Kızlar az önce yaşadığım bir olayı anlatayım, yemeği yedik dedim ki ay canım çikolata çekti dedim ,eşim gözlerini kaldırdı bana baktı ,ay yok yok kızlar beni öldürür dedim kızlara çaktırmadan bir ısırık al dediyok yok almadım ısırık falan, daha ilk günden havlu atmam 1 dk sonra çikolata isteği geçti zaten☺
O arkadaşini kaybetme hayirli bir arkadaşa benziyo..Menüm
Bugün benim başıma gelene muhakkak başkasınında başına gelmiştir
Kahvaltı
3 çilek
Yarım muz
Chia tohumu
5 fındık
Ögle
1 tavuk kanadı
arkadaş çaya çağırdı bende dedim hazırlık yapar muhakkakdedim ögle Birşey yemeyim orda yerim biraz Birşey anammmm bi gittim çay fıstık ceviz Kaldım öyle .
cay
2 ceviz
2 yer fıstığı
saat 17h00
Akşam
1 kase yoğurt
7 hurma
O kadar çay içtim ki canım yemek flan istemedi
Spor şimdi kalkıyorum yapacam bildirimi sonra yaparım
Su yatana kadar 3.5 litre olur
Bende suyuna hem sıkıyorum hem kabuğuyla atıyorum, salataya suyunu sıkıyorum.Bende normalde bu kadar çok tüketmem. Salataya, kahvaltıya, suyuma herseyime limon koyuyordum. Abartmışım demek. Artık ölçülü olacağım
HarikaKızlar az önce yaşadığım bir olayı anlatayım, yemeği yedik dedim ki ay canım çikolata çekti dedim ,eşim gözlerini kaldırdı bana baktı ,ay yok yok kızlar beni öldürür dedim kızlara çaktırmadan bir ısırık al dediyok yok almadım ısırık falan, daha ilk günden havlu atmam 1 dk sonra çikolata isteği geçti zaten☺
Menüm
Bugün benim başıma gelene muhakkak başkasınında başına gelmiştir
Kahvaltı
3 çilek
Yarım muz
Chia tohumu
5 fındık
Ögle
1 tavuk kanadı
arkadaş çaya çağırdı bende dedim hazırlık yapar muhakkakdedim ögle Birşey yemeyim orda yerim biraz Birşey anammmm bi gittim çay fıstık ceviz Kaldım öyle .
cay
2 ceviz
2 yer fıstığı
saat 17h00
Akşam
1 kase yoğurt
7 hurma
O kadar çay içtim ki canım yemek flan istemedi
Spor şimdi kalkıyorum yapacam bildirimi sonra yaparım
Su yatana kadar 3.5 litre olur
Evet duymuştum bende tartıya çıkacam heyecanından kabız olan. Hatta bayılan bile gördüm heyecandanBir zamanlar benim kızkardeşim de burda bizimle yarıştı.
O kadar stres yapıyorduki perşembe cuma wc sorunu yaşıyordu.
Aleyküm selam banuşum.
eşin inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre bir iş bulur
şehir dışına gitmek size iyi gelecekse gidin bence, kızın çok aklı başında ve olgun maşallah hiç aklın onda kalmasın gayet güzel idare eder
hakkınızda hayırlısı inşallah canım benim.
sende benim küçük kızkardeşimsin banuşum
TebriklerBu haftanın en çok kilo vereni benim galiba
Cuma menüm
Sabah: dereotlu yeşil soğanlı omlet, 9 tane yeşil zeytin, beyaz peynir, ceviz
Ara: sade Türk kahvesi x2
Akşam: fırında soslu tavuk (sosta zararlı bişi yok salça, yoğurt, zeytinyağ, baharat), 4 kaşık ıspanak ve 4 kaşık yoğurt
80lere elveda diyeceğim günler de gelecektir.
Ya unuttum yoğurdu☺ ben de diyorum bir şey daha yiyecektim ama neydi şimdi sen söyleyince aklıma geldi:) bakalım yarın ne yiyeceğim bu beslenme şekline bayıldım ya, böyle az beslenince insan diyor ki ,daha önce nasıl kendime eziyet ediyormuşum tostlar börekler pilavlar bilmemnelerMenülerde sebze görmek beni mutlu ediyor
Yanina yoğurt iyi olurdu..
Çiğ kuruyemişleride ihmal etme canim..
Ne kadar az yapıyım desemde yemeğim artıyor ve ertesi gün beni kurtarıyor.Ya unuttum yoğurdu☺ ben de diyorum bir şey daha yiyecektim ama neydi şimdi sen söyleyince aklıma geldi:) bakalım yarın ne yiyeceğim bu beslenme şekline bayıldım ya, böyle az beslenince insan diyor ki ,daha önce nasıl kendime eziyet ediyormuşum tostlar börekler pilavlar bilmemneler
Apa ya başlıyorsun mu?iyi akşamlar kızlar. mutlu haftasonları diliyorum. reglim başladı tam gazbugün itibariyle 89.4 kiloyum. haftaya cuma gününden itibaren Allahın izniyle düzenli kilo bildirimi yapacağım moni
Apa ya başlıyorsun mu?
evet bu konuda iyi valla . Aslında diyette olduğumu bugün öğrendi o yüzden iyi denk geldi yaniO arkadaşini kaybetme hayirli bir arkadaşa benziyo..
En azindan kilo konusunda zarar vermez ,:)
ya yok en azından mercimek köfte olaydı kısır ve mercimek köfteye bayılıyorumay çok güldüm yaaa.
Pasta börek bekliyordun dimi
ben varım dedim ya . Hem senle hemdeBana rakip olacak babayiğit yokmu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?