Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bnde katılmak istiyorum ☺ Kim bakıyor acaba canlar
Hoşgeldin aramiza....ilk sayfada kurallar yaziyor csnim...3 hafta deneme süresi var..burda hergün paylaşim yapman gerekiyor yediklerini içtiğini yaptiğin spor .ve 3 hafta sonunda ilerleme olursa listeye girebiliyorsun...hedef kilon ..boyun ...şu anki kilon ve yaşin kaç....ben kisaca tanitayim kendimi ...44 yaşindayim 4 çocuk annesiyim.almanyada stuttgartda yaşiyorum.. 69 kilo ile başladim şu an 57.8 koloyum..boykm 161...hedef kilom 55

Hoş bulduk cmm cok teşekkür ederim cok iyi zayıflamışsın Darısı basımıza inşallah yaşım 25 boyum 1.70 kilom 61.5 ..(aslında 60 kiloydum da biraz aldım ya ) hedef kilom 57 suanlık

Anladım canım sağlık önemli sen iyi ol kilo verilir bi şekilde ama listede olmasanda buraya gel burada olmakda sana iyi gelecektir

valla sara anladım ki şu demir hapından kurtulmadan olmayacak bu iş. o yüzden artık iyice kafaya koydum onu. bir an önce kurtulacağım.

kızlar tebrik ediyorum❤ hepinizi cok güzel gitmiş kilolar sırrınızı merak etmiyorum değil
Ben intermittent fasting ..aralikli oruç methodunu uyguluyorum..buzamana kadar beslenme konusunda en iyi yaptiğim şey diyebilirim..çok mrmnunum bu uygulamadan...bugünde Ahmet Apa beyin tavsiye ettiği beslenmeye başladim 1 ci seviyeye..oda ayni sadece kisitlamalar var...

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> %2,076

2. (9.TAKIM) ==>%1.356

3.(5. TAKIM) ==>%0.736

BİREYSEL DERECELER

1. GastrikAsit => %3.25 => 9. TAKIM

2. sara_28 => %3.09=> 10.TAKIM

3. moni =>%2.80 => 10. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe => %-3.20 =>13. Takım

listeleri alt üst etmişiz

Hadi hayırlısı olsun

Bugünkü menüm..

Öylen...
3 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
1 domates
1 avuç kadar findik

Akşam ..
1,5 tabak lahana kavurmasi
4 kaşik yoğurt

Spor bugün yapmadim..dinlenme günümdü
Su 1,5 litre

Yaşasın efsane geri döndü desenize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…