• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lonely single girl Lonely single girl moralini bouzma csnim spor yapiyorsun ilk önce sıkılaşma oluyormu onu takip et.....birde uyku saatlerini düzene koyman lazim oda kötü etkiliyo kilomuzu
Sağ ol canım💕
Uyku düzeni iki güne düzene girer inşallah sınav muhabbeti bitecek bir de çok stres yaptım
Hep uyuyakaldım geceleri
Gündüz de iş sıcak vs derken heba oluyor
Konular pek yetişmedi gibi
Inşallah düzelecek bakalım
Hayırlısı hakkimizda

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın lütfen normalde kalp kullanmayı çok severim sevdiğim kişilere ama bazı cevaplarda koyamıyorum artık o an sol elle yazıyorsam ya da bir işim varsa yanlış anlaşılmasın
Bu kalpler grubumuzdaki bütün arkadaşlarıma 😊💘💖💗💞💓💕💟💔🧡💛💚💙🤎🤎😊
Tek derdin bu olsun❤️

gezegenfeza gezegenfeza arabica kahve çekirdekleri yüksek rakımda olduğundan dolayı çabuk böcekleniyormuş. dolayısıyla korumak için ilaçlanıyormuş. robusta kahve çekirdekleri deniz seviyesinde yani düşük rakımda olduğundan korunaklıymış. mutemelen organik dediğin kahve çekirdekleri robusta dır. robustanında aromaları güzel değil. topraksı ve kafeini yüksek :işsiz:
Tmm canım aklımda olsun

Bu ne pahalı kız, ben indirime düştükçe alıyorum, daha açılmamış 2 kilo var

almanyada fiyatlar nasıl bilmiyorum. ama burada böyle. strabucks ta 250 gramlık kenya ve guatemelayı 49 TL den almıştım aralık ayında. yani kiloları 196 TL oluyor. yılbaşı zammı da gelmiştir. bunlar onun yanında ekonomik kalıyor. ama işte bana 1 kiloluk fazla oluyor. starbucksta indirim yok kahvelerde. o nedenle hem fiyat açısından, hem değişik lezzetli tatlar açısından, hem de fillerle yakın ilişkisinden dolayı :KK70: starbuckstan başka kahve seçeneklerine bakmaya karar verdim.

almanyada fiyatlar nasıl bilmiyorum. ama burada böyle. strabucks ta 250 gramlık kenya ve guatemelayı 49 TL den almıştım aralık ayında. yani kiloları 196 TL oluyor. yılbaşı zammı da gelmiştir. bunlar onun yanında ekonomik kalıyor. ama işte bana 1 kiloluk fazla oluyor. starbucksta indirim yok kahvelerde. o nedenle hem fiyat açısından, hem değişik lezzetli tatlar açısından, hem de fillerle yakın ilişkisinden dolayı :KK70: starbuckstan başka kahve seçeneklerine bakmaya karar verdim.
En iyisini düşünmüşsün

Normal fiyatları 13, 15 euro
Ben 8 e düştüğü zaman alıyorum.
13 euro 100 tl
8 euro 62 tl
Bir kg paketler

ooo çok iyimiş o:ıslık: kilosu 62 TL çok çok iyi. 100 TL bile starbucks ın fiyatları yanında çok iyi. ama 62-65 süper. jacopsun crema çekirdeğini 1 kilo 95 e buldum. tadı iyi diyorlar. aslında onu alacaktım ama sonra davidoff u tercih ettim.

NERDESİNİZ.webp

Aa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldu

Ay hadi inşallah bakalim

Al benden de o kadar 😊 biz bugün klima +vantilatör çalışıyor, bu odadan çıkamadık
Diğer iki odada da klima var ama yanıyor deli gibi her yer

Aah ah 70 olsam ona da raziyim incelme çok yavaş bir şiştim mi hoop hamile gibi oluyorum hemen

benim yerimde olsan kafayi yerdin 😂

benimki 29
Evet cnm diyetisyen menüsü🤗

Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gitti🤣🤣
bunlar hep ayni model valla boyle boyle buyuyecekler 🙏🏻

Back
X