Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar. Ben buse 29 yaşındayım. Sürekli diyette olan biriyim 🙈 2018 temmuzda doğum yaptım doğum kilolarını verdim sonra hoop geri aldım geçen yaz kilo vermiştim Kışın geri aldım geçen ay yine başladım regl dönemine denk gelince ipin ucunu yine kaçırdım 🤦‍♀️ Pazartesinden beri if diyeti yapıyorım motivasyon içinde buraya geldim umarım herkes istediği kiloya ulaşır 🙏🏻

hoşgeldin canım aramıza.

Kaptanım hoşgeldin çok özledim seni

Hoşgeldin Buse. İf yapmıyoruz ama if benzeri bir program uyguluyoruz. Konuya yabancı değiliz. Kaçsın kaça düşeceksin?
Hoşbuldum. Bende pazartesi yapmaya başladımda yapan varsa nasış gidiyor diye bilgi alıcaktım. 2 gün önce tartıldığımda 73.5tum bu sabah tartılmadım. Hedefim 65 olmak

*** 10. Takım 666. ETAP ***

moni (96,0///%)
Ekrl (62,7/63/+1/%-1,59)
sara_28(76,5/77,5/+1/% -1,31 )
gezegenfeza(69,5/68,6/-0,9/%1,30)
Antepia27 (117,6///%)
yst38(82,2/79,7/-2,4/%2,92)
lydznp (77,4///%)
reklam(65,7/65,4/-0,3/%0.46)
nairobi (82,7/82/-0,7/%0.85)
Canevim(69,2///%)
nilsub (84,0///%)
eddaak(80,4/sabit)
jtaime020626 (75,4/76,4/+1/%-1,33)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(77,3/sabit)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
Fitimfitsinfit (82,1/81,9/0,2/0,%0,24) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
Gonulbagi(71,3/70,5/-0,8/%1,12)575. etapta 62,2 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
YaKaMoZz-z (63,8/62,9/-0,9/%1,41)554. etapta 66,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum (/89,6/86,2/-3,4/%3,,80)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
MorVampirella(68,8/67,5/-1,3/%1,88)

Hoşbuldum. Bende pazartesi yapmaya başladımda yapan varsa nasış gidiyor diye bilgi alıcaktım. 2 gün önce tartıldığımda 73.5tum bu sabah tartılmadım. Hedefim 65 olmak
Ben dikkat ederek kalori hesabınızda işin içine katarak yapmıştım 500 gidiyor. Arada duraklamalar oluyor ama mens dönemi cozuttum ve geri aldım. Kilo mu gitti ödemmi bilmiyorum

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Yaşınız : 34
Boyunuz: 163
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk/ 29 aylık
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: -
Kilo alma hikayeniz : Çikolataaa 😛
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Şişmanım😔
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Çok hareketli ve enerjik olmayı isteyen biriyim ama emzirme döneminde sürekli kilo alıp eve tıkıldım.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 99
Hedef kilonuz: 64
Senin için geçmiş yaptım

Ben dikkat ederek kalori hesabınızda işin içine katarak yapmıştım 500 gidiyor. Arada duraklamalar oluyor ama mens dönemi cozuttum ve geri aldım. Kilo mu gitti ödemmi bilmiyorum
Ben başta normal başladım sadece yediklerime dikkat ederek ama çok az gitti sonra bir kişide if ile 2 haftada baya bir değişim görünce denemek istedim.

Gulhan1 Gulhan1 ablacım ben kaç kilo olarak girdiydim bu gruba 😄 Gerçekten hatırlamıyorum.
98.9 muydum neydim. Şimdi 97.4’üm. Kaçamaklar da olda diğer öğünlerde diyetisyenim listesine dikkat ettim 💃💃 💃
99 kilo ile takima girmişin..güzel kilo vermişin canim tebrikler 👍

99 kilo ile takima girmişin..güzel kilo vermişin canim tebrikler 👍
Teşekkür ederim. Başta ödem atılıyor, hızlı gidiyor ama kaçamak yapmamam lazım.
Bir de ikinci bebiş istiyorum. Hamileyken hiç paketli ürün yiyemediğim için 10 kg vermiştim. Yine öyle olur inşallah 🙏🏻😊❤️

Merhaba kızlar eksi gelen herkesi tebrik ederim
Menü bildirimi moni moni
Kahvaltı
5 füme
5 dilim kaşar
Bir ayva
Akşam
16:00
İki kase yoğurt çorba
Bir adet Bulgurlu sarma

Hoşgeldiniz ben yapıyorum if
Hoşbuldum. Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz bende pzartesi başladım ama tartılmadım çünki biraz karambole başladım gibi oldu işyerinde kahvaltı edicektim iş yeri çok yoğun olunca öğlene kadar aç kaldım bende bari ife başlayayım dedim 😊 kaçta başlatıyoraunuz oruç sürecinizi ben 8bitiyorum yemeyi

Bu hafta pazartrsi tartisi allak bullak oldu.:KK70:.bu hafta öyle olsun pazartesi günü daha dikkatli olurum canim. Sakin bir kafaylan yaparim birdahaki sefere..çocuklarlan ders bir taraftan listeyi düzenlryim derken karişiklik olmuş..
canım benim pazartesi tartısını bildiririz, ama liste yapmayalım bu haftalar. zaten iş güç başımızdan aşkın malum herkes evde, durum değişik. sende zorlama kendini çok :KK60: menü spor listesinde de sadece menülere bakalım sporu hesaplamayalım bir müddet. senin de başından biraz iş eksilsin.:KK36::KK36::KK36:

Diyet olmayan menümü paylaşıyorum

Sabah birkaç dilim peynir sadece

Ara kahve ve bitter çikolata 1 kase kuxuk

Öğle yok

Akşam salçalı patates bulgur pilavı Yoğurt 1 kase üzerine ince bir dilim havuçlu kek

Su 2 lt spor yok

Ben ne yapicam ya çocuklar evde eşim evde düzen çok değişti onlara gore yemek ayarlıyorum mecburen yiyorum
canım senin nezdinde herkese genel bir şeyler yazayım yazıyım. :kahve:
hepimiz evde yemek hazırlıyoruz ve bağışıklığımız için ölçülü dengeli beslenmek zorundayız. ekmekler makarnalar vb. şeyler bağışıklığımızı alt üst eder. o sebeple menüleri çok doğru bir şekilde ayarlamamız lazım

örnek menü
sabah
2 şer yumurtadan omlet yapılırsa yanında yeşillik biraz peynir ve yeşil çay ile hem doyurucu hem de sağlıklı olur.
ara
türk kahvesi şekersiz olabilir
2 cevizle mesela

öğlen
salata
çorba
protein

ara
meyve
yoğurt ya da ayran ya da kefir.

akşam
çorba
sebze
yoğurt

ara
yeşil çay ve ya bitki çayı
biraz çiğ fındık, badem (7 şer adet)

hergün c vitaminli meyve, sebze, protein,yumurta yenmeli. yoğurt ayran kefir.
bol su
evde hareket, temizlik yapın, dolapları yerleştirin, evde adım atın mesela.
bitki çayı önemli, yeşil, beyaz çay, ıhlamur yetişkinler için ada çayı gibi.

Hoşbuldum. Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz bende pzartesi başladım ama tartılmadım çünki biraz karambole başladım gibi oldu işyerinde kahvaltı edicektim iş yeri çok yoğun olunca öğlene kadar aç kaldım bende bari ife başlayayım dedim 😊 kaçta başlatıyoraunuz oruç sürecinizi ben 8bitiyorum yemeyi
Gayet iyi tam 1.5 ay oldu 7.5 kilo verdim
Ben 4 te bırakıyorum yemeyi geç saatlere bırakmıyorum
İki öğün besleniyorum kahvaltı ve akşam yemeği aralar da bişey yok

Back
X