- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldin canım, katıldın bileMerhaba bende katılabilirmiyim araniza
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım, katıldın bileMerhaba bende katılabilirmiyim araniza
![]()
Çok tşk ederimHoşgeldin canım, katıldın bile
Haklısınız,bugünlük böyle oldu,aslında kuzuma şehriyeli pilav + mercimek yapacaktım ama şehriyeyi kavururken baktım ne pirinç var ne bulgur (ne biçim ev hanımıyım dimi☺ )olur bazen böyle şeyler, şehriyeye mercimek kattım, onu yiyemedim doğal olarak ,çorba olarak pişirdim@cnncnsu sağ olsun arayıp diyetine uygun ne hazırlayayım diye soruyor. Diyet yaparken içimde endişe olmadan gittiğim tek arkadaşım
Yağ tuketmezsen bağırsakları nasıl çalışacak. Diyette diyetisyenler yağlı tohumlar, yağlı kuruyemisleri bunun için veriyor. Ekstra benim günde 2yk z.yagi hakkım var.
Olur böyle şeyler. Afiyet olsunHaklısınız,bugünlük böyle oldu,aslında kuzuma şehriyeli pilav + mercimek yapacaktım ama şehriyeyi kavururken baktım ne pirinç var ne bulgur (ne biçim ev hanımıyım dimi☺ )olur bazen böyle şeyler, şehriyeye mercimek kattım, onu yiyemedim doğal olarak ,çorba olarak pişirdim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2605353 akşam 200 Gr tavuk ıspanak ile kavurdumEki Görüntüle 2605355 sabah Eki Görüntüle 2605354 öğle
moni
lydznp @perihan00 su 2 lt
Ilk sayfada kurallar var canım okuyup ordaki formu doldurman lazımÇok tşk ederimbu duruma bi son vermem gerekiyor diyetisyene gittim ama listeyi uygulayamadim bile
Kurallar nedir
Hoş geldinizsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :34
Boyunuz:1.59
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:4yasinda kizim
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:ist
Kilo alma hikayeniz :hormon bozuklugu ve doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kızım ve kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
13yildir evliyim 4yildir çalışmıyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayir
Şu anki kilonuz:83 olmusumdur sabah yine tartilirim
Hedef kilonuz:63
Hoşgeldinsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :34
Boyunuz:1.59
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:4yasinda kizim
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:ist
Kilo alma hikayeniz :hormon bozuklugu ve doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kızım ve kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
13yildir evliyim 4yildir çalışmıyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayir
Şu anki kilonuz:83 olmusumdur sabah yine tartilirim
Hedef kilonuz:63
Tşk ederim canımHoş geldiniz❤ başarılar dilerim inşallah sağlıkla kaçamaksız bir beslenme dilerim bol eksileriniz olsun![]()
HosbuldumHoşgeldin
hoşgeldin canımMerhaba bende katılabilirmiyim araniza
![]()