Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canim hangi şehirdesinizGünaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .
cuma memleketteydim o yüzden bildirim yapamamıştım.
burdaki son bildirimim: 69,8
Bugün : 68,5
Fark -1,3
Bu cumaya güzel bir eksi hedefliyorum
Allah sabır versin canımBu yazıyı beni bu kocadan kurtar diye okudum
Kişinin fikri neyse zikri de oymuş
Gerçi beni zorla tutan yok ama
Dur şimdi ayrılma zamanı değil, bekar olsam daha zor bir hayatım olur
Bugünkü yaptığını asla unutmayacagm yazdım kara kaplı defterine sağ olsun 1 sayfa daha ekledi
Zamanı gelince öyle bir açacağım ki o defteri
Ama şimdi degil
Aman Allah korusunGünaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .
Fark -1,3
Sana bakarken yakalandım nasıl güzel yakalanmakVampirim nasılsın![]()
Uzun hikaye canım ya
Ara ara kaşıntı şurubu verdiğim için ne zaman uyku yaptığı belli olmuyor o nedenle uyku saatleri şaşabiliyor
Bir de yalnızız burda hiç kimse yok evde pineklemekten yorulmuyor, yalniz minnoşum,zaten en çok da iki insan görsun konu komşu görsün diye memlekete gitmeyi çok istiyorum
valla harikasinnnKarşılarınızda grubun zombisi ben :)
5 te uyudun 8 de uyandım
Ama şiş gibi hissediyorum çünkü gece bir şey yedim
Dünkü kilomu yazayım
Cuma 78.4
Dün 78.0
-400gr
Ilerleyen saatlerde şişlik inerse belki tartılırım belli olmaz
kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadarGünaydın mutlu haftalar cuma günü 62.7
Bugün 62.5
200 grm cık
Herkese bol eksiler diliyorum
Günaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .
Fark -1,3
bacim alsana şu kumandayi elinden adaminHep mi az uyurdun cnm çünkü az uyumakta kilo vermeye engel sanki ben mesela nezman gec yatsam yada az uyusam sabaha kesin artı cıkıyorum resmen şişiyor vücudum.
Biz 4 sezon 6 . Bölümde sakin sakin ilerliyoruz![]()
Günaydın kızlar
Cuma 84.2
Pazartesi 83.9
-300
Kalp kalbe karşıymış, çok şükür iyiyim canım, günden güne eriyorum.Sana bakarken yakalandım nasıl güzel yakalanmakNapayım ablacım son 3 haftam kaldı nikaha yol stresi yapılacak işlerin stresi aldim kiloları vereyim derken paylaşım alanına yazdım takimda yeri olan kaptanim var mi diye
ordan seni gördüm sana bakıyordum yakalandım
sen nasılsın
![]()
hosgeldin gel canim gelSana bakarken yakalandım nasıl güzel yakalanmakNapayım ablacım son 3 haftam kaldı nikaha yol stresi yapılacak işlerin stresi aldim kiloları vereyim derken paylaşım alanına yazdım takimda yeri olan kaptanim var mi diye
ordan seni gördüm sana bakıyordum yakalandım
sen nasılsın
![]()
Cuma 60,800
Bugün 59,600
Fark 1,200
Evde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymişKalp kalbe karşıymış, çok şükür iyiyim canım, günden güne eriyorum.
Nikâh la mı evleneceksin? Burda daha düğün salonlarına müsade çıkmadı.
Bizim izinde karıştı, alman devleti sıkıntı çıkarıyor.
Ne yapacağız belli deyil
Hoşbuldumm amin inşallahhosgeldin gel canim gelAllah mutlulugunu daim etsin insallah
guzel heyecanlar bunlar
vay canina olem ben olem utanc icindeyim vay anam vay babam
harikasin gezocan![]()
Evde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymişkac kilo olmuşum duysan kızarsın 58 lere inmistim buralardaa 70 lere çıktım cok fena
![]()
20 günüm kaldı bu 20 günü iyi degerlendirmek istiyorum ama tek başıma zorlanıyorumvalla o fotolara omur boyu bakiliyor. bence bi bes kilo verebilirsin sporla desteklersen. kac yasindasin 30 un altindaysan meto daha hizlidir daha cok da verebilirsin![]()
Bir de dış çekimi daha sonra yaptıracağım o zamana kadar da verirsem süper olurvalla o fotolara omur boyu bakiliyor. bence bi bes kilo verebilirsin sporla desteklersen. kac yasindasin 30 un altindaysan meto daha hizlidir daha cok da verebilirsin![]()
Leslie cok faydali duzenli yapılınca ben de başlayacağım sanırımdün komsuya gittim bi cay icimlik durabildim. ben gelene kadar anne anne buse buse aglamis hic durmamis. babasi goruntulu gosterdi cocuk aglamaktan kipkirmizi kalk kalk diye bana yavrumdayamadim kalktim geldim sariliyo bebisim. ben disarda spor falan yapamam cocuk babada bile durmuyo tek yol leslie
![]()