Günaydın hanımlar. Gerçi siz daha uyuyorsunuzdur

dünyanın karanlık kısmına düşen enerjiyi ben sömürüyorum şu an. Reglim yaklaştığı için ben yine tartıda atrı çıkmaya başladım, yoksa kilo verdim biliyorum, birden eksilcek regl haftası. 56.7 çıktım. Pazartesiye kadar spor yapamıycam sınav programım çok sıkışık. Pazar günü son sınavım var. (egenin mühendislik fakültesi hafta sonuda sınav yapar, öğle arasıda yapar, canı ne zaman isterse) Sonraki hafta diyetisyene gitmeden önceki son haftam ve spora yüklenmeyi düşünüyorum. Bu arda benim bilmediğim birşey çıktı dün akşam oda arkadaşım 21 gün kuralı diye birşeyden bahsetti. 21 gün uyguladığımız şey alışkanlık oluyormuş. Benimde diyette tam 22. Günüm bu gün. Gerçekten dün sabah kaltığımda ciddi anlamda rahat, ömür boyu bu diyeti uygulayabilcekmiş gibi hissedip şaşırmıştım akşamda bunu öğrendim. Vel hasılı kelam diyete devam. Bizimkisi verene kadar değil ölebe kadar.

listemi ekliyeyim hemen aşağı ama durun size birşey daha söyliycem. Oda arkadaşım var demiştim ya bir tanesi benle aynı kiloydu. Aman Allahım çok fazla yemek yiyor çok kilo aldı Allah muhafaza 59 falan oldu sanırım. Ben herşeyi yerim hemde zayıf kalırım diyordu hakkatende yiyordu bende üzülüyordum bu böyle nasıl benle aynı kiloda diye. İşte sonuç bu arkadaşlar çevrenizdeki kilo alma sürecinde zayıf insanlara özenmeyin. İnsanlar şişkoda mutlu olabilirler ama benim standartlarım ve prensiplerim var, kendinizi öyle herkesle kıyaslamayın

her zayıf insanın vücudunun güzel olduğunu düşünüp kendinize eziyet etmeyin. Öptüm hepinizi
Eki Görüntüle 1701822
[/QUOTE
,