Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dunki menum

sabah
2 tereyagda yumurta
1 dilim tb ekmek

ogle
1 kucuk tabak kabak yemegi
yarim dilim tb ekmek

ara
bi avuc antep fistigi (kabak beni hic tok tutmadi)

aksam
3 yk kabak yemegi
yarim dilim tb ekmek
7 tane patates kızartması
3 cig kofte göbekle yedim

3 lt su

Gulhan1 Gulhan1
Kabak benide tok tutmuyordu eskiden
Şimdiyi bilmiyorum, bugünden itibaren tuzu sıfırladık, sebze olarak elimde pırasa ve bamya var, limonla yenebildiği için başka sebze yemeyeceğim ki tuzsuz olması çok belli olmasın

Menüm
Spor 1 saat 45 dakika yürüyüş 375 puan

Kahvaltı
2 dilim ıspanaklı börek ( birini yiyemedim)
3 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
Cevizli hurma

Akşam
1 kâse et çorbası ( adını unuttum)
Domates, salatalık
1 büyük dilim fındıklı rulo
Cevizli hurma
Üzüm

Su
1,5 lt

Sporu hesapladım, unutmadan önce yazdım.
Şunu tekrar anladım ki ekmek, hamur bana iyi gelmiyor.
Yedim ama şiştim, pişman olmadım fakat rahatsız oldum.
Allah 'ın Izniyle bugün karaciğer temizliği yapmaya niyetimi ettim.
Önümde 2 hafta zorlu süreç var, inşallah alnımın akıyla onuda başarırım
Dün serbest günüydü galiba...Allah yardimcin olsun canim böyle seni azimli gördükce imrenmiyor değilim..sonuna kadar devam etmekte isterdim ama dediğim gibi benim şu anki bulunduğum durum buna müsade etmiyor..önce ailevi sorunlarim düzelir eşimle aram daha iyi olur inşallah..

Son düzenleme:
bende bu sabah korka korka tartiyla yüzleştim..neyseki korktuğum gibi bir rakam görmedim...60 hatta üzerinde bit rakam bekliyordum...spor yapmayan biri olsaydim kesinlikle o rakamlarida göürdüm...kaç gündür sabah akşam durmaksizin yedim elime ne geçtiyse..sevmediğim şeyleri bile yedim:olamaz: .burda yine sporun faydasini görmüş oldum😍 tekrar diyete başliyorum bugündrn ittibaren....58,3 şu anki kilom...hedefim bu ay sonuna kadar 55 kilo olmak...💪🏻

Dün serbest günüydü galiba...Allah yardimcin olsun canim böyle seni azimli gördükce imrenmiyor değilim..sonuna kadar devam etmekte isterdim ama dediğim gibi benim şu anki bulunduğum durum buna müsade etmiyor..önce ailevi sorunlarim düzelir eşimle aram daha iyi olur inşallah..
Evet canım serbesti , inan çok mutlu olmadım yedim diye. herşeyden önce huzurun yerinde olsun, başka sefere yaparsın inşallah. Sende az azimli deyilsin yani. Istediğin kiloya düşmene rağmen sporu bırakmadın. Bende sana maşallah diyorum.

Kabak benide tok tutmuyordu eskiden
Şimdiyi bilmiyorum, bugünden itibaren tuzu sıfırladık, sebze olarak elimde pırasa ve bamya var, limonla yenebildiği için başka sebze yemeyeceğim ki tuzsuz olması çok belli olmasın
Kabaga bulgur eklenince azda olsa fark ediyor tok tutuculuğu

Back
X