- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeimLeslie beni kesmiyor canım ya yerinde say walk walk walk
Bu akşam sporuma devam edebilirim inşallah
Başlayalım o vakitben basliycam
Banada malesefKizlar ben kilomu hiç söylemeyim...acil diyete başlaamam gerek..açlik oruçlari sanirim bana iyi gelmedi...cuma günleri bende bildirim yapacağim artik..ve listedeymişim gibi dikkat edeceğim
Sanırsam oruç ters tepki yapmış olabilir hani belki de bazen diyorlar ya vücut aç kaldığında İşte sonrası ilk bulduğu yiyeceği depolar yağa donusturur�yle mi oldu acaba İnşallah olmamıştırBanada malesef![]()
Açlik orucu sanada iyi gelmedi galiba,..sağlik olsun canim moralini bozma...Kilom 76.6 arti 1.5 malesef![]()
Aylin maşallah cumadan bu yana 12 kilo vermişsinkusüratı hesaplamıyorum bile. Dünya rekoru kk da kırıldı şok şok şok
![]()
Gözümü açar açmaz,uykulu uykulu unutmadan yazayım dersem böyle olur işteay cok güldüm ben sadece farka bakmisimfark dogrudur ama bence
![]()
Hiç sorma gezomAylin, geç mi yattın, rüyanda oruç mu tuttunbu rakamlara bakarsak 12,100 kilo vermişsin
Maşallah tebrik ederimEaeaeaeeeeeeeeeaaaaa ( çığlık)
Kilo bildirimi yapmak istiyorumm
Cuma : 78.4
Şimdi: 77.6
Fark : -800 gr![]()
Teşekkür ederimMaşallah tebrik ederimLonely single girl
evet, aynen.. Çoğunluk eksideBu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz![]()
+ ile gelen bi ben miyimBu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz![]()
Süpersin maşallahMaşallah tebrik ederimLonely single girl
boyumuzu seveyimBenim boyda 160...
vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerekKizlar ben kilomu hiç söylemeyim...acil diyete başlaamam gerek..açlik oruçlari sanirim bana iyi gelmedi...cuma günleri bende bildirim yapacağim artiklistedeymişim gibi dikkat edeceğim
nasil sevindim anlatamammmBizdede aile terapistleri vardi..onlarlan konuşmak gerçekten iyi geldi.çokta sempatik ve pozitif insanlar biri kadin biri erkek..bu 2 ci görüşmemizdi...6 ay kadar sürecek...bakalim 6 ay sonra neler değişecek ..eşimle ilişkimiz nasil etkilenecek bu terapiden..ama şimdiden iyi geldi diyebilirim...![]()
ay kiyamam ben sanaaaEvet çiğköfte fazla oldu hollanda'da bulmak zor aylardır yemediğim için gözüm döndü resmen ama bugün telafi günü bu hafta kesinlikle 57lerle gelmek istiyorum
Eaeaeaeeeeeeeeeaaaaa ( çığlık)
Kilo bildirimi yapmak istiyorumm
Cuma : 78.4
Şimdi: 77.6
Fark : -800 gr![]()
Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeim
Başlayalım o vakit![]()
Kilom 76.6 arti 1.5 malesef![]()
Banada malesef![]()
aynen. ben daha onlar yaparken bunun olacagini dusunuyodum ve olduSanırsam oruç ters tepki yapmış olabilir hani belki de bazen diyorlar ya vücut aç kaldığında İşte sonrası ilk bulduğu yiyeceği depolar yağa donusturur�yle mi oldu acaba İnşallah olmamıştır
Gözümü açar açmaz,uykulu uykulu unutmadan yazayım dersem böyle olur iştebusecim
sen ve+ ile gelen bi ben miyimsabahtan beri 5 tane wasa kemirdim sadece 1 saatte yavaş tempo yürüyüş yaptım akşam yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkcam kızı uyutup cumaya sağlam gelcem
![]()