eksilirsin canım merak etmeKilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
Üzgünüm bu hafta artı geldiğim için
Inşallah haftaya telafi ederim
zumba hem eğlenceli hem de kolay geliyor ama aslında vücudu çok zorluyor. ben de eğlenceli bir video vardı. ama yok valla yapamadım. kalbimi zorladı. müzik güzel amaBen Leslieden sıkıldim..ramazandan sonra değişik videolarla sporumu yapmaya başlayacağim..mesela bunu drnedim sabah ama biraz zorladi beni..
Olabilir tatlım aman dikkat ihmal etme ilacınıBende geçen seferde 2. Seviyede zor gitmişti
Ya ondan yada 1 aydan fazladır troid ilacını içmeyi unutuyorum.
Belki ondanda olmuştur
Vayy Süpersin tebrik ederimSelam arkadaşlar maalesef dune göre +600gram gece çekirdek yedim muhtemelen ondan
Neyse
Cuma : 79.4
Bugün: 77.6
Fark : - 1.8
Wayyyy
Süpersin maşallah rakibem kutlarım kazandın eksiklerin daim olsun
Bende denedim dansı seviyorum diye bence çok sert ve çok hızlı. Kilolu lara göre birsey değil yaeksilirsin canım merak etme
zumba hem eğlenceli hem de kolay geliyor ama aslında vücudu çok zorluyor. ben de eğlenceli bir video vardı. ama yok valla yapamadım. kalbimi zorladı. müzik güzel amahareketler uymaz
Bende denedim dansı seviyorum diye bence çok sert ve çok hızlı. Kilolu lara göre birsey değil ya
Bende hemen program indirdim çok zevkli canm ben zaten seviyorum göbek atmayiBende denedim dansı seviyorum diye bence çok sert ve çok hızlı. Kilolu lara göre birsey değil ya
Sağol canım Allah razı olsun daha güzel eksiler senin olsunSüpersin maşallah rakibem kutlarım kazandın eksiklerin daim olsun
Onada bi bakayim..aylardir lesli yapiyorum biraz değişiklik olsun artik..Gulhan1 jilian michales in sporlari var cdleri var bende 10 günde 1 degisiyo ama suan kondisyonum yetmez ilerde yapicam ins
Arkadaşlar benim en büyük sıkıntım insulin direncim çok heralde bunun için ne yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?