• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar var ya kafam bozuldu
Şöyle bir halil ibrahim sofrası kurup çatlayana kadar hepsini mideye indirmek istiyorum 🤣🤣
Ne bu ya o kadar az yiyorum ki geçen sene 78 kilodayım günde 4000 5000 kalori alırdım
Artık 1500 u geçmiyor bile ama aynı kilodayım
Gerçi göbeğim biraz daha inik ama hala yağlı 😢😢😢
Ve aynı kilodayım
.....
Böyle sonuç alamayınca gerçekten moral sıfır oluyor anlıyorsunuzdur eminim

Kızlar var ya kafam bozuldu
Şöyle bir halil ibrahim sofrası kurup çatlayana kadar hepsini mideye indirmek istiyorum 🤣🤣
Ne bu ya o kadar az yiyorum ki geçen sene 78 kilodayım günde 4000 5000 kalori alırdım
Artık 1500 u geçmiyor bile ama aynı kilodayım
Gerçi göbeğim biraz daha inik ama hala yağlı 😢😢😢
Ve aynı kilodayım
.....
Böyle sonuç alamayınca gerçekten moral sıfır oluyor anlıyorsunuzdur eminim
Seni çok iyi anlıyorum cnm,motivasyonunu da etkiliyor haliyle.Geçen sene ki aldığın 4-5 bin cal karşılık acaba daha mı çok enerji harcıyordun?Aklıma gelen ilk şey bu oldu Lonely single girl Lonely single girl

Seni çok iyi anlıyorum cnm,motivasyonunu da etkiliyor haliyle.Geçen sene ki aldığın 4-5 bin cal karşılık acaba daha mı çok enerji harcıyordun?Aklıma gelen ilk şey bu oldu Lonely single girl Lonely single girl
Evet haklisin neredeyse her gün 8 km yuruyordum bu sene evde kaldık baya malum şey yüzünden
Ama yine de insan bir eksi görsün istiyor çabalarım sonuç bulsun istiyor

Tabiki de sofra kurup yemeyeceğim 😊 zaten bağırsaklarım musade etmez kaç gündür gözümün önünde manti duruyor ac gözüm ye diyor ama bağırsaklarım bir tıkanırsa Allah korusun aldığım ilacı boşa almış olurum o nedenle sabırla devam inşallah.korkuma yemek yiyemiyorum bağırsaklar 2. Beyin gerçekten hatta 1. Bile olabilir. O hasta olunca asıl beyin strese giriyor tum vucut alt üst oluyor :confused:

Benim kız da 3-4 kilo almış sınav hazırlığı takma falan dedik de takıyor işte.Kuzum 55 kg olmuş dert ediyor.Pazartesi yürüyüşe başlayalım diyor.Bakalım totosunu kaldırabilirse bana da iyi olur.
Oy kuzum, yürüyün tabi annesi

Back
X