• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu ne yaa.ben neden + dayım...
Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200

Kaçamak falan yapmadığım gibi ev işi yapıyorum hareketliyim de ama +200 görünüyor.Cumaya eksi olur inşallah.Ben de mi diyetisyene başlasam ki...Çok canım sıkıldı.
Artı 200 çok deyil canım, cumaya kadar gider o

Maşallah arkadaşima..diyetisyen işe yaradi galiba. :KK5:
Valla yaradı cnm ya çok huzurlu ve mutluyum allahım devamıda gelir inş.
Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200

Kaçamak falan yapmadığım gibi ev işi yapıyorum hareketliyim de ama +200 görünüyor.Cumaya eksi olur inşallah.Ben de mi diyetisyene başlasam ki...Çok canım sıkıldı.
Cnm ben çok pişman oluyorum neden bunca yıl beklemişim bosuna kendime eziyet etmişim kendi kendime bilinçsizce diyet yapicam diye. Zaten artik vücudum kitlenmişti resmen ne yapsam işe yaramıyordu imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.

Cuma 68.7
bu gün 68.9
+200

Perşembe günü akşama kadar koşturdum hiç bir şey yemedim sdce su içtim ve sabah bi kalktım hiç istediğim gibi bir degişim yok :( kadınların kilo vermesi neden bu kadar zor

Perşembe günü akşama kadar koşturdum hiç bir şey yemedim sdce su içtim ve sabah bi kalktım hiç istediğim gibi bir degişim yok :KK43: kadınların kilo vermesi neden bu kadar zor
Aah ah geçen sene kendime elbise bakarken kıyafet satıcısıyla bir konuşma geçmişti aramızda
Iki üç tane denedim bu olur dedi ufak tefegim ya olur zannetti :) olmadı üçü de
Bu kadınların işi de çok zor, ben bir öğün yemesem hop zayifliyorum ama kadınlar çok uğraşıyolar demişti 😊 demek ki bizim gibi kaç kişi şikayet ediyor

Valla yaradı cnm ya çok huzurlu ve mutluyum allahım devamıda gelir inş.

Cnm ben çok pişman oluyorum neden bunca yıl beklemişim bosuna kendime eziyet etmişim kendi kendime bilinçsizce diyet yapicam diye. Zaten artik vücudum kitlenmişti resmen ne yapsam işe yaramıyordu imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.

Niyet etmiştim bi kere.Ben Eskişehir de yaşıyorum.Burda diyetisyenler 4 aylık paket anlaşıyorlar.Ücreti baştan alıyor. Memnun kalmaz da bırakırsam o 4 ayın ücretini almış oluyor baştan.Bu da beni gıcık etti gitmedim ben de.Sadece görüşmeye gittim büroyu da beğenmedim.Büronun yarısı spor salonu.bİr de yemek kokusu sarmıştı büroyu.O da beni irite etti.Neyse tekrar düşüneyim.
Sen nasıl anlaştın diyetisyenle?Kaç lira veriyosun ?Nerede yaşıyosun?Diyet listeni tekrar paylaşabilir misin ?

geçmiş olsun canım. neden öyle oldu ki acaba?
Sol elinde ne var kaptanım
Çok geçmiş olsun
moni moni geçmiş olsun kaptanim..sen kendini yorma ben idare ederim burayi...:KK60:
Ufak tefek hatalar oluyo ama alişacağim..😊
:KK60:
moni moni geçmiş olsun inş düzelir biran önce
Millet hepinizi kutlarım 2.olmuşuz 😻

ayrıca @Aylin42Konya ablacım tebrikler 🤗
moni moni kaptan geçmiş olsun, inşallah kısa zmaanda düzelir 😟
Geçmiş olsun moniş❤inşallah sıkıntılı bir durum yoktur
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Gulhan1 Gulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
Geçmiş olsun canım.

Kızlar tek tek teşekkür ederim.:KK200:

Back
X