Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımın diyet listesine koymuş diyetisyen, onun sayesinde artık her gün içerim
Öyle deme benim bir arkadaşım var iki eli kanda olsa o kahveyi içer. Bir saatten sonra artık alışkanlık yapıyor demek ki..
Güzel olmuş.Valla evde iyi beceriyosun.Kuaförlük eğitimin falan var mı?
eline sağlık becermişsin valla![]()
yok kiz sacimi yakmadigima sukur ama bir gunde 2 kez actigim icin feci yiprandi maskeyle falan toparliycam
valla oldu cok sukur
sag ol canim
Hava inanılmaz sıcak su içmeden duramam ama denicem tşk ederimAz yrmeye alisiksin direk 36 saatlikle baslayabilirsin baktin zorlaniyorsun su ile desteklersin
Çok mutlu ve enerjiksin maşallah Fulyamgünaydın kızlarrrrmutlu, huzurlu, sağlıklı ve güvende bir haftasonu diliyorum
![]()
mutlu pazarlarrrrrrr
![]()
Kahvenin yanında bişey yemem de,kahveyi sade içemiyorum 4/1 oranında süt koyuyorum olur herhalde değil mi16/8 iki öğün yap canım. mideyi çok rahatlatıyor. ara öğün de olmayınca süper oluyor. çok istersen arada kahvenin yanında ya da çayın yanında minik birşey atarsın ağzına.
olmaya çalışıyorum diyelim. kaç haftadır modum çok düşüktü. düzeltmeye çalışıyorum canım. halsizliğim de vardı. kompleks multivitamine başladım. o da iyi geldi.Çok mutlu ve enerjiksin maşallah Fulyam
sorun olmaz. seviyelerde yok da aralıklı oruçta içebilirsin. ama o zaman kahveyi 8 saat aralığında içersin. 16 saat açlıkta değil. insülini yükseltiyor çünkü.Kahvenin yanında bişey yemem de,kahveyi sade içemiyorum 4/1 oranında süt koyuyorum olur herhalde değil mi
İyi akşamlar
Sabah (485 kalori)
Yarım simit
Peynir
Yeşillik
Salatalık domates
Yumurta
Ceviz
Gün kurusu
öğle (180kalori)
2 kaşık makarna
Fırın kabak
Az yoğurt
ara
2 gün kurusu
1 ceviz
Akşam
Yeşil salata
Börülce salatası
1 dilim ekmek arasına 3 tane patates kızartması
Su: 2lt
Abla ben dün için bildirim yapmıştım galiba arada kaynamış
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @nezesali + - @Ekrl + + Natsume
+80 - @gezegenfeza m270 m192 @Baby Cat - - @Ya habibi5534 abibi - - 60kiloyum
- - B busefit + + dunya cadisi
+ + Bir garip dertli
- - obezzto
- - MuMu85
m m @Fitimfitsinfit 80 @optumkibbye -128 +
Ha tamam canim...yarin düzeltirim...siz böyle yinede göz atin ben listeyi paylaştiktan sonra arada oluyor böyle hatalar...Abla ben dün için bildirim yapmıştım galiba arada kaynamış![]()
Orda çok ucuzmuş gezoNormal fiyatları 13, 15 euro
Ben 8 e düştüğü zaman alıyorum.
13 euro 100 tl
8 euro 62 tl
Bir kg paketler
Bence çok güzel menü..İyi akşamlar bugünkü menüm
sabah (325 kalori)
Menemen
Domates salatalık yeşillik
Az peynir
öğle
Smoothie (1 sb kefir, 6 çilek, 1 havuç, 1 çk chia)
ara
Kuru kayısı
Bitter çikokataya batırılmış ama
akşam
Yarım tabak bamya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu
çok şiş hissediyorum ama yediklerime bakınca gözüme batan bir şey de yok ama![]()
İyi akşamlar bugünkü menüm
sabah (325 kalori)
Menemen
Domates salatalık yeşillik
Az peynir
öğle
Smoothie (1 sb kefir, 6 çilek, 1 havuç, 1 çk chia)
ara
Kuru kayısı
Bitter çikokataya batırılmış ama
akşam
Yarım tabak bamya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu
çok şiş hissediyorum ama yediklerime bakınca gözüme batan bir şey de yok ama
Vitaminler iyi olur tabii.Ben hiç kullanmadım ama faydalarını duyuyorum.İştah açıyor mu peki merak ettim.Bu aralar benim de hiç halim keyfim yok.Alsam mı diye düşündüm ondan sordumlolmaya çalışıyorum diyelim. kaç haftadır modum çok düşüktü. düzeltmeye çalışıyorum canım. halsizliğim de vardı. kompleks multivitamine başladım. o da iyi geldi.
sorun olmaz. seviyelerde yok da aralıklı oruçta içebilirsin. ama o zaman kahveyi 8 saat aralığında içersin. 16 saat açlıkta değil. insülini yükseltiyor çünkü.
Benim sınava giren değil de onun bir büyüğü kilo aldı canım. Bende çeşitli boy ve ebatlarda çocuk varBenim kız da 3-4 kilo almış sınav hazırlığı takma falan dedik de takıyor işte.Kuzum 55 kg olmuş dert ediyor.Pazartesi yürüyüşe başlayalım diyor.Bakalım totosunu kaldırabilirse bana da iyi olur.
Vitaminler iyi olur tabii.Ben hiç kullanmadım ama faydalarını duyuyorum.İştah açıyor mu peki merak ettim.Bu aralar benim de hiç halim keyfim yok.Alsam mı diye düşündüm ondan sorduml
Anladım cnm,açlıkta içilmiyecek.Tühh kötü oldu,çayı da sevmem neyse ölcek değilim ya.Kahve açlığımı bastırır diye seviniyordum içmem artık.Tşk ederim arkadaşım
Teşekkür ederimBence çok güzel menü..![]()
Umarım öyledir de geçeryoğurt şişirmiştir