Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlıktan midem gurulduyor şu an ama
Gel gör tartıyı![]()
Artı 200 çok deyil canım, cumaya kadar gider oBu ne yaa.ben neden + dayım...
Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200
Kaçamak falan yapmadığım gibi ev işi yapıyorum hareketliyim de ama +200 görünüyor.Cumaya eksi olur inşallah.Ben de mi diyetisyene başlasam ki...Çok canım sıkıldı.
Valla yaradı cnm ya çok huzurlu ve mutluyum allahım devamıda gelir inş.Maşallah arkadaşima..diyetisyen işe yaradi galiba.![]()
Cnm ben çok pişman oluyorum neden bunca yıl beklemişim bosuna kendime eziyet etmişim kendi kendime bilinçsizce diyet yapicam diye. Zaten artik vücudum kitlenmişti resmen ne yapsam işe yaramıyordu imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.Bu ne yaa.ben neden + dayım...
Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200
Kaçamak falan yapmadığım gibi ev işi yapıyorum hareketliyim de ama +200 görünüyor.Cumaya eksi olur inşallah.Ben de mi diyetisyene başlasam ki...Çok canım sıkıldı.
Perşembe günü akşama kadar koşturdum hiç bir şey yemedim sdce su içtim ve sabah bi kalktım hiç istediğim gibi bir degişim yokBu ne yaa.ben neden + dayım...
Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200
Aah ah geçen sene kendime elbise bakarken kıyafet satıcısıyla bir konuşma geçmişti aramızdaPerşembe günü akşama kadar koşturdum hiç bir şey yemedim sdce su içtim ve sabah bi kalktım hiç istediğim gibi bir degişim yokkadınların kilo vermesi neden bu kadar zor
Valla yaradı cnm ya çok huzurlu ve mutluyum allahım devamıda gelir inş.
Cnm ben çok pişman oluyorum neden bunca yıl beklemişim bosuna kendime eziyet etmişim kendi kendime bilinçsizce diyet yapicam diye. Zaten artik vücudum kitlenmişti resmen ne yapsam işe yaramıyordu imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.
geçmiş olsun canım. neden öyle oldu ki acaba?
Geçmiş olsun
Sol elinde ne var kaptanım
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
moni geçmiş olsun kaptanim..sen kendini yorma ben idare ederim burayi...
Ufak tefek hatalar oluyo ama alişacağim..![]()
moni geçmiş olsun inş düzelir biran önce
Millet hepinizi kutlarım 2.olmuşuz
ayrıca @Aylin42Konya ablacım tebrikler
moni kaptan geçmiş olsun, inşallah kısa zmaanda düzelir
![]()
Geçmiş olsun moniş❤inşallah sıkıntılı bir durum yoktur
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Geçmiş olsun canım.Gulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?