Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam komşuma gittim. Şekersiz kahve istedim şekerli yapmış. İçmek zorunda kaldım. Dışarıda işler daha zor oluyor. Rabbim kolaylaştırsın

Hayirli ßabahlar ve hayirli Cumalar kizlar...
Dün menüsünü yazmayanlar..
Mthn83
F Fitimfitsinfit
Sabah yani öğlen oğlumla yumurta peynir yedim
Saat 3 gibi 1 tane cup kek yedim ev yapımı
Akşam 6 da yeşil fasulye bulgur pilavı brokoli salatası yedim.
Çok ağrılarım vardı spor yapmadım. Salata gaz sancısı yaptı 1 saat evde kıvrandım. Yediklerimi çıkardım yinede rahatlamadım. 8 gibi sakinleştim. Biraz ev içinde yürüdüm. 1 :-* civarı su içtim

Bu hafta en çok kaçamak yapanlar...
Nergis 35
R reklam

Umarim bu hafta boyunca nerdeyse hergün yaptiğiniz kaçamaklar tartiya yansimaz..bu yola başvurduğunuzda misafirliklerde davetiyelerde kek börek poğaca hamur işleri şerbetli tatlilari yiyebileceğim buna kendime izin vereceğim diyemi niyetlendiniz bir hatirlayin..niyet sağlam olmali..bu yola sadece kilo vermek için değil sağlikli beslenmeyede niyetlendik..o bağirsaktaki zararli bakterileri besledikce o vicudunizdaki yağlardan kurtulamazsiniz..kurtulsanizda o bakteriler o sağliksiz beslenmelere sizi bir miknatis gibi yine itip zorlayacak nefsinizi..çünkü onlari siz çoğaltip beslediniz..bu kötülüğü kendinize neden yapiyorsunuz..halbuki durumunuzu kolaylaştirmak sizin elinizde..o sağliklsiz yiyeceklerden nekadar uzak durursaniz okadarda kolay hayir diyebileceksiniz..nefsinize ağir gelmeyecek zorlanmayacaksiniz...çocuk değiliz kizlar onlar bile sağlikli beslendikce sağliksiz olanini artik yemiyorlar ben 9 yaşindaki kizimdan bazen örnek veriyorum burda ..o bile şerbetli tatliyi yemez artik önüne koysam.çünkü çocuklarla çok konuşuyorum ..şekerin imunsistemini zayiflattiğini..bağirsaktaki kötü bakterileri çoğaltiğini..fazla şekerin kanser ve birçok hastaliğa sebep olabileceğini .çabuk yaşlandirdiğini anlatiyorum...ha şeker deyince akliniza sadece o beyaaz toz şeker gelmesin..organlarimiz hamur işĺerini pirinç pilavinida şeker olarak algiliyormuş..söyleyeceğim bukadar..umarim bundan sonra daha dikkatli olursunuz..

Ne desen haklısın canım benim ama ne desem tabiiki boş sadece cok abart tıgımı düşünmüyordum ama bir tane de 1 lokma da aynıymış bunu anladım sabah evet artı görfüm ve 1.5 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım geldim biraz kaslar yatışsın tekrar tartılıcam benimde moralim cok bozdu bu artı yı görünce canım cok sıkkın gurubu da zorda koyuyorum benim ki tamamen duygusal mutsuzluk burda yansıtmıyırum ben mutlu olmadığım sürece kilo veremicem sanırım önce hayatı ve kendini sevmen gerekiyor ki bir şeyi yapıyorsan seve seve isteyerek yapacaksın ki sonuç alasın ben bu hafta cok istekliydim gercekten ama maalesef

Hepimiz dalgalanıyoruz canım bazen özel durumlar bazen yurt geneli olaylar. İnsanız işte. Toplayacağından eminim.
Bugün 13. Cuma. Yine ve yeni bir başlangıç

Canim kusura bakma @Eddak olacakti...ikinizin adini nedrnse kariştiriyorum..kaçamak listesinde sen 4.cü siradasin bu hafta

Günaydın moni lydznp 84 çıktı kilom haberiniz olsun
Yani? Yüzde kac
Duygusal dalgalanmalar insan yemek ile mutlu olduğunu sanıyor ama değil. Mutsuzken yapacak başka birsey bulmak zorundayız. Hepimiz için geçerli bu. O anlarda yemek yerine bir aktivite koyduğumuz anda bu olay çözülecek
O zaman hayatı da seveceğiz

Ben hayatimdaki bazi olumsuzluklari artik eskisi gibi önemsemiyorum..vurdumduymazliğa vuruyorum..hayat öylede devam ediyor böylede..biz kendimizi üzmekle kaliyoruz..sende biraz vurdumduymaz ol canim..ben çözümü böyle bildum yoksa bu hayat çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…