Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence siz spor yaptiginiz icin bu kadar elden ayaktan düstünüz, 3 gün ara verseniz ne olurdu ilk oruca bu kadar yüklenilir mi 🤨
Orucun ilk günü bir arkadaşa yürüyerek gidip döndük, onun harici hiçbirşey yapmamıştım.
Bu seferde oruca kadar yürüyüşe devam, sonrası evde yatarım heralde

Niye erken olsun ki

Öyle aman aman bi bakimi yok , günlük tuvaletini temizle mamasini yer sabah aksam oyna arada sev bitti gitti :) zaten ilgi sevgi isteyince kendileri geliyo yanina :)

Valla oglaninki ni sürdüm bugün esim.almis bana deve gibi bisey süremedim onu, suan totom agriyo yarin oturamiycam kesin 🤣🤣
İlk zamanlar öyle oluyo bacak içleri, popo falan berbat oluyo 😀😀 sen oğlanınkinde iyice öğren sonra büyüğe geçersin kadın bisikletleri daha rahat oluyo orta kısmı çapraz olduğundan daha güvende hissediyosun kendini.

hey masallah ben bi oglanla bas edemiyom 😂 cok saygi duydum 👍🏻

cnm cok cok gecmis olsun Allah acil. sifalar versin bi an once sagligina kavusmani diliyorum 🙏🏻🌺

seni natsu senii 😁😘

benim de 1 😁

ben de isterim belki oglan sever cok zorluyor yeme konusunda beni. ben de sevip yemezsem iyi tabi 😂

noldu kiz hatirlamiyom kacamak mi yaptiydin. hadi bismillah bi gaza gel. kurtul şu 8 lerden yanima gel bacim 🥰

costun yine dalgalaniyorsun seeenn yeni yeni sevdalaniyosun seen :halay::ıslık:
cumaya sen 75 lere gelcen bu gidisle
Insallahhhhhh
Istediğim 74 olmak cumaya
74.9 bile olsun ama olsun hayitlisiyla😊
Bende de var 2 tane.
Hepimize maşallah Rabbim esirgesin 🧿🧿
Aminnn

Canım benim bi arkadaşım yaptı çokta güzel kilo verdi valla içimde kaldı gayette düzgün bir insandı ne zaman kilo vermem gerekse yapıyorum demişti ve 2 haftada gözümün önünde küçüldü çok güzel olmuştu inşAllah bende de işe yarar :) arada senden yaptıklarını sorarım :KK36:

sadece kurallara uymustum zaten kurallari cok kari ve spor yapmistim yuruyus
Menüm

Sabah
1 porsiyon çilek

Kahvaltı
2 küçücük yumurtadan pastırmalı, zeytinli, çörekotlu omlet
Cevizli tahin

Akşam
1 porsiyon üzüm
1 tabak pirinç pilavı
Salata
Cevizli tahin

Su
2 lt ye yakın

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Oruçken canım aşırı derecede limonlu maden suyu istedi.
Dünden beri yapıp soğuk soğuk içiyorum.
30 senedir almanyadayim maden suyunu sevemedim ve hiç içmediydim.

gezecon bi tabak pirinc pilavi fazla degil mi
Niye erken olsun ki

Öyle aman aman bi bakimi yok , günlük tuvaletini temizle mamasini yer sabah aksam oyna arada sev bitti gitti :) zaten ilgi sevgi isteyince kendileri geliyo yanina :)

Valla oglaninki ni sürdüm bugün esim.almis bana deve gibi bisey süremedim onu, suan totom agriyo yarin oturamiycam kesin 🤣🤣
ya oglan kucuk kediye zarar verir mi diye endisem var

Iste o denge nasil ögreniliyo var mi bi tüyosu normal düz gidiyomda virajlarda ve karsidan biri gelirse tirtliyom 😁😁
Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol

Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol
Burada bisiklet bu şekilde öğretiliyor çocuklara. Hatta daha küçük çocukların iki pedalıda söküyorlar, ayaklarıyla sürüp dengede kalıyor dengede durunca önce tek pedal sonra diğerini takıyorlar. Çok kolay öğreniyorlar

Bugünkü menüm
Sabah : bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Akşam : bir karnıyarık, salata,bir zeytinyağlı dolmma, iki üç biber kızartması, bir kaç patates kızartması
Su:2,5 litre
Spor :30 dk hızlı leslie

Bugünkü menüm
Sabah : bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Akşam : bir karnıyarık, salata,bir zeytinyağlı dolmma, iki üç biber kızartması, bir kaç patates kızartması
Su:2,5 litre
Spor :30 dk hızlı leslie
sabah cok guzel aksam bi karniyarikla salata yetermis sanki 😊
afiyet olsun obezim 🌺

Back
X