Canım Allah kendini hatırlatıyor bu sınavlarla... Okdar hakiki aslında.. Millet olarak unuttuk bizi yaratanı.. Tevekkülü unuttuk... Yasakları günahları unuttuk. Bizim için demiyorum genel olarak konuşuyorum. İnsanlar hiç birsey den memnun değil... Biseye sahip olsa ben diğerinede neden sahip değilim değip beburleniyor... Hiç biseyimiz olmasa bile ya nefes alıyorum ya benim ayaklarım yürüyor kolum iş görüyor diye sukretmiyor. İnsanlar doyumsuz nankör oldular. Sürekli isyan... Ya insanın insana yaptığı zulümleri hiç söylemiyorum.
Tek çaremiz önlem alıp inancımızı duamizi kaybetmemek.
Herseyi Allah bilir

oyuzden gönlünün temizliğine inancına güveniyorsan bence çok rahat ol.

Bu arada çok kulaktan dolma şeylerede inanma canm.. Bu kadar yaygın ve cabuk bulassaydi ben 15 gündür izmirin en kalabalık hastanesindeydim

söyle olmuş böle olmuş diyenlere kulak asma
Öncelikle başınız sagolsun kaynananiz geçmiş. Rabbım günahlarını affetsin inşallah... Öldü olarak düşünmeyelim. Uyandı olarak düşünelim. Hepimiz bir uykudayiz sonuçta. Rabbım sıze de sabır versin inşallah. Hoşgeldin bu arada

Kuranda okadar guzel ayrıntılar varki farkında olmadığımız. Rabbım öyle güzel tasarlamiski
Benim arkadaşın eşide bankada güvenlik 1 er litre hediye etti ler. Yurdumuz çok duyarlı sukur