- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin inşallahAllah dayanma gücü versin inşallah
Tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahAllah dayanma gücü versin inşallah
Tebrikler
Ben de oyleyim migrenim var ve aclik tetikliyor onun icin 3 gibi yemeyi dusunuyorum migren kendini gostermeden![]()
Sadece halanizda mihalamda migren var acaba bende de mi var![]()
Sadece halanizda mibenim annem kardeslerim dedem teyzem rahmetli nenelerim
![]()
Cuma 69.9
bu gün 69.5
fark -400
buna da şükür
Yani duruma gore değişir uykuyu çok seviyorum ama uykuda geçen vakti hayattan kaybolmuş vakitler olarak görüyorum hayat çok güzel ve uykuyla geçen vakit ziyan, ama tabi bazen dayanamıyorum:)Hep mi az uyurdun cnm çünkü az uyumakta kilo vermeye engel sanki ben mesela nezman gec yatsam yada az uyusam sabaha kesin artı cıkıyorum resmen şişiyor vücudum.
Biz 4 sezon 6 . Bölümde sakin sakin ilerliyoruz![]()
AminAllah sabır versin canım
yerim o minnosu cok mutlu olacaktir memlekette
Allah sifasini da versin insallah
bazi cocuklar gece uyumuyo uykuya cok dayanikli oluyo oyle mi diye merak etmistim
valla harikasinnn
dunki kilo derken cumadan p. tesiye bildirim dimi anlamadim
kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadar
cnm cok gecmis olsun evet hangi sehirdesin sen
burda en son ne zaman bildirim yaptin valla bomba gibisin harikasin natsuuu
bacim alsana şu kumandayi elinden adaminvalla ben olsam hasta olurdum iyi dayaniyon
vay vaayy gayet guzel fit woman![]()
Evet cumadan bu yana :)
153 cmLonely single girl 76.7 kiloya dustugumde kilolu olacakmisim obezlikten kurtulup
tek tek girip denedim
benim ideal kilom 56 cikiyo. benim boyum 1.60
senin boyun kac beybi?
Şükür tabiCuma 69.9
bu gün 69.5
fark -400
buna da şükür
Yani duruma gore değişir uykuyu çok seviyorum ama uykuda geçen vakti hayattan kaybolmuş vakitler olarak görüyorum hayat çok güzel ve uykuyla geçen vakit ziyan, ama tabi bazen dayanamıyorum:)
Amin
Evet cumadan bu yana :)
153 cm
Mini mini minnakim:)Ben de şu an obez 1 im
Şükür tabi![]()
Aslinda kavrulmuş olani daha lezzetli bence..belki tarçini çok ilave ettin veya alişkin olmadiğin için öyledir....Perihan
Kavrulmuş susamlı tahin aldım, acımsı tadı var, acep tarçını çokmu geldi ki?
Birde üstündeki yağı süzdüm, cilde ve saça çok faydası varmış, muhtemelen cildime sürerim.
Malûm yaş 45, karışıklar çıkmaya başladı
Leslie beni kesmiyor canım ya yerinde say walk walk walkLeslie yapmaya başlayalım mı bugün?
ben basliycamLeslie yapmaya başlayalım mı bugün?
Benim boyda 160...Lonely single girl 76.7 kiloya dustugumde kilolu olacakmisim obezlikten kurtulup
tek tek girip denedim
benim ideal kilom 56 cikiyo. benim boyum 1.60
senin boyun kac beybi?
Menüne yorum yapscaktim ama busefit aynen benim demek istediklerimi yazmiş sağolsun..fazladan olan 5 çiğköfteyi kaçamak listesine yazdim canim ..Dün internetim berbattı bi link 2 saatte zor açılıyodu sinirlendim menüyü yazmaya yeltenmedim bile.
Dünkü menü
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir., 1 tk şekersiz fıstık ezmesi.
Öğle
10 tane çiğköfte, 2 yk kısır.
Akşam
Bol peynirli salata
1 incecik dilim pasta var öğle akşam arasında.
Su 2 lt
7500 adım
Cuma 58,0
Pazartesi 58,5
500 gr +
moni
Gulhan1
Evet çiğköfte fazla oldu hollanda'da bulmak zor aylardır yemediğim için gözüm döndü resmen ama bugün telafi günü bu hafta kesinlikle 57lerle gelmek istiyorumolmasa daha iyiydi pasta ama incecikse cok skinti yok bencefakaaaat kilon az oldugu icin boyle kucuk kacamaklar bile bi hafta kilo verememene sebep olabilir o bakimdan dikkat
bir de cigkofte epey yemissin yanina da kisir cok fazla olmus sankibulgur sislik yapmistir arti gelmen cok dogal
Tamam canım pazar gününü koca bi haftayla telafi edicem.Menüne yorum yapscaktim ama busefit aynen benim demek istediklerimi yazmiş sağolsun..fazladan olan 5 çiğköfteyi kaçamak listesine yazdim canim ..![]()