Hoşgeldin aramiza.Bnde katılmak istiyorum ☺ Kim bakıyor acaba canlar
Hoş bulduk cmm cok teşekkür ederim cok iyi zayıflamışsınHoşgeldin aramiza....ilk sayfada kurallar yaziyor csnim...3 hafta deneme süresi var..burda hergün paylaşim yapman gerekiyor yediklerini içtiğini yaptiğin spor .ve 3 hafta sonunda ilerleme olursa listeye girebiliyorsun...hedef kilon ..boyun ...şu anki kilon ve yaşin kaç....ben kisaca tanitayim kendimi ...44 yaşindayim 4 çocuk annesiyim.almanyada stuttgartda yaşiyorum.. 69 kilo ile başladim şu an 57.8 koloyum..boykm 161...hedef kilom 55
Anladım canım sağlık önemli sen iyi ol kilo verilir bi şekilde ama listede olmasanda buraya gel burada olmakda sana iyi gelecektir
Evet 0 + benim kan grubumAfiyet olsun canim ...senin kan grubu 0 miydi...çünkü okuduğum makalede sadece kan grubu 0 izin varmiş et yemek
Ben intermittent fasting ..aralikli oruç methodunu uyguluyorum..buzamana kadar beslenme konusunda en iyi yaptiğim şey diyebilirim..çok mrmnunum bu uygulamadan...bugünde Ahmet Apa beyin tavsiye ettiği beslenmeye başladim 1 ci seviyeye..oda ayni sadece kisitlamalar var...kızlar tebrik ediyorum❤ hepinizi cok güzel gitmiş kilolarsırrınızı merak etmiyorum değil
Hadi hayırlısı olsunBen intermittent fasting ..aralikli oruç methodunu uyguluyorum..buzamana kadar yaptiğim beslenme konusunda en iyi yaptiğim şey diyebilirim..çok mrmnunum bu uygulamadan...bugünde Ahmet Apa beyin tavsiye ettiği beslenmeye başladim 1 ci seviyeye..oda ayni sadece kisitlamalar var...
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %2,076
2. (9.TAKIM) ==>%1.356
3.(5. TAKIM) ==>%0.736
BİREYSEL DERECELER
1.GastrikAsit => %3.25 => 9. TAKIM
2.sara_28 => %3.09=> 10.TAKIM
3.moni =>%2.80 => 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LAydLiNe => %-3.20 =>13. Takım
listeleri alt üst etmişiz
Ve bu efsane hep böyle devam etsin inşallahYaşasın efsane geri döndü desenize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?