Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şaka gibi yaa
Kalktım güzel bi duş aldım, çocukların yatağını topladım, camiye gidecektimki bizim lahmacun iptal.
Daha daha kötüsü cuma namazı da iptal.
Gözle görülmeyen mikrop insanlara kendini kabul ettiriyor ve yüreklere ne kadar korku salıyor.
Allah 'ın Bütün nimetleri göz önündeyken, gözle görülmüyor diye varlığı kabul edilmiyor.
Çok yazık

Canım benim ben de cok denedim ama sorun her daim evde yanında olunca ister istemez yapamıyorsun benim eşim 60 yaşında emekli ve her daim evde ne ev işi ne özel iş hiç bir şey yapamıyorum yani başına gelen anca bilir 5 yıldır sürekli evden dışarı cıkmaz ee birde torun var bakıyorum inan kendime hiç zaman ayıramıyorum M hasta bakıma muhtaç annem var bir ayagım orada kendin için ne yapıyorsun dersen koskoca bir hiç kilo vereyim bari saglık için diyo um onuda beceremiyorum kızlar Gulhan1 kusuruma bakmayın sabah sabah başınızı agrıttım hakkınızı helal edin

Günaydın herkese,
Ben sabit kaldım 82,7

Regl,annemde kalmam, spor az su az derken böyle oldu.

Dün akşam canım peynir çok istedi tuz ihtiyacından mı nedir onu yedim kaçamak olarak.

Bu hafta yoksa karbonhidrat tüketmedim yani bulgur dışında. Acayip bir kaçamağım yok

Bu hafta dikkat edicem suyuma, pilatese gitmeme kararı aldım virüsten dolayı salon baya kalabalık çünkü, yürüyüş yapıcam artık

Evet haberler de açıkladı lar cuma namaz ları camiden iptal edildi

Benim babam da emekli anlıyorum seni. Annemde bölünüyor. İstediğin kadar yaz ben dinlerim seni hiç sıkma canını

Kilo bildirimi moni
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Söylediğim gibi arkadaşımın baskülü +500-600 gr fark oluyordu artık bunu baz alacağım yapacak bişey yok
Fark -200 gr
Ben kıyafetlerimle tartılıyorum bu arada
Yani kıyafet çıksa -500 gr oldu 63.3
500 gr da baskülün azizliğini de ortadan kaldırırsak oldu 62.8

evet..ev ahalisi hep evde olunca oda zor tabi...Annenede acil şifalar diliyorum..yinede moralini yüksek tutmaya çaliş..Allah yardimcin olsun canim..

Veeeeeeee. İşte ben

sizce kaç kilo gitti

geçen cuma ;77.4
Bu cuma ;75.4
Çok şükür Rabbime emeklerimin karşılığını alıyorum çok şükür Gulhan1 moni
Hedefiminde altına inmek baya mutlu etti beni kıskananlar çatlasın .. rakiplerim nerdesiniz siz ...
kızlar yüzde nasıl hesaplanıyordu bayandır yapmadım .

Kaçamak listesinde yoksun zaten canim ..sadece düzensizlik vardi..

Tebrik ederim canim 2 kilo eksi süper bir rakam

Verilen kioyu geçen haftaki kilonla bölüyorsun...2/77.5=0.0258
Sonucu 100 çarpiyorsun 0.0258×100=2.58

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…