Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
Üzgünüm bu hafta artı geldiğim için
Inşallah haftaya telafi ederim
eksilirsin canım merak etme
Ben Leslieden sıkıldim..ramazandan sonra değişik videolarla sporumu yapmaya başlayacağim..mesela bunu drnedim sabah ama biraz zorladi beni..
zumba hem eğlenceli hem de kolay geliyor ama aslında vücudu çok zorluyor. ben de eğlenceli bir video vardı. ama yok valla yapamadım. kalbimi zorladı. müzik güzel ama hareketler uymaz

eksilirsin canım merak etme
zumba hem eğlenceli hem de kolay geliyor ama aslında vücudu çok zorluyor. ben de eğlenceli bir video vardı. ama yok valla yapamadım. kalbimi zorladı. müzik güzel ama hareketler uymaz
Bende denedim dansı seviyorum diye bence çok sert ve çok hızlı. Kilolu lara göre birsey değil ya

Arkadaşlar benim en büyük sıkıntım insulin direncim çok heralde bunun için ne yapabilirim..

düşük karbonhidratlı beslenme modeli uygulayacaksın. glisemik indeksi düşük meyveleri tercih edeceksin canım. sık sık da yemeyeceksin. ayrıca spora başlaman gerek. spor kan şekerini düzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…