- Emoji Skoru
- 10.399
- Puanlar
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar havalar soğuk gidiyor, suyu soğuk içemiyorum , kaynar suya kilom parçası atıp içiyorum. Bazen içine taze nane, bazende çubuk tarçın koyuyorum. Su içmek daha kolay oluyor. Nane ve limonu şiddetle tavsiye ederim. Hem insanın nefesini açıyor, hemde bu kış aylarında bağışıklığı güçlendiriyor, hemde ödem atmaya yardımcıYeşil çay almam lazım unutuyorumönceden yaptığım diyetlerde baya etkisini görmüştüm
Teşekkürler canım bilgilendirmen için havalar soğudu su içme miktarı azaldı zorlada icilmiyor deneyeceğimBu aralar havalar soğuk gidiyor, suyu soğuk içemiyorum , kaynar suya kilom parçası atıp içiyorum. Bazen içine taze nane, bazende çubuk tarçın koyuyorum. Su içmek daha kolay oluyor. Nane ve limonu şiddetle tavsiye ederim. Hem insanın nefesini açıyor, hemde bu kış aylarında bağışıklığı güçlendiriyor, hemde ödem atmaya yardımcı![]()
Merhaba olur sanirim.Bende başlamak istiyorumda
Bugun itibariyle basladim bende ama destekle cok daha iyi olur tabiMerhaba olur sanirim.
Insallah başlarsiniz
Kaptana soralim insallah ben kesin bilgim yok belli sayi filanvarmi? Diger arkadaslar bilgilendirir. Aynen umarim takimada kendinize de katkili zamanlarinz olur :)Bugun itibariyle basladim bende ama destekle cok daha iyi olur tabi
![]()
Tmm cnm kaptan kim etiket yapayımKaptana soralim insallah ben kesin bilgim yok belli sayi filanvarmi? Diger arkadaslar bilgilendirir. Aynen umarim takimada kendinize de katkili zamanlarinz olur :)
Tmm cnm kaptan kim etiket yapayım
Boy kısa benim oyuzden nekadar versem iyi
156 72 kiloydum
Bi başladım 55e düştüm ama geri aldım hepsini tekrar başlamak istiyorum
@moni verirsin insallah hepimizde var bu durum zorla morla vericdzTmm cnm kaptan kim etiket yapayım
Boy kısa benim oyuzden nekadar versem iyi
156 72 kiloydum
Bi başladım 55e düştüm ama geri aldım hepsini tekrar başlamak istiyorum