• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçekten halısın. Yarın yeni bir takım olarak uyanalım

6 olacak haziranda

Bu sefer ben başlattım. Gerizekalı bizim çocuğumuz kabul et diye bağırdım

Valla bi yanım şu sinirle başka diyor. Ama eşin rızası olmadan oruç olmuyor. İzin almam gerek

Son düzenleme:
Ben diyet yaptım veremedim vallahi kilo vermeye ilaçla başladım. Hatta doktor dediki yarım saat yürüme sözü verirsen sana ilaç yazicam diyerekten verdi. Tabiki yürürüm dedim.
Diyetle çok çok uzunca beklemek gerekiyor.
Ben 2 defa kullanıyorum reçeteye öyle yazmış. Sabah akşam şeklinde.
Evet canım insülin direncinde kilo vermek çok zormuş. Ben de motive olunca verebiliyorum. Diyetin ilk haftası 3 kilo verdim, 2 kilosu yağdan gitmiş. Ama motivasyonumu çok çabuk kaybediyorum

Evet canım insülin direncinde kilo vermek çok zormuş. Ben de motive olunca verebiliyorum. Diyetin ilk haftası 3 kilo verdim, 2 kilosu yağdan gitmiş. Ama motivasyonumu çok çabuk kaybediyorum
Sen gene çok sabretmissin ben hayatta yapamazdım tebrik ediyorum

Ayyy ne güzel yetmişleri görmüşsün. Gerisi de gelir inşallah
Ben 78.9 u gördüm canım ama cumadan beri çok yiyiyorum be önceside hep hamur işi giriyor araya özellikle kendi yaptığım mayadan ekmek öle bisi oluyo ki ister istemez tereyaglayip yiyiyorum ya kesin dedim 79.8 falan olmuşumdur 😁

@nisandeniz bu arada bu ilacı ben farklı farklı saatler şekiller deneme yaptım neden? Çünkü bazı icisimde öğün tuvalete çıkmıyorum 2 güne bir çıkıyorum bazen ilaçtan bir kaç saat sonra. 2ci günü bulunca benim sinirimi bozuyor bu sebepten ben denem yaptım.
Mesela ben bı ara yemekle beraber içtim. Bir ara yemeğe çok yakın bir dakikada içtim. Yada yemekten hemen sonra l. Bide son olarak yemekten 1 1.5 saat evvel içim. Hangisi ise yaradı 😁 1 1.5 saat evvelden içmek hergun düzenli tuvalete çıkardı haberin olsun. Bence 2 günde bir çıkmakla hergun çıkmak arasında kilo verimin de etkileri var

@nisandeniz bu arada bu ilacı ben farklı farklı saatler şekiller deneme yaptım neden? Çünkü bazı icisimde öğün tuvalete çıkmıyorum 2 güne bir çıkıyorum bazen ilaçtan bir kaç saat sonra. 2ci günü bulunca benim sinirimi bozuyor bu sebepten ben denem yaptım.
Mesela ben bı ara yemekle beraber içtim. Bir ara yemeğe çok yakın bir dakikada içtim. Yada yemekten hemen sonra l. Bide son olarak yemekten 1 1.5 saat evvel içim. Hangisi ise yaradı 😁 1 1.5 saat evvelden içmek hergun düzenli tuvalete çıkardı haberin olsun. Bence 2 günde bir çıkmakla hergun çıkmak arasında kilo verimin de etkileri var
Ben sıkıntı yaşamıyorum. Günde 1-2 çıkıyorum da kılavuzda yemek sırasında ya da yemeğin peşine için yazıyor. Açken içmek pankreasa zarar verebilir

Ben 78.9 u gördüm canım ama cumadan beri çok yiyiyorum be önceside hep hamur işi giriyor araya özellikle kendi yaptığım mayadan ekmek öle bisi oluyo ki ister istemez tereyaglayip yiyiyorum ya kesin dedim 79.8 falan olmuşumdur 😁

ben de geçen pazartesi 83.2 ydim. cuma 84.1 dim. bugün de orucum az önce 84 çıktım. ödem wc falan da olsa yine de az da olsa artıyım. dağıttım ondan oldu. hemen toparlamam lazım ki toparlayacağım. yarı yoldan dönmeyeceğim. güzel yol katettim.

ben de geçen pazartesi 83.2 ydim. cuma 84.1 dim. bugün de orucum az önce 84 çıktım. ödem wc falan da olsa yine de az da olsa artıyım. dağıttım ondan oldu. hemen toparlamam lazım ki toparlayacağım. yarı yoldan dönmeyeceğim. güzel yol katettim.
Ackenmi 84 sun canm ozman artidasin. Aman aman 7leri hayel et. Boyun kaç?

Ben sıkıntı yaşamıyorum. Günde 1-2 çıkıyorum da kılavuzda yemek sırasında ya da yemeğin peşine için yazıyor. Açken içmek pankreasa zarar verebilir
Neden zarar verir kullanma kağıdında mi yazıyor yada böyle bir kanıt belge doktor söyleşisi varmı canm?

Menüm

Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli, zeytinli, çörekotlu, keten tohumlu omlet
Domates, salatalık, paprika
Bikaç t.k.cevizli tahin

Akşam
3 çöp şiş ( tavuk göğsü)
4 Mantar
Soğan salatası
Şili biberli, cevizli, labneli meze

Su
1,5 lt
Spor
Bisiklet düşünüyorum

Evde bende makyaj yapip güzel giyinmek istiyorum..ama günde 4-5 kere yüzümü yikiyorum abdest alirken o nasil olacak :KK64:
Kiyafete gelincede mutvaktan çiktiğimiz yok hele benim ev kaos 4 çocuk ve 1 koca çocuk var ....hatta özenip evde giğinirim eşim için diye mini etek almiştim öylece duruyor..15 yaşinda birde oğlum var..tayt bile giyinemiyorum..benim işim zor:KK30:
Taytin üstüne azcik uzun bisey giy canim olur niye olmasin :) benim oglanda temmuzda 14 olcak,rahat hareket edemiyoz artik ;)

Neden zarar verir kullanma kağıdında mi yazıyor yada böyle bir kanıt belge doktor söyleşisi varmı canm?
Kılavuzunda yazıyor canım. Yemek sırasında ya da yemekten sonra için yazıyor.

Pankreasa zararı benim yorumum. İnsülin pankreasta üretildiğine göre, ilaç da onu düzenlediğine göre yanlış içilirse zarar verebilir

Back
X