- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tmmgezegenfeza bir de bu tarifi dene canım. ben bu bayanın yaptığı tariflere hayranım. aslen hataylı (antaklayalı). eski usüle göre yapıyor tarifleri. aslını bozmadan.
Elhamdülillah canım, iyiyim.Ablacim sen nasilsin çok özledim bana kızgın surat yılmani
Ben iyi dengeledim fazla almadım çok şükür ama ödemim var.ayse abla beni alır mı gruba kaldığım yerden devam etmek istiyorumElhamdülillah canım, iyiyim.
Hala biraktiğin yerdeyim, kilo vermek için çırpınıyorum
Abla karışık biraz sürekli telefon değiştiriyorum.diger telefonum biraz anormaldi.bu telefonda hesapta yeni.surekli şifremi unuttuğum icinHoşgeldin canım, eski hesabına ne oldu.
Tesekkur ederim canmhoşgeldin habibecim
Ablacim en son 101.8 akşam tekrar tartılırım olur mu*** 10. Takım 673. ETAP ***
moni (89,7//%)
Ekrl (63,1///%)
gezegenfeza(66,2///%)
yst38(77,2///%)
lydznp (77,5///% )
reklam(66,7///%)
eddaak(77,4///%)
YaKaMoZz-z (59,3///%)
Gonulbagi(69,6///%)
60kiloyum (82,4///% )
Mumu85(82,9///%)
Obezzto (88,5///% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(79,4/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,6/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ortabahar(/)
Ya habibi5534(/)
ISILDURU(/)
Akşam tatlı yedim valla ablam eğer takıma girersem bu akşamdan sonra başlıcam hedefim 80Ablacim en son 101.8 akşam tekrar tartılırım olur mu
Ablacim en son 101.8 akşam tekrar tartılırım olur mu
Aldı bile canımBen iyi dengeledim fazla almadım çok şükür ama ödemim var.ayse abla beni alır mı gruba kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Hoşgeldiniz aramızaAbla karışık biraz sürekli telefon değiştiriyorum.diger telefonum biraz anormaldi.bu telefonda hesapta yeni.surekli şifremi unuttuğum icin
Tesekkur ederim canm
Kilo verimi azaldıkça kilo zor gidiyor yanii bende öyle sende demş başladı acabaGeçen hafta 66,200
Bu hafta 66,400
Malesef + 200 gr
3 gündür tek öğün yiyorum, yağı azalttım, ancak bu kadar eksildi
Ben bugün 62 gördüm diye havalara uçuyorum uzun zaman demiyeyim yıllardır 62 leri göremiyorumKilo verimi azaldıkça kilo zor gidiyor yanii bende öyle sende demş başladı acaba
Soğan koymam, pişmişini yemiyoruz.
Nette bulgurla karıştırıyorlar, sen sade firiklemi yapıyorsun
Bende geçen seferde 2. Seviyede zor gitmiştiKilo verimi azaldıkça kilo zor gidiyor yanii bende öyle sende demş başladı acaba
Tmmben sade firikle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?