- Emoji Skoru
- 135.594
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git canim mutlaka.. ama oruc ve az yemem cocuklar ev vs senin enerjini tuketiyor bence canimKizlar yarin doktora gidecem .
Bendeki bu yorgunluk uykusuzluk nedir neyin nesidir bir ogreneyim. Ve ne yapilacaksa yapim. Cunku iyi degilim
Valla canim gidecem iste bakalim ne diyecekGit canim mutlaka.. ama oruc ve az yemem cocuklar ev vs senin enerjini tuketiyor bence canim
Bu bi ara bendede oldu uyaninca kendime gelemiyordum. Sonra gecti.. ama kan degerlerine filan bi bakmis olursun hem zaten iyi olurValla canim gidecem iste bakalim ne diyecek
Ewet yeniyim 85 kiloyum hoşbuldukgeçmiş olsun yenisiniz takımda galiba hoşgeldiniz kaç kilosunuz hedefiniz ne
Aynen bi bakalim kan degerlerime. Yukselme var mi? Cunku 1 ay once cok dusuktu. Sınırdaydi yani. Bakalim. Bu sefer ne diyecekBu bi ara bendede oldu uyaninca kendime gelemiyordum. Sonra gecti.. ama kan degerlerine filan bi bakmis olursun hem zaten iyi olur
Kacti?Aynen bi bakalim kan degerlerime. Yukselme var mi? Cunku 1 ay once cok dusuktu. Sınırdaydi yani. Bakalim. Bu sefer ne diyecek
Kan degerim 12 demir 13Kacti?
Allahim kabul etsin. Menun guzelİyi akşamlar kızlar bende bugün niyetliydim
İftar: 1 kase yoğurt çorbası, 1 kase sebzeli makarna, salata
Sonra biraz badem yedim
Su 1.5 litre olur
Spor yok
Hgb iyi demir dusukmus.. benimde kan degerim 12 de hep.Kan degerim 12 demir 13
Aaa nerdeKızlar kimler kaç kilo verdi diye liste yapmışlar ben 29. Sıradayım![]()