- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet bencede,bu hafta 1. olalım artık perihancım.Ben kendime güveniyorum cumayaBu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bencede,bu hafta 1. olalım artık perihancım.Ben kendime güveniyorum cumayaBu pazartrsi maşallahiniz var kizlar cumaya kadar dikkat ederseniz 1 ci olabiliriz![]()
Artı gelmicem bu konuda kararlıyım hedefim 57,5 bakalım
Sağol cnm inşallah ❤boyumuzu seveyim
vucut kitliga girdi az sik yiyerek kandirman gerek
nasil sevindim anlatamammm
havai fisekler patliyooorr
parti zamaniii
ay kiyamam ben sanaaa
bende olsam yerdim o zaman cok severim cunku
basarabilirsin canim
parti parti partiiiii
senin diyetine anca leslie olur cok da yapma hatta. ben 1 mil. ile basliycam bugun
tabi saglikli seyler yiyerek
aynen. ben daha onlar yaparken bunun olacagini dusunuyodum ve oldu
amaaan bi rakamcik yanlis basmissin nasilsa o rakama da geleceksin dimi canin sag olsun![]()
Evetttt :)
Evet ben de 1 mile ile başlayacağımboyumuzu seveyim
parti zamaniii
ay kiyamam ben sanaaa
bende olsam yerdim o zaman cok severim cunku
basarabilirsin canim
parti parti partiiiii
senin diyetine anca leslie olur cok da yapma hatta. ben 1 mil. ile basliycam bugun
tabi saglikli seyler yiyerek
aynen. ben daha onlar yaparken bunun olacagini dusunuyodum ve oldu
amaaan bi rakamcik yanlis basmissin nasilsa o rakama da geleceksin dimi canin sag olsun![]()
Tşk ederim sizlerde öylesiniz cnmSüpersin maşallah
Ne pozitif enerjik bir insansin sen .sağol canim benimboyumuzu seveyim
parti zamani
Artı gelmicem bu konuda kararlıyım hedefim 57,5 bakalım![]()
amaniinn bu fotodaki senin kedi o zaman bu ne guzellik masallah cok sevesim geldiEvetttt :)
bende almak istiyorum 

sen de sagol periNe pozitif enerjik bir insansin sen .sağol canim benim...inşallah herşey daha iyi olacak Allahin izniylen
kiz natsu o salamlar ne ariyo orda yine dun halletmedik mi kiz o mevzuyu anime natsuuuMenü bildirimi
sabah
Sade kahve
1 dilim tb ekmek
1 çatal peynir
1 çk şeker
öğle
2 yumurta
Ispanak (yağsız tuzsuz limonlu)
akşam
Bir tabak yeşil salata
2 dilim salam
1 meyve hakkım var onu da ilerleyen saatlerde alacağım.
su: 2 lt
Şu an yeşilçay Tüketiyorum![]()
Evet benim minnosum o 4 cocuk az geldi 5.yi aldimraziyiz bacim. ama sana eksiler yakisiiirr![]()
amaniinn bu fotodaki senin kedi o zaman bu ne guzellik masallah cok sevesim geldibende almak istiyorum
sen de sagol peri
hayirli bi yola ciktiniz toparlarsiniz insallah yeterki pes etmeyin devam edin terapiste
kiz natsu o salamlar ne ariyo orda yine dun halletmedik mi kiz o mevzuyu anime natsuuu![]()
Ben olsam ekmek yerim bana banasonunda yemek ocakta pismekte aksam yemegim gec olcak halim yoktu yapmaya
gelsin menu
sabah
2 dilim tb ekmek arasina
cevizli acuka ve beyaz peynir
ogle
yarim elmayi 3 yk yogurda dogradim
bi hilal karpuz
15 antep fistigi
aksam
1 tabak az z. yagli kabak yemegi
yanina 2 yk makarna ya da 1 dilim tb ekmek yiycem
3 lt su
bencede oyle yapcam sanirimBen olsam ekmek yerim bana bana![]()
Olur öyle şeyler yarın devamBen bu gün menü paylaşmasam.Kızımın sınavı bitti ya çok şükür bu gün üzerimizden tonlarca yük kalkmış gibi hafifledik.Kızım biraz çılgınlık yapmak istedi. Korona yüzünden aylardır dışarıdan yemiyorduk.Çocuğumun canı fast food çekmiş.Bu gün mola verdim diyelim mi...Ama söz yarın telafi edeceğim ve cumaya iyi bir eksiyle geleceğim.