim topuklularla ben yürüyemiyorum bugun kardeşim onlarla 6000 adım attı :KK12:

:KK52:sigara gittiyse kilolar daha kolay gider:KK68:

azcık tadımlık olabilri ama alternatif olamaz canım sütlü tatlılardan daha agır çünkü sanki :oops:

geç olsun güç olmasın diyelim :KK22:

olur canım bir dilim ekmek yerine geçer:KK53:

hadi bakalım caylak daha aktif ol :KK19:
ohh yeni bitti alıntılar ancak bitirebildim

farkındayım şu sıralar küçük kaçamaklar oldu valla . Ama sonrasında hepsinin telafisini yapmaya çalışıyorum. Kilo vermedim ama kilo da almadım. Yarın akşamda kuzenime davetliyiz yengeme dedik çorba yap yeter, çünkü çok beceriklidir börekler açar falan kardeşimle önlemimizi aldık o da balık günü yapalım o zaman dedi , ucuz yırttık :)

dünkü menü:

Sabah:

yarım bardak nescafe

Öğlen:

Mantar çorba
4 adet tavuk baget, yarım tabak brokoli, yoğurt, 3 kaşık kısır

Ara:

yarım mandalina

Akşam:

3 kaşık pırasa, peynirli salata, 1 dilim uno lıght ekmek

@erigim annem geleli karbonlar beni kovaliyor resmen önceden evde birtek tost ekmegi olurdu simdi hem ekmek var hem tost ekmegi hemde köy< ekmegi getirmisler tr den :rolleyes:

bugünnkü menümü paylasayim:

sabah 10 gibi : 2 tost + 1 pirinc corbasi

aksam: 17 gibi 1 kase yogurtlu corba, 1 portion salata + 2 dilim ekmek :KK17::KK17: ama yine icinde makarna vardi :KK17::mad:

karblari arkaya arkaya dizilmis 1 gr protein yok...salata medine dilencisine verilmis sadka gibi olmus :KK61:
dünki beslenmem buna benzerdi ondan önceside aklimda degil uzun zamandir defterde tutmadim :KK20:

aksam yemegin ardindan zaten ise gittim geldim...ve birsey yemedim. birde yeseydin diyenleri duyuyorum :KK70:
Herşeyi geçtim de sabah hem tost hem pirinç çorbasını nasıl yedin :D

Günaydın fıstıklar.
Hastalanarak başladım yeni güne. Yataktan kalkarken boğazım acıyordu ki. şimdi iş yerinde hem üşüyorum hem gözlerim akıyor. Baş ağrısıda bonusu. Sözde bu akşam havuza gitmeyi dört gözle bekliyordum ama gitsem daha kötü olurum sanırım.

Merhabaaa M Merve gecmis olsn canim.dunku menumu yazmayi unitmstm
Sabah
1 penirli kraker
1 nescafe
Ogle
1 kase kisir
Ara
Asure(1 kseden biraz fazla oldu)
1 elma oglumdan arta kalan yarina yakin muz
Aksam
Yarim porsiyon etli guvec
2.5 lt limonlu su
Spor
1 saatlik yuzme calsmasi

Geldim evi temizledi kardeşim bendeyken spor olsun diye eşim banta bakamadi akşam ama bu akşam kacari yok :(

Kızlar takıma taze kan aranıyor yeni üye avina cikiyoruz canlanalim artık bu durum bize hiç yakışmıyor
M Merve M Merve geçmiş olsun bol bol ıhlamur c vitamini

@ruzgarinannesii canım oğlun nasıl oldu iyi mi

kimyager1508 kimyager1508 az kaldı heyecan varmı iki gün sonra allah soyletiyo yada oğlum demekten alistim oğlunu gideceksin diyordum neredeyse

masalimsii masalimsii yine mi davet var :D ay bi ben geziyorum bide bu kız :D

judiee judiee nerelerdesin tatlım

cansutr cansutr iyileşti mi o karbonlar peşinden kovalasin ben kafani ucurcam senin :D

elfkkk elfkkk abartmamissin aşireti teşekkür ederim
Yüzme nasıl gidiyor darısı bana

potterhead potterhead bizdik nasılsın

@sosyoloji12 nasıl gidiyor diyet artık oyalanmak yok dimi

gamzeli52 gamzeli52 baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis nasıl gidiyor gebelik

Aaaa kimseyi unutamadım umarım

Back
X