Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Screenshot_20200629-154755_Weight Tracking.webp

8 günde 3.5 kg çok şükür
Screenshot_20200629-154814_Weight Tracker.webp

Mavi bayrağı almaya az kaldiiiiiii🎈

Leslie beni kesmiyor canım ya yerinde say walk walk walk😅
Bu akşam sporuma devam edebilirim inşallah
Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeim😖
Başlayalım o vakit 😄

Bu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz :KK5:
+ ile gelen bi ben miyim 😩😩😩 sabahtan beri 5 tane wasa kemirdim sadece 1 saatte yavaş tempo yürüyüş yaptım akşam yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkcam kızı uyutup cumaya sağlam gelcem 💪💪💪

Benim boyda 160...
boyumuzu seveyim 😁
Kizlar ben kilomu hiç söylemeyim...acil diyete başlaamam gerek..açlik oruçlari sanirim bana iyi gelmedi...cuma günleri bende bildirim yapacağim artiklistedeymişim gibi dikkat edeceğim
vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerek

Bizdede aile terapistleri vardi..onlarlan konuşmak gerçekten iyi geldi.çokta sempatik ve pozitif insanlar biri kadin biri erkek..bu 2 ci görüşmemizdi...6 ay kadar sürecek...bakalim 6 ay sonra neler değişecek ..eşimle ilişkimiz nasil etkilenecek bu terapiden..ama şimdiden iyi geldi diyebilirim...🤗
nasil sevindim anlatamammm
havai fisekler patliyooorr
parti zamaniii:KK73::KK73::KK73:

Evet çiğköfte fazla oldu hollanda'da bulmak zor aylardır yemediğim için gözüm döndü resmen ama bugün telafi günü bu hafta kesinlikle 57lerle gelmek istiyorum
ay kiyamam ben sanaaa
bende olsam yerdim o zaman cok severim cunku 😁
basarabilirsin canim 👍🏻

Eaeaeaeeeeeeeeeaaaaa ( çığlık)🤣

Kilo bildirimi yapmak istiyorumm

Cuma : 78.4
Şimdi: 77.6
Fark : -800 gr 🎀🎊🎉💖

parti parti partiiiii :KK73::KK73::KK73:

Ah onlar beni çok yoruyordu şuan biraz katı vir diyet uyguluyorum yürüyüş harici bir şey yapamaycağım. Ama bittikten sonra bu diyet ben de farklı sporlara dönecğeim😖

Başlayalım o vakit 😄

senin diyetine anca leslie olur cok da yapma hatta. ben 1 mil. ile basliycam bugun

Kilom 76.6 arti 1.5 malesef 🙄

vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerek
tabi saglikli seyler yiyerek 🥰
Sanırsam oruç ters tepki yapmış olabilir hani belki de bazen diyorlar ya vücut aç kaldığında İşte sonrası ilk bulduğu yiyeceği depolar yağa donusturur�yle mi oldu acaba İnşallah olmamıştır
aynen. ben daha onlar yaparken bunun olacagini dusunuyodum ve oldu 😐

Gözümü açar açmaz,uykulu uykulu unutmadan yazayım dersem böyle olur işte :KK70::KK70::KK70:busecim

amaaan bi rakamcik yanlis basmissin nasilsa o rakama da geleceksin dimi canin sag olsun :KK28:

+ ile gelen bi ben miyim 😩😩😩 sabahtan beri 5 tane wasa kemirdim sadece 1 saatte yavaş tempo yürüyüş yaptım akşam yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkcam kızı uyutup cumaya sağlam gelcem 💪💪💪
sen ve MuMu85 MuMu85 sanırım olsun kizlar daha cumaya var hersey degisebilir 👍🏻🥰

Back
X