Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burada bisiklet bu şekilde öğretiliyor çocuklara. Hatta daha küçük çocukların iki pedalıda söküyorlar, ayaklarıyla sürüp dengede kalıyor dengede durunca önce tek pedal sonra diğerini takıyorlar. Çok kolay öğreniyorlar
Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol
Him nette görmüstüm bu teknigi sagol canim , bizim burda cocuklar icin pedalsiz bisikletler var :)

kisa tuylu sakin ama insan canlisi ne onerirsin canim 🙄
Ayni türün crem renklisini alcan :) nette arastirdim bende ve gözlemledigim kadariylada dogru gri kediler cok cana yakin olmuyo ama tabi istisnalar vardir , bizimki sürekli pesimizde bizle yatiyo hatta ilk 2 hadta kucagimda ikimizin arasinda uyudu sonra ne olduysa kucaga gelmiyor ve ayak dibimizde uyuyor artik ama yine de hep yakinimizda , kakasini düzgün yapamadigi icin bi jac kez poposunu yikamak zorunda kaldim ona bagliyorum ben küstü haspam heralde 🤣🤣🤣

sadece kurallara uymustum zaten kurallari cok kari ve spor yapmistim yuruyus

gezecon bi tabak pirinc pilavi fazla degil mi

ya oglan kucuk kediye zarar verir mi diye endisem var
Yahu 7 aydır yememişim apa izin vermiş, çok gelirmi gözüme :KK70: :KK70: :KK70: amma keşke bulgur serbest olsaydı, pirinci yemesemde bişey kaybetmezmişim

Afiyet olsun csnim güzel menü👍

Sen özel bir diyet yapiyordun hatirladiğim kadariyla izvec diyetiydi..kolay gelsln canim ..inşallah istediğin sonucu görürsün..😊
Evet. Teşekkür ederimmm 🤗
bebim oglan 2,5 yasinda sizce kedi almak icin erken mi??
Bence değil ama çocuğun huyunu da gözetmek lazım 😅 ben de çok istiyorum kedi, kızçem de çıldırıyor kedi görünce sevinçten ama en son sevdiği kedinin kulaklarını kuyruğunu tutmuş çekiniyoruz bu yüzden

Ayni türün crem renklisini alcan :) nette arastirdim bende ve gözlemledigim kadariylada dogru gri kediler cok cana yakin olmuyo ama tabi istisnalar vardir , bizimki sürekli pesimizde bizle yatiyo hatta ilk 2 hadta kucagimda ikimizin arasinda uyudu sonra ne olduysa kucaga gelmiyor ve ayak dibimizde uyuyor artik ama yine de hep yakinimizda , kakasini düzgün yapamadigi icin bi jac kez poposunu yikamak zorunda kaldim ona bagliyorum ben küstü haspam heralde 🤣🤣🤣

ahaha yerim onu yani kisa tuylu dusuk kulak kedinin kremini mi alcam
Oğlum bu akşam da anneanneye gitmek istiyorum dedi
Çocuk çok bunaldı yalnız başına ya😊
Ayın 6 si gibi gidiyoruz inşallah yani 7 günde 18 kg 🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka 7 günde 5 + kg versem çok mutlu olurum
cok hizli gitme istersen organlarin zarar gormesin
Yahu 7 aydır yememişim apa izin vermiş, çok gelirmi gözüme :KK70: :KK70: :KK70: amma keşke bulgur serbest olsaydı, pirinci yemesemde bişey kaybetmezmişim

bir tabaga izin var miydi? ye valla o zaman 😂 cok severim bende ama hasretim
Evet. Teşekkür ederimmm 🤗

Bence değil ama çocuğun huyunu da gözetmek lazım 😅 ben de çok istiyorum kedi, kızçem de çıldırıyor kedi görünce sevinçten ama en son sevdiği kedinin kulaklarını kuyruğunu tutmuş çekiniyoruz bu yüzden
bilmiyorum oyle seyler yapmadi sokaktakilere ama evde koseye kistirabilir 😂 seninki kac yasinda

Iyi aksamlar hanimlar
Bugun tek öğün yapayim istedim ama olmadi basima agri girecek gibiydi ah su migren 😣

Oglen 2 de
1 kase kiraz
2 yumurta ile omlet (peynir ve maydanoz ile )

Aksam 7 de
5 kasik yesil fasulye
4 kofte
2 kasik eriste

2 catal ev yapimi yaspasta 🙊
Su 2 lt olmustur .
2 çatalcik pastadan birşey olmaz ..tadimlik yedysen sorun değil 😊
Onun dişinda menün gayet güzel

Bugün menümü zamanında yazayım 😊😊

Sabahtan akşama kadar 5 wasa

Akşam
Et, salata.

Gün içinde 4 kupa sade filtre kahve.

Su 3lt
Spor 1 saat yavaş tempo yürüyüş.
Yürüyüş harici 5 bin adım.
10dk bisiklet

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Wasa abur cubur yemekten iyidir bende evde bulundurayim.....çok az yemişsin ama..

Back
X