Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Perihan
Kavrulmuş susamlı tahin aldım, acımsı tadı var, acep tarçını çokmu geldi ki?
Birde üstündeki yağı süzdüm, cilde ve saça çok faydası varmış, muhtemelen cildime sürerim.
Malûm yaş 45, karışıklar çıkmaya başladı

Hep mi az uyurdun cnm çünkü az uyumakta kilo vermeye engel sanki ben mesela nezman gec yatsam yada az uyusam sabaha kesin artı cıkıyorum resmen şişiyor vücudum.

Biz 4 sezon 6 . Bölümde sakin sakin ilerliyoruz 😂
Yani duruma gore değişir uykuyu çok seviyorum ama uykuda geçen vakti hayattan kaybolmuş vakitler olarak görüyorum hayat çok güzel ve uykuyla geçen vakit ziyan, ama tabi bazen dayanamıyorum:)
Allah sabır versin canım
Amin 🎈
yerim o minnosu cok mutlu olacaktir memlekette 💕
Allah sifasini da versin insallah 🙏🏻
bazi cocuklar gece uyumuyo uykuya cok dayanikli oluyo oyle mi diye merak etmistim

valla harikasinnn
dunki kilo derken cumadan p. tesiye bildirim dimi anlamadim 🤦🏼‍♀️

kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadar 💕

cnm cok gecmis olsun evet hangi sehirdesin sen

burda en son ne zaman bildirim yaptin valla bomba gibisin harikasin natsuuu 😍

bacim alsana şu kumandayi elinden adamin 😂 valla ben olsam hasta olurdum iyi dayaniyon

vay vaayy gayet guzel fit woman 👍🏻
Lonely single girl Lonely single girl senin kilo takip programini indirdim bende. obez1 gorunuyorum 🤦🏼‍♀️😂😂
Evet cumadan bu yana :)
Lonely single girl Lonely single girl 76.7 kiloya dustugumde kilolu olacakmisim obezlikten kurtulup 😁 tek tek girip denedim 🤪

benim ideal kilom 56 cikiyo. benim boyum 1.60
senin boyun kac beybi?
153 cm
Mini mini minnakim:)Ben de şu an obez 1 im
Cuma 69.9
bu gün 69.5
fark -400
buna da şükür
Şükür tabi 😊

Yani duruma gore değişir uykuyu çok seviyorum ama uykuda geçen vakti hayattan kaybolmuş vakitler olarak görüyorum hayat çok güzel ve uykuyla geçen vakit ziyan, ama tabi bazen dayanamıyorum:)

Amin 🎈

Evet cumadan bu yana :)

153 cm
Mini mini minnakim:)Ben de şu an obez 1 im

Şükür tabi 😊

cok iyi vermissin canim

oyy minnak beybi benden de minnak :KK19: cok severim ben minnak insanlari up uzun insanlardan ürküyorum 😂

Perihan
Kavrulmuş susamlı tahin aldım, acımsı tadı var, acep tarçını çokmu geldi ki?
Birde üstündeki yağı süzdüm, cilde ve saça çok faydası varmış, muhtemelen cildime sürerim.
Malûm yaş 45, karışıklar çıkmaya başladı
Aslinda kavrulmuş olani daha lezzetli bence..belki tarçini çok ilave ettin veya alişkin olmadiğin için öyledir....

Dün internetim berbattı bi link 2 saatte zor açılıyodu sinirlendim menüyü yazmaya yeltenmedim bile.
Dünkü menü

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir., 1 tk şekersiz fıstık ezmesi.

Öğle
10 tane çiğköfte, 2 yk kısır.

Akşam
Bol peynirli salata

1 incecik dilim pasta var öğle akşam arasında.

Su 2 lt
7500 adım

Cuma 58,0
Pazartesi 58,5
500 gr +

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Menüne yorum yapscaktim ama busefit aynen benim demek istediklerimi yazmiş sağolsun..fazladan olan 5 çiğköfteyi kaçamak listesine yazdim canim ..:KK66:

Son düzenleme:
Bizdede aile terapistleri vardi..onlarlan konuşmak gerçekten iyi geldi.çokta sempatik ve pozitif insanlar biri kadin biri erkek..bu 2 ci görüşmemizdi...6 ay kadar sürecek...bakalim 6 ay sonra neler değişecek ..eşimle ilişkimiz nasil etkilenecek bu terapiden..ama şimdiden iyi geldi diyebilirim...🤗

olmasa daha iyiydi pasta ama incecikse cok skinti yok bence 😊 fakaaaat kilon az oldugu icin boyle kucuk kacamaklar bile bi hafta kilo verememene sebep olabilir o bakimdan dikkat 😁

bir de cigkofte epey yemissin yanina da kisir cok fazla olmus sanki 😁 bulgur sislik yapmistir arti gelmen cok dogal
Evet çiğköfte fazla oldu hollanda'da bulmak zor aylardır yemediğim için gözüm döndü resmen ama bugün telafi günü bu hafta kesinlikle 57lerle gelmek istiyorum

Back
X