Bence bende çok yaptım ama farkında değilim. Hani bi lokmadan bi taneden hesap.
Canım benim ben de cok denedim ama sorun her daim evde yanında olunca ister istemez yapamıyorsun benim eşim 60 yaşında emekli ve her daim evde ne ev işi ne özel iş hiç bir şey yapamıyorum yani başına gelen anca bilir 5 yıldır sürekli evden dışarı cıkmaz ee birde torun var bakıyorum inan kendime hiç zaman ayıramıyorum M hasta bakıma muhtaç annem var bir ayagım orada kendin için ne yapıyorsun dersen koskoca bir hiç kilo vereyim bari saglık için diyo um onuda beceremiyorum kızlarBen hayatimdaki bazi olumsuzluklari artik eskisi gibi önemsemiyorum..vurdumduymazliğa vuruyorum..hayat öylede devam ediyor böylede..biz kendimizi üzmekle kaliyoruz..sende biraz vurdumduymaz ol canim..ben çözümü böyle bildum yoksa bu hayat çekilmez
Evet haberler de açıkladı lar cuma namaz ları camiden iptal edildiŞaka gibi yaa
Kalktım güzel bi duş aldım, çocukların yatağını topladım, camiye gidecektimki bizim lahmacun iptal.
Daha daha kötüsü cuma namazı da iptal.
Gözle görülmeyen mikrop insanlara kendini kabul ettiriyor ve yüreklere ne kadar korku salıyor.
Allah 'ın Bütün nimetleri göz önündeyken, gözle görülmüyor diye varlığı kabul edilmiyor.
Çok yazık
Benim babam da emekli anlıyorum seni. Annemde bölünüyor. İstediğin kadar yaz ben dinlerim seni hiç sıkma canınıCanım benim ben de cok denedim ama sorun her daim evde yanında olunca ister istemez yapamıyorsun benim eşim 60 yaşında emekli ve her daim evde ne ev işi ne özel iş hiç bir şey yapamıyorum yani başına gelen anca bilir 5 yıldır sürekli evden dışarı cıkmaz ee birde torun var bakıyorum inan kendime hiç zaman ayıramıyorum M hasta bakıma muhtaç annem var bir ayagım orada kendin için ne yapıyorsun dersen koskoca bir hiç kilo vereyim bari saglık için diyo um onuda beceremiyorum kızlarGulhan1 kusuruma bakmayın sabah sabah başınızı agrıttım hakkınızı helal edin
Sagol canım benim teşekkür ederimBenim babam da emekli anlıyorum seni. Annemde bölünüyor. İstediğin kadar yaz ben dinlerim seni hiç sıkma canını
Haftaya kesin eksi gör Ürdün sanırımBenim durumum daha vahim. Tüm yarışmanın sonuncusu benim. Elimde değil kusura bakmayın. Vicdanen çok kötüyüm kendime yaptığımdan dolayı.
Geçen hafta 80.1
Bugün 82.2
Canım dün akşam çok yoğundu unutmuşum tamamen
Dün aldığım niyet ve bugün ki ödeme güvenerek haftaya 79 olurum. Rekor olur 1 haftada 3 kg olurHaftaya kesin eksi gör Ürdün sanırım
İnşallah canım Allah şifa versin daim etsin niyetiniDün aldığım niyet ve bugün ki ödeme güvenerek haftaya 79 olurum. Rekor olur 1 haftada 3 kg olur
evet..ev ahalisi hep evde olunca oda zor tabi...Annenede acil şifalar diliyorum..yinede moralini yüksek tutmaya çaliş..Allah yardimcin olsun canim..Canım benim ben de cok denedim ama sorun her daim evde yanında olunca ister istemez yapamıyorsun benim eşim 60 yaşında emekli ve her daim evde ne ev işi ne özel iş hiç bir şey yapamıyorum yani başına gelen anca bilir 5 yıldır sürekli evden dışarı cıkmaz ee birde torun var bakıyorum inan kendime hiç zaman ayıramıyorum M hasta bakıma muhtaç annem var bir ayagım orada kendin için ne yapıyorsun dersen koskoca bir hiç kilo vereyim bari saglık için diyo um onuda beceremiyorum kızlarGulhan1 kusuruma bakmayın sabah sabah başınızı agrıttım hakkınızı helal edin
Kaçamak listesinde yoksun zaten canim ..sadece düzensizlik vardi..Günaydın herkese,
Ben sabit kaldım 82,7
Regl,annemde kalmam, spor az su az derken böyle oldu.
Dün akşam canım peynir çok istedi tuz ihtiyacından mı nedir onu yedim kaçamak olarak.
Bu hafta yoksa karbonhidrat tüketmedim yani bulgur dışında. Acayip bir kaçamağım yok
Bu hafta dikkat edicem suyuma, pilatese gitmeme kararı aldım virüsten dolayı salon baya kalabalık çünkü, yürüyüş yapıcam artık
Tebrik ederim canim 2 kilo eksi süper bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?