• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20200519_003640.webp
ben 2009'da kaldım 😊😊

allah razı olsun canım:KK200:ya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür:KK60:
Allah kabul etsin
Şimdi sizlerin tuttuğu oruçla benimki bir olurmu?
Hep öyle düşünüyorum

5 şubatta başladım 70 kilo gibi
13 kilo verdim sayılır az kaldı 😊
Tebrik ederim valla ☺️

allah razı olsun canım:KK200:ya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür:KK60:
Allah yardımcınız olsun

1 ay sonra memlekete gidicez 2 aylığına hedef kiloma ulaşmış olmam lazım nasıl gidecek 6 kilo 1 ayda :KK43:
Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyor 😊 en kötü 6 kilo değil belki 4 5 olur. Kalanı da sonra verirsin

Amin amin bu sokaga cikma yasagı bizi bunalttı artık. Bugün zor yemek yaptim. Bunlarin 3 ü bir araya gelmemeli mi
Şöyleki, benim kan grubum 0
Eti kolay hazmedebiliyorum, yanında süt ürünü yersem feci şişiyorum, yanı ikisi birleşince hazım zorlaşıyor.
Makarna, pilav sağlıksız karbonhidrat, zaten yasak

Tebrik ederim valla ☺

Allah yardımcınız olsun

Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyor 😊 en kötü 6 kilo değil belki 4 5 olur. Kalanı da sonra verirsin
ben şimdiye kadar 16 17 kilo verdim artık çok zor gider oldu benim de sabrım kalmadı tutamıyom boğazı taktik değiştirmem lazım

Vaay nasılsın fatmacım😍seni burada görmek güzel oldu. Kilo maceran ne durumda?

Ayyy canım bizde çok mutlu olduk seni görünce iyiyim canım hamdolsun biraz kilo aldım inşallah izin kiloma düşünce gelirim canım
Sen nasılsın kuzum :KK19: :KK200: :KK200:
oy fatmam nasılsın kuzum .... allah razı olsun hepinizden :KK200:

Canım yaa bayram geliyor aklıma gelmiş tin bayramda yuvarlama Lara tatlilara desteginle hayır diyebilmistim
Bizde canım evde 5 erkekle biraz yoğunum ama hamdolsun şükür iyiyiz

Back
X